Ja, da va jag har :D

Som ni kanske marker har jag inte de 3 sista bokstaverna i alfabetet, men jag klarar mig anda :)


Vi har det bra har nere i solen, hoppas ni har det bra hemma i Sverige! :D Vi har idag hittat 6 sma lekkamrater, dom ar typ 13 ar och 150cm langa. Riktiga fynd! Ha de bra skriver kanske nagon mer gang.

Kram Odyws<3

Here we go!

Klar med de nödvändiga hoppas ja! Ha de bra här hemma så ses vi om en vecka! :D <3
Kram Odyws<3


Hola amigos!

Nu va resväskan snart klar, de va hemskt va mycket saker de tillslut blev :P slår vad om att hälften kommer  att komma hem orört, brukar bli så med mig tyvärr... Men har ändå inte en sån stor väska, och den är inte överfull :) Så har varit rätt duktig ändå tycker jag faktiskt! känns ännu inte som om ja ska resa iväg, kommer väl komma ifatt mig imorrn när ja landat tror ja. Men, bättre sent än aldrig!

Idag har jag varit och provjobbat för mitt ev. sommarjobb (hoppas, hoppas, hoppas!) va jätteroligt! Visst, fick stå mest i disken, men fick även servera en del. Alltid roligt med något. Så det får jag veta nu nästa vecka om de blir där eller inte, men jag hoppas verkligen de! Skulle vara jätteskojj! :)

Igår va första gången ja va heeeelt ensam hemma sen mamma och pappa kom hem från Mexico, de va väl roligt... Men är så otroligt mörkrädd, igen! Så min älskade vän Isabelle kom hit och såg på film me mig, sen fick jag vara solo igen, men bättre de än inget alls. De hade ju tillochmed tagit med sig Igor?! :O Efter ett tag kom Tuffe in så de va okej ändå :) Men kan ju verkligen inte säga att jag tycker om att vara ensam hemma, visst kan de va skönt, ett tag, men inte hela natten... Men, jag överlevde så ska nog inte gnälla :D




Men nu ska ja packa lite igen :) Eller, kanske, ska väl iaf försöka göra lite läxor såhär på kvällskvisten.
Skriver mer imorrn, trevlig kväll!
Kram Odyws<3

Sjukt...

De är sjukt hur less man kan bli på någon, visst jag har varit less på denna person en längre tid på grund av personens inkompetens till att lyssna på andra. Att man kan vara så egoistisk, trångsynt och helt utan respekt för andra är helt sjukt! Visst, detta var absolut inte de värsta som denna det gjort mot mig, inte i närheten. Men de va ändå den lilla droppen som fick något fullt att rinna över.
När ja nu tänker efter fattar jag inte varför jag hållit kvar vid denna såkallade vänskapen, jag har så otroligt många vänner som är helt underbara, så varför ska ja ha en som är elak mot mig? Slår mig? Aldrig sagt ett snällt ord till mig, utan bara säger dumma saker? Jag förväntas göra precis va den vill, spelar ingen roll, inte ens en fråga om jag skulle kunna eller ens vilja, utan bara ett rakt, du ska! Och säger ja nej så är de bara en massa ord, säger ja emot så blir de fler...
Kan ju inte säga att de tar emot att säga att jag vill säga upp något som varit så stort för mig, säga stopp till någon som varit en sån stor del av allt. Men va ska man göra då? Finna sig i de? Nej, inte längre!

Det var något ja sagt till personen, absolut inget hemligt eller så, men något ja inte riktigt väntat mig skulle komma fram till någon, och framför allt inte till min bror! Hade inte ens tänkt tanken av att den skulle ta första bästa chans och säga allt till min bror, och sedan upptäcka att han inget visste och då babbla på ännu mer! Va fan hade den för rätt att göra de?! Eller rätt o rätt, va va de för mening?
När ja sen frågar varför fick ja inte ens ett svar, bara ett bekräftande att personen kanske hade hört va ja just frågat. Men som sagt, de va den lilla droppen som fick allt att rinna över. Jag vill inte mer nu.



Kram Odyws<3

Hej :)

Nu har jag återhämtat mig från barnvaktsjobbet :P Nej, så jobbiga var dom verkligen inte, vi lekte en stund sen satt vi o såg Robin Hood hela kvällen, smocka in den två gånger, sen va de dags att sova :) Men faktiskt riktigt fysigt att sitta i soffan me en unge på varje sida som bara ligger o myser :) Trevlig kväll. Vaknade sedan av att en av dom stod o såg på mig, läskig känsla av att vakna o se att en liten tjej på 3år står o glor på en! Sen va de att ut o leka.
Efter en stund klättrande i träd, sparkande på bollar och rullande i gräset så kom min kära famil och hämtade mig och vi åkte ut alla fem till sommarstugan o fixade inför året, satte in en ny kamin, (jag höll i ett rep som satt fast i ett rör som i sin tur dinglade över min brors huvud!) fagade, städade lite och tog kort :) En mysig dag med familjen helt enkelt! Snart är allt klart och man kan ta me folk ut^^
Kvällen spenderades i stan på resturang med kära vänner :) Blev lite stressigt hem, men kom dit iaf. Riktigt mysigt faktiskt !

Kram Odyws<3

hej :)

Idag har det varit en sån där dag som det verkligen inte får vara för många av, men ibland kan man ha en. Har legat hela dagen i min morgonrock, oborstat hår i min faktiskt bäddade säng med en bok.
Riktigt mysigt, kom på att jag inte läst så mycket på senaste tiden, och när de faller mig in kan jag inte sluta! så ja... nu ska ja ut o ixa stallet för ska vara barnvakt ikväll. Sen imorrn blir de att fara till sommarstugan o faga och göra fint inför våren/sommaren :) Naaaajs!

Igår va men kusin Emmie här och vi hade filmkväll :) MYS, vi såg Harry Potter, kändes som om de bara var en vecka sen ja såg den :P Men de va faktiskt i november senast :P Bra var den iaf, nu längtar ja bara till sista!



Här kan ja inte sitta längre, MÅSTE UT!
Hörs imorrn
Kram Odyws<3

Dag 25- Det här är jag bra på

Denna har jag tänkt på ett tag, men kommer inte på något speciellt ja är bra på, jag är BÄST helt enkelt :D<3

Kram Odyws<3

Hola Amigos!

Hejsan!
känner att jag varit lite lost de senaste dagarna, ärligt finns de inga svar på de alls överhuvudtaget! Men, man får vara lite borta ibland, bara man hittar tillbaka, -tillslut!
Denna vecka har varit rätt händelselös, eller, ja va på hopplektion i onsdags, asså igår blir de. De gick super bra! Inte hoppat med henne på över 5 månader av olika orsaker, men hon hoppa högt med god bjudning, så, det gick super :D

Idag har vi gjort lika mycket som alltid på torsdagar, alltså inte ett dugg... men de kan va skönt de me :) Men fick veta betyget i Spanska, och jag fick VG :D Kan göra en uppgift för att höja till MVG, så de blir nog bra. Men ja blev ändå lite ledsen över betyget, olika orsaker varför, men de blev bättre sen när man inte ens behöver berätta de för sina vänner utan att de märker de och kommer ut till en! Kärlek till er<3
Men de va skönt att prata med min svenska lärare oxå, hon såg att ja va nere. Hon är rätt lik mig på det känslomessiga planet, eller, läskigt lik faktiskt. Alltså, när ja är glad, då är jag JÄTTEGLAD! Är jag ledsen är jag jätteledsen, är jag kär är jag jättekär! Som sagt, egentligen va ja lite ledsen, men när jag är ledsen gör jag en stor sak av det och blir riktigt ledsen :P Men men, de blev bra fort igen så det är sånt som händer :)

Snart är det lov, va ska man säga om de då? Fullt upp kanske? :P Har typ kanske två dagar jag inte planerat något, sen på fredag åker jag till Mallorca. Längtar så jag kan dö! Ska bli sååå skönt att komma iväg till värmen :D



Godnatt
Kram Odyws<3

I'm Back!

Hellu!
Den korta resan till Stockholm har nått sitt slut och jag har kommit hem igen... Hade helst stannat ett tag till, men, man kan inte vara borta jämt, tyvärr.
Blev glatt överraskad när jag träffade Cilla på båten, tydligen en sista minuten tanke^^ så hon och hennes mamma skulle upp och hälsa på hennes bror :)

Va i Stockholm vid typ 20 över 8. Vi bodde ju vid Mona, men orkade inte gå hem dit på en gång, så vi tog stan en sväng, träffade Saif, alltid lika härligt att tträffa honom! Kyssar till dig<3 Problemet är bara att tiden alltid går så jäkla fort :P Så de va sen bara att gå hem, där möttes vi av glada människor och fika :) Och på något sätt kom vi in på ett samtal om baler, och innan vi visste ordet av det så stod vi och provade Monas alla balkänningar^^ Hur kul som helst! De är med i ett sällskap, och då är det en bal 2 gånger om året, så hon visade några bilder och uppenbarligen klänningarna :p Och vi kom ju dit sent, och när man har roligt går tiden fort, så det blev rätt sent :P

Sen var det att komma upp i klok tid för att komma iväg till Kista, men, dit kom vi med, kom till min älskade affär och insåg att min jacka inte fanns! Den fanns i alla färger, alltså typ 3 andra färger, och i alla storlekar, men inte i svart :P Inte en enda! Men tur va de, för testade en i brun, och den såg inte bra ut^^ Så vi tog upp sökandet på en annan i samma affär, och vet ni vad, jag hittade en! Blev riktigt nöjd, hittade även ett par efterlängtade solglasögon, (mina som jag hade i början av förra året lyckades min bror sätta sig på, och ja hitta inga andra typ.) Men nu hitta ja ett par! Sen en tröja, as fin den me :) Så jag blev riktigt nöjd! Lydia hitta även det hon sökte. Så vi åkte där ifrån med glada miner.

Vi gick en sväng på Drottninggatan oxå, där fick jag inviga min nya jacka, eftersom någon idiot(!) gick in i mig, hon år korv, så hon kladda ner mig med ketchup... Men, de va bara att byta jacka så va de bra :P så tur i oturen :P
Resan hem gick bra, åkte hem till Lydia och sov där :)


Utsikten från båten, ibland kan den va fin :)

Kram Odyws<3

Stockholm idag :)

Spanskaprovet igår gick nog bra tror jag, känns som det! Annars var väl dagen rätt ovärd, är ju förkyld -igen! så blev att man var lite trött o seg, men men, de gick rätt bra ändå, var och simmade med Angelica på kvällen, kanske inte den bästa idén i världen, men va rätt skönt att simma lite, fick ju ta de lite lugnt. Så de gick rätt bra ändå :)

Fick vara hemma idag, tog ju ledigt i eftermiddag för att hinna med båten, men kom sedan på att jag kunde ju se om jag kunde vara ledig på förmiddagen också, och efter ett tag så gick även det bra. OM jag lovade att arbeta med min vetenskapliga uppsats hemma, och sedan skicka en rapport till min lärare, vilket jag nu har gjort. Kommer såklart jobba ett tag till. Nu går det ju bra!

Lydia kommer senare, vi ska åka tillsammans in till Visby, ska verkligen bli mysigt, älskar att komma iväg! :D Så sen blir det bara att gå ut i stallet och efter det åka. myys! Denna gång ska vi faktiskt bo vid våran kompis, ingen annan stans som det blev förra gången. Så imorrn blir det Kista och en sväng på Drottninggatan, sen hem. Så bara ett kort visit, men men, kan inte vara borta hur mycket som helst. Åker ju till Mallorca om två veckor :P Faktiskt exakt 2 veckor idag! :D



Men thats all! Hörs väl på söndag! Ha en trevlig helg!
Kram Odyws<3

Godkväll!

Provet igår gick sämre än sämst! Va så jäkla sur! Men men, får göra om de nästa Onsdag så... Så bättre dagar har jag haft^^
När jag kom hem så va ja ute och red med Viktoria, gick strålande som vanligt ;) Verkligen as mysigt att ha någon att rida me igen!

Idag gick jag till halv 11, alltså en och en halv timme, vi lyssnade på NV:treorna som berättade om deras resa till Indien, roligt att lyssna på, men drygt att åka till skolan en dag o bara lyssna på dem o sen sluta^^ Så jag drog in till Visby och umgicks med Jennie, vi gick och delade ut några CVn och efter de gick vi på stan en stund innan vi fika :)
Ikväll har jag varit på ridlektion, den gick jättebra som alltid! Älskar min häst! Så otroligt duktig är hon! :)

I Helgen bär det av till huvudstaden (igen) med Lydia :) Ska nu köpa min älskade jacka!!!! Längtar! Så vi åker upp på fredageftermidda och åker hem lördagkväll, fick inte vara borta så länge eftersom jag snart åker till Mallorca :) Men de blir bra, så länge jag får köpa min jacka så är ja nöjd^^





Kram Odyws<3

Dags att passa upp!

Som ja sa, dags att passa upp på de gotlänska vägarna, för nu är jag ute och kör! Va as roligt! Och de gick riktigt bra faktiskt, lite förvånad själv :P Fick stopp två gånger pga att jag la i fel växel, men annars så :) Inga skador och inga kvaddade bilar, alltså, riktigt bra^^



Annars då, jag har ont i fötterna från igår... Va ju på dans, och invigde mina nya klackar, gick jätte bra o dansa i dem o allt, men f'n va ont de gjorde när ja kom hem och tog av mig dom! Men men, ska man va fin får man lida pin :P Jag får härda mina fötter helt enkelt!

Nu blir det att gå ut i stallet och sen göra läxor, har prov i matte imorrn... Vet inte ännu om ja kan de, eller jo, eller ja vene. Jag kan allt typ, men de e något jag inte kan, men vad de är vet jag liksom inte :P Så alltså blir det mer plugg ikväll, sen har ja ju spanska prov på torsdag, så ja, plugg^^

Kram Odyws<3

Dag 24- Det här får mej att gråta

Jag? Gråta? Nja, de kan ja ju inte säga att ja gör så ofta... Men visst har det hänt. Jag gråter när jag är trött, riktigt trött! Sen om jag ser fram emot något och helt plötsligt blir de inte så, alltså för inställda planer. När jag saknar fel personer, eller när någon skrämmer mig... De e väl vid dessa tillfällen jag gråter. Kan även hända att jag fäller en tår när jag är riktigt glad, och någon gjort något fint för mig :) Annars är jag er person som sällan gråter. När jag är ledsen sparar jag de till en annan gång :P



Kram Odyws<3

April April- Jovisst!

Snacka om att tiden går fort! Känns ännu som första treminen på skolan och med mina kära vänner, men andra är snart slut. De va ju nyår igår?! Och idag är det redan april. Helt sjukt va fort allt går! Och de säger ju att den går fortare me åren, hur kommer de då bli senare? Allt på en dag eller... Nej hu, finns ju ännu så mycket jag vill göra, men allt bara flyger iväg och det blir inget med något... Förstår inte riktigt. Fast de förstås, de säger att tiden går fort när man har roligt :p De skulle ju vara de förstås.

Igår va det första april, jäkligt seg första april, eftersom jag inte blev lurad en enda gång! Själva var jag ju duktig och delade ut några, men inte så många, bätte några än inget^^ Min kära kusin försökte lura mig genom att be en kompis att ringa o säga att jag kunde nu hämta ut mitt körkort. Problemet var att klockan var kvart över 7 en fredagkväll -och första april. Och att transportstyrelsen skulle ringa på min mobil vid den tiden är inte så troligt^^ Så alltså blev ja inte lurad någon gång, inte ens av de halvtaskiga skämten Jenny drog, nu menar ja inte att dom va elaka, utan bara jäkligt dåliga :P Men, glad blev man ju i alla fall :)
 


Kvällen spenderades i sängen med huvudvärk och feber med en film, sen bara borsta tänderna och sova, jag sov redan vid kvart över 9?! Men men :)

Kram Odyws<3

RSS 2.0