Hej :)

Allt är nu fixat, riktigt skönt :) De hade tydligen blivit något fel i en stolpe någonstans, så vi behövde inte betala något :D Men fick ett mobiltbredband sålänge, men de va ju sämst, funkade verkligen inte alls... Antingen anstöts man inte eller så va de för låg internetåtkomst så man inte kunde gå in på något... Inte okej!

Hade min första pianolektion för terminen idag, gick jätte bra :) Roligt att vara tillbaka, och hur skönt som helst att spela på skolans piano, ett sånt som jag vill ha i framtiden, men ett sånt som jag aldrig kommer att få :P Men vill i alla fall ha en liknande, inte ett elpiano som jag har nu. De låter sämst! Men men, jag är glad för att ja har ett^^ 
Annars har ja även fått två sprutor jag fått ont utav idag... En var av en mygga... fick de på vaden, så benet är svullet från knät o nedåt, asså hela, dunkar som tusan och gör ont. känns som om de skulle vara något annat, men tyvärr så är det ju inte de :O Inte skojj att vara allergisk mot myggbett, eller vilka insekter som helst, bara de biter mig så blir de dumt :( Men nu är de extra konstigt. Men men, de går väl över någon gång me :)

Nästa vecka blir det troligtvis Stockholm igen, ska få veta lite mer om Fredriks tider om han kommer att vara hemma något :P Men lördagen kommer han inte va de, så då ska jag umgås med Mona-Lisa o Anna :D Eller, så ser planerna ut just nu. I helgen ska ja va funktionär på en dressyrtävling, och på lördagkväll ska ja ut o äta med kära kusinen, vi ska även se bio om de finns något att se :P Bor ju på Gotland, alltså finns de typ bara 4 filmer^^ Inte som i Stockholm då de finns typ 1000... Men får se vad det blir, en kväll med henne blir det  det i alla fall!

Hon är alltid så gla' <3

Kram Odyws<3


Kvällsbloggar!

Tjenna tjenna!
Kan inte blogga så mycket just nu pga att vi inte har något internet...  Vaknade kl 5 natten till söndag för det dånade som as, upp o dra ur alla sladdar, sen gå runt i huset o va rädd, slöt med att ja gick in till Lydia. Men väckte bara henne sen gick ja o lade mig i min säng istället. Men kunde inte riktigt sova ändå... Slumrade till en stund. Men efter typ en kvart kom det världens knall och jag var nu än en gång klarvaken.

Mamma o Pappa drog till sommarstugan så drog hit lite folk att umgås med. Eftersom jag hade huset för mig själv blev de att alla sov över. Så blev sängen strax efter halv 2 och upp kl 5, slumra lite fram och tillbaka till kl 8 då Jenny kom o väckte mig :P Upp o städa o kl 10 fick jag upp resten^^ Härligt med sömn!

Men de ja ville förmedla denna gång är att jag nog förhoppningsvis kommer kunna vara vid datan nu eftersom min kära far kaanske har fixat de, men annars så ja.. En annan gång^^

God natt!
Kram Odyws<3

Skooola!!

Skönt att vara tillbaka, fast jag är faktiskt riktigt trött :O slitsamt att gå upp med väckarklocka ju.... Men, jag kommer upp i alla fall :)

Igår gick vi runt på olika stationer och lyssnade på va folk hade att säga typ, vet inte riktigt va dagen gick ut på¨, men den flöt på. Och idag har vi haft lekdag med maskerad, roligt, ja va i gruppen "kungafamiljen" vi va grymma!
Roligast va helt klart såpafotboll, va lyckat att spela med strumbyxor o klänning :P Men vi vann, jag gjorde 3 mål!


Folk från ukraina fast några från min klass oxå :)

Vet inte vem ja va :P

Jag och min date Björn Borg :) Vi slog ihop våra lag :P

^^

Kram Odyws<3

Hej :)

Nu har jag handlat klart för ett tag :) va liite svårt att slå in koden de sista gångerna, helt klart! Blev inte så mycket-egentligen. Men pengarna rinner iväg ändå... Men jag hittade allt jag skulle och är mycket nöjd med mina inköp, och det är väl ändå det viktiga :) Och för er som inte vet så va ja i Stockholm och handlade, var även vid Fredrik.
åkte upp måndag, hade med mig data så blev film hela resan, och är riktigt glad för de! Han hämtade mig så var vi hemma vid hans pappa hela kvällen, efter de så hem till hans mor för att snart sova. Skulle upp i lite klok tid för att träffa Lydia, blev då att gå i affärer hela dagen, Fredrik hämtade mig efter sin träning som slöt kl halv 9, så de blev verkligen hela dagen :)
Onsdagen va nog faktiskt bland de bästa, inte för att ja åkte hem, för de är aldrig skojj, men för att vi va på Grönan med Elias och Lydia, hon fick upp mig i Tilt, va hur taggad som helst, tills vi satt i stolen och va halvägs uppe... När vi sen va nere typ 20sek senare så kunde ja typ inte stå, va helt borta, ville bara gråta eller något, men de gick verkligen inte :O Stod bara o skakade, hemskt va de. Aldrig mer säger jag bara, så vart de ju även en tur i spökhuset, de vi alla var rädda för var nog Lydia, för hon skrek heela tiden :P
Och min fiiina pojkvän, som jag älskar av hela mitt hjärta, han är ju super gullig, så han vann en nalle åt mig (A)

Så me dessa ord ville jag då förmedla att det varit jätte trevligt på andra sidan pölen även denna gång :)


Provade varsin klänning, blev inget som åkte med hem, min var för lång och hennes visade för mycket^^ (jag har vikt upp klänningen)

Fredrik som packåsna :) Han fick hålla våra väskor när vi åkte tilt :P När jag och Lydia åkte insane så håll han oxå min väska, då va de en som skojja me han o sa att han hade en fin väska ;)

Sitter o äter något som är lika sött som han själv då han sitter och kramar en nalle (A)

Kram Odyws<3

Snällaste brodern!

Igår kom Anders hem :D vi visste att han skulle komma i helgen, men inte mer. Så helt plötsligt kommer han in glidande på eftermiddan, Helt förvånad, och skäggig va han också! Och Skäggig är INTE okej... Så bad han att gå o raka sig, då gick han på en gång o gjorde de :P Gullig han är, sen kom han tillbaka o fråga om de blev bra^^
Och idag kollade jag på en serie, en som tydligen han me kollade på. Men ja försöker följa den på tv, utan några viare resultat :O Han hade dem ju själv på datan. Bad honom att fixa dom på en skiva för att jag inte har något minne på min, men sa att ja skulle köpa en ny hårddisk. Men han tyckte att ja skulle köpa en ny data, så han lånar nu ut sin till mig i typ en månad för att ja skulle få se om hans bärbara va bra! Fatta vilken snäll bror ja har!! :D



Ikväll va Eric och Viktor här o höll mig sällskap i min ensamhet :) Vi badade jacuzzi o kollade på stjärnorna, okej, de lät lite udda, men de e sant! Eller de va väl mest flygplanen vi tittade på, Viktor tyckte att de va satelliter, medans ja o Eric sa att de va flygplan^^ Trevlig kväll med vännerna, får bli fler gånger :)
Imorrn kommer ett till gäng hit, Emmie, Tessan o Cilla, vi ska ha brudkväll som så många gånger förr :P

Godnatt
Kram Odyws<3

Denne dude är underbar!

Så sant som de är sagt! denne dude är underbar! just suttit o glott på massa klipp från Britain's got talent, och har sett detta förut. Men nu måste ja bara dela med mig! Han är fantastisk!! Mina drömmars ton tar han vid 1.15, sagolikt (A)

Andrew Johnston, han är 13 tror ja. Och han blir mobbad för detta?!

:)

Blev inge mer körning i onsdags, vi åkte in till Visby och åt mat istället, efter de till Mc-hallen för att köpa lite bättre utrustning :) Sen senare på kvällen åkte vi på klubbkväll för SRK (min ridklubb) De va riktigt mysigt och roligt, vi åt mat o pratade, och de blev ju såklart ett litet "möte" om hur vi skulle ha det med tävlingar nu i höst, och de blev en hel massa! Ska bli skojj! Fast första punkten är ju att få igång min häst, just nu river hon ju ett hinder med magen, och så ska de inte va :P
Jag fick ju även med sällskap hem, Emmie hängde på och vi satte oss i Jacuzzin ett tag :) De va trevligt att sitta där o prata om allt mellan himmel och jord, som det brukar bli när vi hittar på något^^
Igår va de mest att ta de lugnt, första dagen jag inte gjorde ett dugg på hela sommaren :P Eller, jag fixade ju i stallet, men de räknas inte, och sen va ja ju visserligen vid Johanna på kvällen :)
Vi skulle laga Chilli con carne, men vi glömde att handla vitabönor så de fick bli potatismos me någon fisk till, men de va gott de me :)

Idag ska ja till Visby o fika med Frida :) så ska dra nu^^ ha de gött!


Min fina häst o ja :)

Kissen kom o lade sig i min famn, ville bli kliad på magen^^

Blommor jag fick för att ja klarade kortet :)

Kram Odyws<3

Tjenna!

Okej, kommer ni ihåg när ja va sådär glad för typ 2 månader sedan, då jag klarade min skrivning. Jag kan nu meddela att ja är minst lika glad idag för att ja nu även har klarat mitt uppkörning!! :D
Så nu är jag officiellt en mc förare. Gud va häftigt de lät (A) Så idag står det körning på schemat, inte för att ja just nu har någon större lust, för jag vill åka o bada, utan för att jag KAN OCH FÅR!
Roligt ska de bli att få köra om alla moppar som är ute o puttrar, så kommer jag förbiglidande på min motorcykel ;) Japp, jag är glad!

Kram Odyws<3

Hola!

En vecka kvar nu! En vecka kvar på lov, uppe länge för att man vill de, inte för att man måste göra klart läxorna, en vecka kvar på förvirring då man inte vet vilken dag de är. Och det är nu bara en vecka kvar tills man får träffa dem man annars umgås med hela tiden, man får lite rutin på dagarna, och på så sett hinner med mer. Så de finns ju bra saker oxå^^ Men en vecka ligger i framtiden. Detta är en blogg, då talar man ju mest i dåtid :P Så alltså ska ja säga va ja gjort^^

Jag va ju vid Fredrik, pojken på andra sidan vattenpölen på de så kallade fastlandet. Han som är min pojkvän^^ (fin beskrivning!) Spenderade helgen hos honom, vi va på bio, födelsedagsfest, match och åt på resturang :) De va roligt att vara vid honom som vanligt, och att han frivilligt gick med mig i affärer är ju underbart! :D Hittade inget som föll mig i smaken, men han va me :) Blev sen att köpa lite frukt o åka hem o fika^^
Fick ett mysigt meddelande på båten hem, att de skulle gunga mycket då det skulle vara starkare vindar... Men hon som satt vid mig föreslog att vi skulle hyra en film tsm, så de gjorde vi :) Gotlänningar är härliga dom! :D

Idag har ja haft körlektion och ikväll var ja o spelade paintball med jobbet, jag blev träffad en gång -på fingret. Ändå stod ja upp o sköt :P Och prickskytt som jag är så fick jag in några riktigt bra träffar ;) ett av mina verk fick ja ta kort på :P

 
Så grym är ja :D Kommer nog vara lite blått imorrn ;)


Kram Odyws<3

Tjenna!

Jag har världens bästa pojkvän! Idag ska han gå med mig och titta på kläder :D Visst är han snäll (A) <3
Älskar dig Fredrik :)<3<3
Kram Odyws<3

Hejsan :)

Sista arbetsdagen är nu avklarad :) såå skönt! Fast nu har det ju varit rätt soft så lite tråkigt ändå :p men ska bli skönt att bara vara nu. Fick ju ändå mer pengar än ava ja tänkt mig  från början. Så ikväll blir det att lata sig, kanske gör någon nytta oxå, men inget jag planerat^^ Imorrn blir det att rida o sen åka in till visby för att fixa lite saker innan jag ska med båten till pojken min igen :) Fast som de ser ut nu så stannar ja bara till söndag eftersom jag ska köra på måndag :O Men är glad för det lilla. Så tror de skulle bli grönan imorrn o sedan hoppas ja att vi kunde gå lite i centrum i affärer på lördag (A) Finns ett ord som jag gillar lika mycket som "Ledig" Och de är rea ;) Och till min stora förtjusning finns de många sånna ord över allt nu :D


Förra årets rea med mitt älskade kioskmongo :D<3

Ha en trevlig kväll
Kram Odyws<3

Sista dagen imorrn!

Ja, de ser konstigt ut att se att sist jag bloggade var för en och en halv vecka sedan... De va då jag fick veta att jag skulle jobba långt pass på måndagen. Ännu roligare var det att komma till jobbet och se att de bara var början, hade yttligare 6 dagar med tiderna 10-20, alltså 10-22... Men de fick ja byta lite för visste att de inte skulle gå. Fick en dag ledigt då, men fick sedan veta att ja skulle få jobba då ändå. Sen skulle ja jobba måndag och tisdag me. Men Tisdagen fixade jag ledigt och ska istället jobba den dagen imorrn. Härligt me jobb...

Men nu till de bra! Fick en fin överraskning på söndagskvällen, Fredrik skulle komma hit :D Så kvart i 3 på natten så kom han hit :) Sen va de iväg o jobba, sedan komma hem och sussa för att nästa morgon åka med båten till Stockholm. Så igår va jag vid honom, och vi gick på Allsång på skansen :D Hur skojj som helst, och nu har jag varit typ 3m från Måns ;) Jag är kung! Idag va vi någonstans, länna tror ja :S För han skulle kolla efter ett par nya skor. När vi sedan fortsatte våran vandring till en säng affär så började det ös regna, åska och blixtra. Ska detta aldrig få ett slut! Blir galen, fast samtidigt, kanske vänjer mig tillslut så ja inte är särr längre :P
Men sen vart man helt genomblöt i alla fall...

Nu ska ja sova för ska upp tidigt imorrn o jobba (sista dagen!!!) efter de åker ja tillbaka till Fredrik :P

Kram Odyws<3

RSS 2.0