Veckorna rullar på!

Det bästa som hänt denna vecka är att jag blivit faster, även denna gång en liten pojke, helt otroligt! En helt vanlig måndag, kan veckan börja bättre än så?! Så va där idag igen och hälsade på, han är så fin, och så OTROLIGT liten, Noel ser verkligen stor ut, svårt att förstå att han varit så liten. 
 
Allt börjar flyta på lite igen, fått lite rutiner och det är jag överlycklig för! Det som är tråkigt är bara att jag jobbar kvällar och orkar inte upp tidigt på morgonen så hinner inte rida. Men de kommer de me. Ser även ut som om de blir Norge till hösten igen, fått ett till jobberbjudande och lite napp på olika boenden, men vi får se!
 
Godnatt kram Cecilia <3

Hard Work Work!

Somnade rätt sent igår, men var tvungen att gå upp tidigt eftersom lite saker skulle fixar innan Nattis kom på förmiddagsfika, sedan satte vi oss ute vid poolen och solade, väldigt mysigt, helt otroligt mysigt faktiskt! Efter det åktge vi en snabbis till stan för att äta lunch, innan det bara var att åka hem för att byta om och dra sig tillbaka till stan för att börja kvällens pass på Scandic. Massor av spring, som vanligt! Men det var otroligt roligt!
 
Nu är jag lite trött i benen, även i huvudet, men det är skönt att jobba så man kan distrahera tankarna från det vanliga. Så tummen upp för att vara trött pga jobbet!
 
 
Godnatt Kram Cecilia<3

Sommaren sätter igång, en dag i taget!

Mycket som händer, för första gången på länge kan jag greppa lite igen, varit lite mycket ett tag nu, men tog tag i det som behövdes ändras och nu känns det bättre! Blev utbjuden på lunch i måndags, va ett tag sedan, vi fikade efter i väntan på några kompisar. Var en trevlig eftermiddag, såna jag gärna har fler av! 
Börjar jobba heltid nu också, på Scandic hotell som servitris, kvällstid, både bra och dåligt, det bra är att jag kan njuta av solen på dagen och äter middag på jobbet, det negativa är att jag har svårt att varva ner på kvällen, så ikväll blev det en omväg hem så jag kunde gå en promenad, en kopp kaffe, men den var ju helt onödig, med tanke på att klockan är halv 3 och jag är ännu vaken, nästa gång kommer jag tacka nej till kaffe efter kl 12! 
Men nu ska jag sova, eller försöka, Nattis kommer imorgon och ska provsmaka dagens "prova på", provade att baka Chaicupecakes idag. Får höra vad hon säger imorgon!
 
Godnatt Kram Cecilia<3

Sista kvällen som 19åring!

Är jag taggad, nej, ska bli kul att få hit en massa människor men annars kan jag ju inte säga att de känns något speciellt, de enda min mamma sa, för jag har lite ärenden in till stan imorgon, de va att hon ville att jag skulle gå på systemet för henne... och här gar jag planerat en massa om att jag absolut inte ska gå på systemet på min födelsedag för de är lite överdrivet enligt mig, men men, kanske kan slippa och isf åka in senare i veckan. 
Så idag, min sista dag som 19 så har jag varit barnvakt, städat den nya uteplatsen och sedan bakat, massor, och gjort smörgåstårtor, plus en massa annat, men detta var nog min mest effektiva dag sedan jag kom hem, helt otroligt, multitask hela dagen! 
Men nu kryper vi ner i sängen jag och min katt för att sova! Upp tidigt imorgon, massor står på schemat!
 
Kram Cecilia<3
 

Gör om gör rätt

Vart börjar man ta dag i saker som gått för långt, hur ändrar man saker man gjort eller sagt, fast ännu bättre är ju att bara gå vidare ifrån vad som hänt och jobba framåt, men vems råd ska man ta, jag är helt vilsen.
Känner mig lite som en sån där drake man hade när man var liten som oftast blåste bort, jag känner mig lite som en sån, vet inte riktigt vart jag hör hemma eller vad jag ska göra, vill bara knyta fast snöret någonstans och stanna där ett tag, planerar ju redan nästa tripp från Sverige, eller, från Gotland. En av orsakerna att man hade någon som höll om en, de hårda kramarna blev lite som klister som fixade alla bitarna på plats, för ett ögonblick visste jag precis vad jag ville och vad som skulle hända denna sommar, men sen försvann de och jag vet inte längre vart jag står om de skulle komma upp. Sommaren har inte ens börjat och jag längtar redan bort, bort från allt. Men man kan inte springa från sina problem. Bara att ta tag i det, gör om gör rätt! 

RSS 2.0