Mårten!

Onsdag klockan någonting, Mårten ringer- "Hej! Jag har en överraskning! Jag kommer till dig på fredag!"
Underbart, var som om han kunde läsa mina tankar, så bara kom han, fina fina Mårten! Så här är han nu, ligger o sover så fint breve mig eftersom han somnade till filmen. 
Och igår fick jag lite kvalitetstid med min älskade sambo, fick även göra det jag älskar, julpynta, vill hem så jag kan bomba huset med julsaker! :D
Nästa helg blir det Stockholm, träffa nära och kära samt gå på event med NuSkin, sen är det två veckor till sen kommer jag hem! 
Kram Cecilia<3

Exakt en månad!

Det börjar närma sig jul nu, Johanna och jag har varit på IKEA ikväll och skulle köpa lite julsaker, kan ju säga som så att de inte hade något... Men ja, vi fick en ljusslinga och en stjärna i alla fall! Så jag är nöjd ändå, så får man ju ändå gå och sukta efter att få åka dit o handla för att inreda mitt framtida hem, Älskar IKEA<3
Men det fick mig även att tänka, bland alla dekorerade rum och julmusik, vad jag längtar efter mest, och hur sorligt det än låter så är det Tuffe, min tjocka svarta katt, att få sova med honom, ligga kvar lite extra i sängen för att han ligger så mysigt brevid, det längtar jag efter! Inte fått sova med honom på så otroligt länge så det skulle vara magiskt att få göra det nu, snart så, nu är det mindre än en månad kvar.
 
En månad kvar innan jag får krama om honom!
 
Kram Cecilia<3
 

Gaybar!

Min rumskompis jobbar på en restaurang inne i centrum som på kvällarna blir en gaybar, vi var där på happy Thursday i förrgår, dom har extrapris på drinkar och shots, otroligt roligt! Man känner inte sig så pressad på att göra ett intryck på folk eftersom man inte kan ragga på någon, men det var ju dock folk som raggade på en själv, tjejer denna gång, vilket jag inte först fattade, tänkte inte på det, utan umgicks bara, så när hennes telefon togs fram och hon frågade om mitt nummer blev jag helt ställd! Men så otroligt smickrad självklart! Fick även några nya kompisar, tydligen har jag fint hår, snälla ögon och att jag ser ut som Mia Skäringer var ju helt underbart! 
Nu ladda upp för gymmet och sedan utgång ikväll! Ha de bra
 
 
Kram Cecilia<3

Min ledstjärna och vän ♥

Ensam på första gången på väldigt länge, får nu blicka tillbaka på vad som hänt den senaste veckan, varit hemma, för exakt en vecka sedan var jag tillsammans med min trio och vi gjorde oss iordning för en kväll på stan, oförglömlig på många sätt, bra och dåliga. För några dagar sedan hade jag en roadtrip med kvinnan i mitt liv, hon som förstår mig bäst, som är stark för alla andra så hon ofta glömmer bort sig själv, en person jag ser upp till, som jag försöker visa hur otroligt fantastisk hon är, få henne att se att hon aldrig kommer att stå ensam, och att jag uppskattar henne, varje sekund av mitt liv. Vi måste inte prata varje dag eller ses hela tiden, men när vi väl gör det så är de som om vi aldrig var ifrån varandra till att börja med! Den enda jag inte kan gå emot utan måste springa så jag når fram till henne fortare! Dömmer aldrig och ifrågasätter aldrig, utan stöttar en i ens val och värderingar. Hon är och kommer alltid vara en del av mitt hjärta, och jag önskar att hon försår de!
 
 

Måste lägga upp liite bilder från helgen!

Blir en ego-samling eftersom jag gör som turisterna, ställer migsjälv framför alla kända ting, nu sätter jag mig själv med all kärlek!
 
Trion samlad!
En av flera frukostar med grabben<3
Så blev det ju en middag också
Min fina mor
Neo<3
Och så Noel som jag nu ser har handen innanför min tröja... 
 
 

Hemma igen!

Hade några fantastiska dagar på Gotland! Fest, mys och massor med Kärlek! Men nu är jag tillbaka i vardagaen och får bita ihop och ta mig igenom dagarna med ett leende, jag menar, jag fick med mig den finaste och mest underbara människan på planeten, hade hon varit en kille så hade jag friat! Så vi Nattis och jag har haft några fina dagar här i Oslo, och det har hänt massor! Fullfart hela tiden, ikväll ska vi dricka upp det som är kvar av vårt vin sen ska vi mysa ner oss i sängen och se en film. 
Har verkligen fått vädra mitt huvud, livet blir lite skarpare när man får prata med henne, hon sätter sånt jag tänker och funderar på i ett perspektiv som jag behöver se och förstå.
Imorgon åker hon hem och Johanna jobbar sent, själv ska jag ha en vit helg, inte haft det på flera månader nu... Känns lite sorligt när jag tänker på det, men imorgon ska jag fika med en kompis sen mysa ner mig i sängen och bara vara själv! 
 
Var vid Operahuset idag, träffade en ny kompis, Rudolf, tydligen är det min nya pojkvän!
 
Så trevlig Fredag!
Kram Cecilia<3

RSS 2.0