Resfeber!

Ja va ska man säga... Börjar få världens resfeber, går runt och skakar och mår allmänt päst :P Men de hör till! Väskan är packad och jag ska försöka sova snart. Imorrn 07.05 beger jag mig av med båten mot Stockholm som är första färdmedlet på min långa resa, därefter väntas 19tim flyg och ett antal timmars väntan på flygplaterna. Men de ska bli roligt! Skriver mer när jag får möjlighet.

Kram Cecilia<3

Tja!

Väskan är nästan klar nu, jätteskönt. Fast man undrar ännu vad man ska ha med sig även fast jag typ är klar^^ Min kära kusin Emmie va här igår och vi såg på Tintin hela familjen, den va faktiskt riktigt bra! Annars idag har det bara varit o packat. Ikväll har mina morföräldrar varit här på mat, de va riktigt mysigt.
Nu ska ja ut i stallet innan jag ska krypa ner i min varma och otroligt sköna säng och se på en film :D

Kram Cecilia <3

Härligt härligt!

Sitter nu och ska skriva ännu ett arbete för kursen jag går nu, visserligen sista, men ett oväntat. Men de ska jag sysselsätta mig med ikväll innan min älskade pojkvän kommer med båten för att vara med mig tills på lördag. Ska bli roligt. Så imorgon ska han gå med mig i skolan och se hur jag har det en vanlig dag.

Annars har dagen varit helt okej, va världens skit väder förut men slöt med strålande sol i eftermiddag, mitt rum fick även den sista städningen på 3 månader, blev att damma, skura, rolla mattan, plocka och byta lakan! Härligt! Började även packa lite smått, lägga ut saker vid väskan för att inte glömma dom, plockade ihop  lite smycken också, men de blev rätt mycket... Sen kom ja på att jag kan ju köpa något där också :P Så ska flocka om dom^^

Men nu ska ja plugga och räkna ner tills min pojkvän kommer!


Kram Cecilia<3

7 Dagar!

Om exakt en vecka nu sitter jag på ett plan till London, första planet, början på min resa! Ska bli sjukt roligt, men är jättenervös. En kompis frågade hur mitt schema såg ut nu fram till resan. Verkligen ingen dag som inget är planerat på nu! Helt sjukt! Och så ska jag även hinna med och packa! Herre Gud i himlen, ge mig styrka!

Och vet ni va, igår vart jag en aning förvånad när det kl 10 på kvällen plingade till i min telefon, ett sms från Lydia som ville att jag skulle gå ut, utanför dörren står en ledsen Lydia och gråter för att hon inte vill att jag ska åka. Snacka om att jag vart förvånad. Men kan inte säga annat än att jag blev rörd att hon hade kört 2 mil en tisdagskväll för att komma och ge mig en kram och säga att hon kommer sakna mig!
Men jag ska även tala om, jag ska inte vara borta i flera år, jag är bara iväg i 3 månader, jag kommer tillbaka innan ni vet ordet av det! Och vi kommer ju ändå ha kontakt, har ju med mig datorn, så inlägg kommer både här och på Chilebloggen! I'll be here!


Vi som åker

Kram Cecilia<3


Hej :)

En vecka kvar ungefär, alla skriver om hur roligt de ska bli och jippi! Just nu blir jag bara orolig, tänk om ja glömmer de, tänk om de blir si eller så... MEN! De ska bli hur roligt som helst! Längtar ändå efter de, känns bara som om de går så fort just nu, så mycket jag vill göra innan fast jag inte riktigt hinner...

Imorrn är det Nationella prov i MatteB för mig, ser mörkt ut, vet att jag måste plugga, men finner ingen styrka att öppna böckerna, dom ligger bara där på bordet och jag ser på dem, vågar inte öppna typ. Kommer gå piss dåligt! :O Men men, hoppas ändå på de bästa!
I helgen va de Fredrik som stod i fokus, sista gången jag fick träffa min älskling innan resan(om han inte kommer på fredag, hoppas hoppas hoppas!), blev mest att ta de lugnt, umgås med honom och hans familj innan de va dags att vinka hej då :) Men de känns bra.




Jullan har tappat tänder :)
Hans lillasyster Linnea tatuerade mig :)


Kram Odyws<3

Dagarna tickar ner!

16 dagar kvar, fick just veta att vi ska vara med i GA(en gotlandstidning) på Onsdag, alltså kommer de i själva tidningen på Torsdag skulle jag tro :) Börjar dra ihop sig, va ska man ha med sig, hur mycket, vad behöver jag handla, ska jag ha en eller två väskor, ska ja köpa en ny väska, ska ja göra ditt och datt. Listan skulle kunna bli 100 mil lång! Finns liksom inget slut på listan av vad som skall göras och förberedas, och tror jag inte ens kan förbereda mig tillräckligt mycket för att jag ska vara redo. Vad önskar jag mig nu? Lite mer tid! Men samtidigt vill jag åka redan ikväll! Fattar ni vad jag vill? Om ni gör de, förklara för mig, för jag gör det verkligen inte!

I helgen åker jag till Fredrik, sista gången jag ser honom på ett par månader, kommer sakna honom något otroligt! Som tur är har jag några fler dagar med mina vänner och familj :) Men de ska nog bli bra, ska ju bara vara borta i 3 månader, inte i flera år. (Även fast de iböand känns som de!)

Min kära vän Jonas har även han startat en blogg för att dokumentera denna resa ur eget huvud, så man kan även följa hans privata resa som ni kan göra här, samt våran gemensamma på www.donnerchile.se.

Jonas blogg är: www.jonaseliasson.se


Tja!

Trött ikväll... somnade kl 9 igår och va uppe halv 8 imorse så drog ut o red, och när jag nästan var hemma ringde mamma och fråga hur långt jag kommit ifall hon han rida ikapp mig, men eftersom hon inte skulle de så red jag hem och red en sväng med henne också :) Efter det så gick vi in för att äta innan jag va sååå duktig och skulle bara rensa en hylla i min garderob, och en blev en till en och innan jag visste ordet av det så va hela garderoben klar och golvet va helt tomt :P Duktiga jag, men nu är jag super trött, men ska få åka buss i en timme sen, ska till Eke :) Ska umgås med Jenny, sen imorrn ska jag kolla på hennes barndans :) Och på kvällen är det revy i Klinte :)

Kram Odyws<3

9 månader, 3 veckor

Känns bara som om ja skriver tid på min blogg :P Men idag är det ändå en speciell dag, 9 månader med min fina och underbara Fredrik, och det är idag 3 veckor kvar tills vi åker! Helt sjukt vad tiden går fort! :)
Sen vill jag även lägga in en liten notis om hur fin och underbar min vän Jenny är, va helt ensam en timme på stan för att vänta på bussen, så Jenny gick till mig och gjorde mig sällskap, och det var typ snöstorm i Visby, men den trotsade hon och gick till mig för att jag ville vara med henne :D

Sitter nu med datan iklädd Anders sparkdräkt, varför, jadu, de vet jag faktiskt inte, han ville att jag skulle prova den, men orkade inte byta om igen. Måste vara de, tragiskt, men sant.
Annars har jag även gjort mig fin i håret idag och tagit sista sprutan inför resan, och är nu vaccinerad livet ut med hepatit A och B :)



Nya frissan :) ser rätt likt ut, men mycket ljusare :)


Kom på att jag hade denna bild från folkracen, han va så fin i sin dräkt(A)


Kram Odyws<3

Jenny har skojj!

Var ju vid min älskade Fredrik i helgen :) fick stå ute i -18 grader och kolla på honom när han körde folkrace, de va faktiskt riktigt roligt :) Hans lillebror va duktig på att lära mig massa saker om allt möjligt, och de va mitt sällskap typ hela tiden eftersom Fredrik och alla andra va tvungna att hålla på med bilarna. Men han var ett riktigt bra sällskap!



Jenny har inget liv :P

Kram Odyws<3

HAHA!


True True!

Kram Odyws<3

Godkväll :)

Idag är det 28 dagar kvar, alltså 4 veckor. Det går fort nu! Vi hade besök av två stycken som va där förra gången, de betättade en massa, tips och annat roligt, ni kan läsa det på vår blogg www.donnerchile.se

Det har faktiskt varit en ganska mysig dag idag, hade bakat kärleksmums som jag tog med mig till skolan för vi skulle fira Olivias födelsedag. De har däremot varit iskallt... Just nu fryser jag jämt! Fick upp värmen lite sen gick jag ut i stallet för att ta in hästarna, kom in och va helt iskall... Legat på soffan med mjuisbyxor, tofflor, tjocktröja och en gosig katt som halsduk och vantar, men inte ens de hjälpte, fryser fortfarande lika mycket :O

Men nu ska ja krypa ner med tjockstrumpor och extra filt på mitt duntäcke för att se om de möjligtvis kan hjälpa, hade bara Fredrik varit här hade jag inte behövt bekymdra mig om att frysa, han är ju som ett vandrande element :P Helt underbart!

Kram Odyws<3

RSS 2.0