HEJ!

Det har hänt MYCKET! Gissa vad, jag har fått mitt körkort! Gick på första försöket, både skrivning och köring, överlycklig! 
Sen var jag vid Fredrik över midsommar, vi var med hans vänner och hade det trevligt, fick lära mig mycket bra att veta saker av hans bror Daniel. Han tänker nog på mycket den killen. Men det var riktigt roligt, vaknade upp med ett rött ansikte pga att solen brände mig på dagen när vi dansade runt stången, och kroppen värkande av myggbett från kvällen. Men det var en bra dag. Vad mer har vi att bjuda på, jo, vi var på bio med Lydia och Elias innan vi sen på Söndagen tog båten hem. Fredrik åkte med och idag fick han jobb på Ryftes, med att köra ut grönsaker. Och jag hade min första arbetsdag på Kneippbyn, stod en hel dag i regnet. Men de va mysigt :)
Nu ska vi sova, han ska vara i Fole kl 7 imorrn och jag börjar kvart i 10 :)
Kram Cecilia <3

Student!

"Bajs och rör, REFIS tills jag dör!" 
Ja, somsagt, idag tog Fredrik studenten, dagen började som alla andra när vi ska iväg på något "-Cecilia, jag glömde mina skor hos mamma, jag har inget skärp heller..." Och igår frågade jag honom ändå extra om han hade allt, han blev nästan sur på mig för att jag frågade, men han svarade som alltid. Ja, jag har allt! Men uppenbarligen hade han ju inte det, så det blir för mig att fortsätta dubbelkolla, men fråga specifikt om han har alla saker nästa gång! Men jag älskar honom ändå!
Det var en riktigt fin dag, hemma hos honom, vid skolan var det mulet och kallt. Själva utspringet och så var faktiskt ingen höjdare om man jämför med Gotland, det var två klasser som sprang ut tillsammans och skrek, ingen musik, inget tal... utan sprang ut, och gick ner till sina släktingar och vänner. Men det var ändå roligt att se eftersom jag märkte en skillnad. Efter detta åkte vi hem till honom och åt smörgåstårta och umgicks. Det var faktiskt riktigt trevligt! Och snacka om att hans släkt har koll på mig! Det var inte en enda om inte frågade om min Chile resa! Men det kändes faktiskt lite svårt att prata om den när det var Fredriks stora dag, så handlade allt om mig. Så de var lite jobbigt... Men Fredrik tyckte de inte var något att bry sig om, för de frågade ju, då ska man väl svara. Men de gick faktiskt inte så bra att prata om det...
Han gick inte ut ikväll, han somnade faktiskt redan kl kvart över 9, så här sitter jag, inte ett dugg trött... Men får väl gå o lägga mig jag med snart ändå tror jag :P
Notera slipsen (A)
Älskar dig<3

Kram Cecilia<3

Hej!

Fick förfrågan idag om ja va död eftersom jag inte uppdaterat efter jag kommit hem. Men NEJ! Jag är i alldra högsta grad levande! Jag har bara latat mig, varit med mina vänner och hittat på annat roligt, inte fått lust att sätta mig vid datorn riktigt. Men nu är jag här.
Resan hem gick bra, den va lång och man ville bara att den skulle gå fortare, började räkna minuterna innan jag var hemma. Så när jag stod på flygplatsen i Tyskland och visste att det bara var ett plan kvar på två timmar innan jag skulle få träffa min pojkvän som jag även visste stod och väntade i Sverige. Det var hur skönt som helst att bara komma hem! Hade ingen aning om att man kunde sakna makaroner och falukorv som hans snälla mamma hade lagat till mig. Helt underbart!
Tyvärr levde jag ju kvar i tidskilnaden fortfarande så när han höll på att somna kl 12 så var jag ju klarvaken! Somande vid ungefär kl 3, sov sen några timmar längre än honom och även några timmar på dagen. Samma sak när ja åkte hem med båten. två nätter somnade jag runt 4 o gick upp 12 halv 1 på dagen, tyvärr, eftersom det var såå fint väder här hemma! Men de va skönt att sova ut, ligga i sin egen säng och bara mysa!
Har haft fullt upp hela helgen med att träffa kompisar, och umgås med min familj och såklart mysa med min fina lilla hund och Tuffe. Underbart!
Idag blev det en dag på stan, först radion imorse och efter de lite körlektioner innan jag åkte hem med Viktoria, hon åkte hem till mig och vi låg och solade ett par timmar. Nu ska jag snart ut och rida innan det är dags att packa igen, slutar skolan imorgon, och efter det blir det att dra till ESTOCOLMO! för att se när Fredrik tar studenten.
Trött tjej
Kram Cecilia<3

Hej!

Ja, allt är packat och klart, planet går kl 12.50 imorgon, alltså 18.50 svensk tid :) Sen väntar ett ANTAL timmars resa innan vi anländer till Sverige. Så vi ska försöka vara vakna hela natten och första planet till Brasilien, sen 4 timmar väntan där innan vi sätter oss på ett plan som är 11 timmar, om ni inte förstår så vill vi sova på de planet, thats why vi vill vara vakna nu :) Så de ska nog bli bra hoppas ja! Och till hjälp har vi youtube, vi ska lära oss dansa! Precis som Luis barn håller på med!
Mina väskor är fulla, helt fulla, får inte i något mer! Men klarar vikten med båda. Vi får ha 23 i varje, o ja har väl 12 och 19 tror jag :) Men de blir bra! Titin och de andra killarna åkte hem till Castro idag, och jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är som har pojkvän i Sverige och alltså slapp det hela med att säga hej då till någon här i Chile. Och sen älskar jag ju honom så det ska bli riktigt skönt att komma hem så jag får vara med honom igen!
Idag har det inte blivit så mycket annat än att packa, eller, vi gjorde av med de sista pengarna på onödiga saker som alltid, och jag som hittade mer pengar lånade till och med lite av Jack som inte tänkte så mycket och tog ut 100.000 pesos (ca1500kr) för två dagar sedan. Så ja, han hade pengar, så vi fick hjälpa honom lite så får han tillbaka det i svenska pengar när vi kommer tillbaka till Sverige. Så jag införskaffade mig en Chile tröja, SÅ mysig!

Ser i alla fall ut som om han känner sig som hemma! :P
Kram Cecilia<3

Glad för det lilla!

Snacka om att man blir glad för det lilla. Fick vetskapen om att en kompis hade varit på Gotland, tagit en sväng förbi min hästhage och fotat mina (och mammas) älsklingar! Inte klappat eller gullat med dem på över 3 månader. Saknar mina fina små djur mer än jag trodde! Och Kida är ju tjockare än vanligt... Detta måste jag ta tag i när jag kommer hem, för så kan vi inte ha det. Och tror min lilla älskling är glad att jag kommer hem så hon får ut och springa klokt! Det skulle bara vara typiskt ifall jag ramlar av första gången när jag kommer hem och bryter benet eller något.
Oj, de va positivt tänkande de där!
Snodde bilderna snäll som jag är, Tack Anna!
Min älskling<3
Kram Cecilia<3

Fantasilandia!

Så mycket jag skrattat idag har jag inte gjort på länge! Det roligaste nöjesfältet ever och kunde åka allt jag ville eftersom vi va några stycken och alla tyckte om typ samma saker så vi kunde åka tillsammans :D UNDERBART! Det blev skratt, skrik och alla blev vi även blöta. 
Vi åkte en karusell som kallades Top Spin, det vi inte visste om den var att i slutet så spröt de vatten på en, inte lite heller! Vi blev pissblöta. Men de va roligt, det var ju en solig dag också så håret, och kläderna torkade ju, som tur ville ju Jack inte åka heller så han tog hand om våra saker, vilket var riktigt tur! Men det var super roligt verkligen!
Nu blir det att börja packa, sista dagen imorgon, och jag hittade,(som alltid när jag är ute och reser...) undanstoppade Chilenska pesos :P SÅÅ, blir att handla något roligt imorgon :) Kanske en tröja som de står Chile på, den va fin och ville ha den, men hade inga pengar :( MEN nu har jag, hittar de alltid sista dagen när jag är ute o reser, men glad att jag hittade dem nu och inte imorgon kväll :P
Sussar

Efter Top Spin

Jonas Kommentar, "Jag skulle vilja vara en sån där, tänk va man skulle kunna göra bort sig, ingen skulle veta att det var jag!"






Kram Cecilia<3

Godkväll!

Hoppas allt är bra, här börjar de dra ihop sig för att åka hem, sorligt men skönt på ett sätt. Vi var på besök i Valparaiso häromdagen, det var super fint! Och det bästa av allt, SOL! Eller nej, de var verkligen inte det bästa, men det var super mysigt. Vi fick känna på havet, is kallt! och super stora vågor, vi åt på en svindyr resturang och tog massa kort, det var till och med människor som fråga om de fick ta kort på oss.
Efter denna fantastiska dag så blev det att gå ut en sväng, tror det var bland det tråkigaste jag gjort, eller nej, men de va ingen bra musik och medelåldern va 30+ Vi gick dit för att det var gratis och vi skulle ingte vara borta så länge.
Annars har det varit mest att shoppa saker, hittat massa fint! riktigt nöjd. Men de blir dyrt med alla små saker man vill ha :P
Och vi har även fått manligt sällskap i vårat rum, Titin, Nattas chilenska pojkvän från Castro har kommit hit, tillsammans med de andra flickornas pojkvänner. Men han bor tillsammans med oss i alla fall, stackarn, de är inte lätt att äta den maten vi äter när man inte är van. Kommer själv ihåg hur det var att komma till min chilenska familj först. Och ändå är vi svenskar vana med annorlunda mat, men de är ju inte han :P
Idag har det varit underbart väder. Jag och Nattis har varit ute och solat en stund, tyvärr är ju solen rätt farlig här så vi fick bara sola ett tag för att inte bränna sönder oss. Men saknat solen!
Kram Cecilia<3

RSS 2.0