Filmtips!

Om ni inte har hört om "Two night stand" Så googla, eller skit i de, sen den bara, bästa filmen jag sett på länge! Bara feel good, lite rå, men helt klart värd! Underbar film, nu ska jag gymma sen ska jag säkert se den igen, för de är så jag gör, hittar en film, kollar på den 100ggr tills jag hittar en ny, denna är en sån! Se den! Eller, kanske inte att jag ser den igen idag, men ja, ni fattar, se på den :)
 
 
Kram!
 

Mia Skäringer

Jag har en speciell relation till den kvinnan, ser mycket av mig själv i henne, och inte nog med det, får ofta kommentaren om att jag är lik henne till utseendet. Hon är en av de vackraste människorna jag vet eftersom hon aldrig har byggt upp någon fasad mot världen, helt ärlig och naken i allt hon gör! Och om jag då kan få äran att efterlikna denna människa det minsta så gör det mig glad! Hon skrev i en krönika som expressen publiserade om den oroliga lyckofasaden som alla gömmer sig bakom. Frågan varför vi aldrig bara kan vara okej med att man inte bara har bra och strålande dagar, man kan vara nere och känna sig dyster. Sen även fast man känner sig dyster så måste man klippa och klistra för att ha de där satans leendet och den falska fasaden "för ingen annan får ju veta att jag inte är lycklig eller strålande idag"
Där är jag lik henne i de hon skriver, jag klistar sällan på ett leende om det verkligen inte är ett måste! Jag bär mina känslor utanpå kroppen, jag är som en öppen bok i hur jag känner, aldrig något spel i att försöka dölja det, för det kan jag inte, aldrig kunnat heller. Är jag glad ser man de, om jag är ledsen, sårad, arg eller kär. Så har ni en minut, läs denna krönika, den är värd de!
Hyllar inte henne som någon superkvinna som klarar allt, jag hyllar henne för att hon är en människa med känslor och inte försöker få oss att tro något annat!
 
http://www.expressen.se/kronikorer/mia-skaringer-lyckofasaden-tar-dod-pa-oss/
 
 
 

Tillbaka!

Så var jag tillbaka i Oslo, härliga hem! 
Varit en mysig helg i Stockholm, först mys med finaste Louise med familj i fredags, lagade middag, drack vin, pratade och såg idol, en sån helg jag inte ens visste hur mycket jag saknade! I lördags var det då orsaken till att jag åkte, Nuskin event, helt fantastiskt underbart, så otroligt lärorikt och peppande så det inte finns ord för det, verkligen roligt, träffade en massa människor som jag både känner sedan innan och en massa som jag kommer se massor av i framtiden. 
Säger som Pippi långstrump, "Detta har jag aldrig provat, så det klarar jag helt säkert!" Nuskin är det jag vill göra, det jag alltid kommer att ha med mig, så otroligt glad för det, och är så tacksam till Elin som fick in mig på det.
Lördagskvällen var också lugn, middag o relativt tidigt i säng, upp igår och fördrev tiden innan jag fick åka hem, väldigt trevligt det med.
Nu ska jag fixa lite o sen åka till en kompis och laga mat, så tråkigt att laga själv! Ha det så super, o är ni intresserade av Nuskin, hör av er!
 
 
Kram Cecilia<3 
16 dagar kvar till jul och 15 tills jag kommer hem!

Estocolmo!

Då va man hemma i fina Sverige på besök, hade någon fin bild i mitt huvud om vilken otroligt fin höst de va här nu, lämnar ett vitt och gnistrande Oslo med massor av julbelysning och kommer under molntäcket i Sverige och allt är bara grått, mörkt och trist. Snacka om att man lätt förfinar det man saknar!
Just nu sitter jag på SkyCity o har ätit lunch, nästa steg blir att ta sig till västerhaninge, på ett eller annat sätt är de som att komma hem♡ 

RSS 2.0