Jul avslutning på Donner!


Fanni sjunger tillsammans med en lärare "Is love a live"

Duett mellan rektorerna
Ja, ni ser själva ;)
 

Så var de över!

Julen blev helt okej ändå, lugn, tyvärr va de dåligt väder så fick inte ut o rida som ja brukar :/ Men kanske är bättre väder imorrn, får hoppas på de!
Vi hade en jullunch här med nästan hela familjen samlad, efter de blev det Kalle Anka, som ja fick se solo eftersom resterande familjen somnade gott efter ca 15 min. Den sista brodern kom sedan mot kvällen o vi kunde äntligen öppna allt under den överfulla granen, blev mycket fint, höjdpunkten va väl kanske vetekuddes tofflorna jag fick av min bror, fryser ju alltid så mycket om mina fötter, så de va riktigt bra faktiskt, använda redan två gånger! Vann 30kr på triss, o fick två muffins plåtar! 
 
Julkänslan kom i alla fall!

Jul?

Det är faktiskt just i detta nu Julafton, het otroligt som jag har sett fram emot den här dagen, känt lyckan i hjärtat för att det snart var min favorit högtid på hela året, bättre än min egna födelsedag. O ändå sitter jag här, julaftons natt o känner ingen glädje alls, kan vara för att ja är trött o behöver sova, o alltså imorrn komma på bättre tankar, men just nu, inget alls. Men men, imorgon kanske det sprudlar igen, får hoppas på de!

God jul på er alla!

Måndagsmys

Hade inga lektioner idag vilket gjorde att jag inte behövde gå till skolan, imorrn har ja vanliga lektioner, på onsdag har vi, men ska på annat sen är de julavslutning på torsdag! Snacka om härligt!!! 
 
Festen i torsdags var riktigt rolig, slöt med att ja gick me ner till krogen, men kom aldrig så långt så att jag gick me in, så en kompis kom och hämtade mig så fick jag åka hem och sova istället. 
Helgen har varit mysig, vi var barnvakter i lördags åt hans småsyskon, verkligen roligt, vi hade snöbollskrig, gjorde en snögumma o avslutade med Cecilias speciella varma choklad i soffan innan de skulle gå o lägga sig :) Som sagt, det var en bra helg! Inge tjafs eller dumma saker, bara mysig och härlig, som alla helger borde vara!
 
Snart ska ja sova, skola imorrn... Sen har vi fotografering till mitt uf företag på eftermiddagen. Natti natt
Kram Cecilia<3

Fina underbara vinter!

Blev en heldag på stan igår med min fina mamma och Jenny, handlade en del av mammas julklappar till mig själv, riktigt najs att kunna bestämma lite själv vad man ska få i julklapp. När jag sedan kom hem så fick jag äran att slå in lite julklappar också, önskar jag hade fler att slå in, men ne... många fler blir de verkligen inte, en fattig student kan inte köpa så många julklappar. 

Idag blir det att inte göra ett dugg i skolan hela dagen innan jag sen ska vänta en timme för att vi har en fotografering med migg uf företag i eftermiddag. Men men, de blir pengar i alla fall! 
 
Ikväll sen så blir det troligtvis utgång, och ja, jag vet att det är torsdag och att det är skola imorrn. Men de är treafest, så får nog gå i alla fall. Men samtidigt så ska de bli roligt! Kanske går på förfesten eftersom jag ska packa o så ikväll också, åker nämligen till Stockholm imorrn, som alltid^^ 
 
Kram Cecilia<3

Heej

Julen närmar sig med storm steg! Igår var vi iväg på vårt första julbord och igår, och idag, andra advent, bjöd vi hit några vänner och hade brunch, suuper mysigt! Har sett lite mörkt ut för min jul ett tag, men idag är julandan till viss del tillbaka! Vi släppte ut hästarna i stora hagen förut, så mycket som de hoppat och skuttat... Hade det varit första gången jag sett dem så hade jag i alla fall ALDRIG suttit upp! Helt jäkla galna! Men det såg ändå härligt ut :) 
 
Kram Cecilia<3

Mi vida eres tu!

Te extraño amor, ven y cuidate conmigo... No quiero, tampoco puedo olvidarte! Eres mi vida, hoy, mañana y todos los dias! Siempre voy a amarte!

Pensando en ti...
 
Abrazos Cecilia <3

Skolan?

Varför gå till skolan? Vi gör ju ändå ingenting, o ska vi göra något är det att sitta i timtal och skriva på datorn, och jag kan verkligen inte koncentrera mig! Och jag vet inte ens vad jag fördriver tiden med, det är ju liksom inte ens facebook... Så har ingen aning.
Det känns som om ja sitter och väntar på något, problemet är att jag inte vet vad det är jag väntar på, bättre tider kanske? En anledning att ändra på något, en livsomvändning. Det kan vara vad som helst faktiskt! Men men, en dag, kan vara imorgon och det kan vara om 3 år så kommer jag komma på det! Eller, jag ska komma på det....

Kram Cecilia<3

Hejsan!

Fick just veta att mitt företag var ett av tre uttagna uf företag på julmarknaden i söndags, till en tävling i Bäst bemötande! Super roligt!
 
Annars då, jag försöker plugga, men det slöt med att jag började bläddra i min Chiledagbok, så nu sitter jag här med 1000 tillbaka blickar och saknad! Nu är det ungefär 396 dagar kvar tills jag åker tillbaka!
 
 
Kram Cecilia <3
 

I Need Some L.O.V.E


Then it's monday!

Åkte till skolan idag som en duktig elev och fick då reda på att jag inte ens behövde vara där, men fick hjälpa Viktoria lite innan vi åkte hem vid lunch.
 
Måste verkligen säga hur mycket jag älskar snön! Det är så otroligt mysig, gick ute med en ficklampa förut och allt bara glittrade! Nästan som Edward i solljus ;) 
 
Fick trevligt besök också! Självaste Jenny Hildingsson! Fick sin lite försenade födelsedagspresent och blev super glad! Ikväll ska vi vara duktiga och plugga inför prov imorrn och andra läxor, känner jag mig själv kommer det inte bli så, men man kan väl ha en plan i alla fall, hoppas på annat (A)
 
Kram Cecilia<3

Snart jul, och det är vitt!

Kan ni tänka er, det är början av december och det är heeelt vitt på marken! UNDERBART!!!! Va faktiskt ute och red igår i första snön och det var fantastiskt! Kida, min häst, älskar snön, i alla fall när den yrar, hon blir som en unghäst, spänner upp sig huvudet högt o öronen spikade rakt fram. Så att fara runt där med snön yrande va obeskrivligt mysigt, hoppas på det i flera flera veckor till!
 
Idag har mitt uf företag deltagit i en julmarknad i Visby, och det var super roligt, fått stått o pratat med folk hela dagen och gjort reklam för saker jag tycker är roligt. Så inget att klaga på där heller.
Bara ett minus, när jag kom hem o visade våra fina visitkort för min mamma märkte vi att tjejen som gjort korten har skrivit fel på mitt mobilnummer. Så jäkla typiskt! Men men, de fanns ju mail o så också. Hoppas på det bästa!
 
 
Nu ska jag krypa ner i soffan o se solsidan innan jag kryper i säng o sover! Trevlig kväll alla ute i vinderlandet!
Kram Cecilia <3

I Hate That I Love You So


RSS 2.0