Yo peeps'

Nu sitter vi äntligen på båten! Otroligt skönt efter många timmars körande, och nu måste stämmbanden vila efter allt sjungande! "Kom igen Lena" har gått varmt under dagen. Så nu luta sig tillbaka, se en film, sova lite sen får jag krypa ner hos kärleken lite senare!
 
Peace out!
Cecilia

Dagarna går fort!

Känns som om de va förra veckan jag sa att det var 21 dagar kvar tills jag skulle åka hem och hälsa på, men nu är det bara tre dagar kvar och det känns så otroligt skönt! Man behöver en powernap ibland, så hem till Gotland och hämta lite krafter innan jag drar tillbaka hit och jobbar hårt igen! Helt sjukt att det redan gått en månad, tden går så otroligt fort. 
Så jobba så det ryker denna vecka så drar jag sen, har ju en del att göra, den största veckan på jobbet just denna vecka. Men snart är den klar.
 
Kram Cecilia<3

Grattis Mamma!!

Idag är det min fina och fantastiska mammas födelsedag! Önskar dig en dag lika strålande som du själv! Jag älskar dig!
 

Lång dag!

Det är skönt att bo i en stad som Oslo, man känner sig liksom aldrig instängd. Men det är fortfarande en stad, en stad ed bilköer, typ det enda jag gjort idag! Helt värdelöst, så kom hem halv 7, åkte 07.50 och kom hem 18.30 och det mesta för att jag aldrig kom någonstans... Inte helt okej!
Men det har gett mig massor med tid att prata i telefon och mysa!
 
Nu ska jag krypa ner i sängen.
Godnatt<3

Dagen efter...

Idag har jag ont i huvudet, inte bakfylla riktigt med huvudvärk... Som vanligt vaknade jag strax efter 9 pch borde egentligen sova mer. Men jag kan inte! Va ute sent men jag kan inte sova till sent. Så jag är fortfarande väldigt trött.. Får lägga mig och en stund senare! 

Go Hard or Go Home!

Johanna och jag har skaffat gymkort så vi var och trönade första gången ikväll, ett jättebra gym faktiskt, och Johanna har koll på gym så hon vet hur och vad vi ska göra, jag gick ju bara på Milon när jag gymmade, ett program man bara följer, akdrig bestömt själv vad jag ska göra liksom. Men det gick super bra! 
 
 
Godnatt
Kram Cecilia<3

Världens bästa sambo!

Jag borde få ett pris på världens bästa sambo. Eller, i alla fall bästa kompisen dagen efter eftersom det inte var första gången idag. Har ju för vana att väcka mina kompisar dagen efter med en pannkaksfrukost, och det blev det idag också, brukar ju göra det ändå ibland, men speciellt dagen efter! Johanna blev super glad! Hon gör mig så lycklig, så jag vill ju självklart göra henne lycklig också! 
Utekvällen igår var otroligt rolig, gick först till en bar, Gudrun, Gudrun blev uppkallat efter ägarens bästa vän, och bästa vännen är en frisör, som jobbar på Gotland, bor i Dalhem, min pappa klipper sig där och hon hade då sagt till min pappa att jag borde gå dit, eftersom det är en bar som är uppkallad efter henne, så där vad jag igår! Träffade även Emma och Sandra, ett tvillingpar som jag jobbade med förra året! Underbara flickor. Efter Gudrun drog vi till en annan klubb, tydligen 25års gräns, dörrvakten bara kollade på mitt lägg o släppte in mig, visste inte då att det var åldersgräns, det fick jag veta ett stycke senare när det visade sig att några i vårt sällskap inte kom in!
Men det var en rolig kväll i alla fall, resten av dagen blir det bara slappande och mysande och sedan tillbaka till jobbet imorrn! 
 
 
Kram Cecilia<3

HELG!

Äntligen helg, det infirades med att vi åt ute igår, på T.g.i Friday! Världens bästa restaurang, spelar ingen roll vad någon säger, det är och kommer alltid vara min favorit, eller i alla fall den på Jernbanetorget, Oslo. Sån otrolig feeling så man blir helt varm i hjärtat, och ja, jag sitter och skriver om en restaurang. En väldigt bra sådan också. Sen skulle vi gå ut men jag orkade verkligen inte så vi drog hem och jag somnade på en gång, men vi ska ut ikväll i alla fall, kommer bli naajs!
 
Klockan är snart 1 och vi sitter ännu halft påklädda och kollar på datorn. En perfekt lördag innan vi måste ta tag i våra liv.
 
Kram Cecilia

Tredje dagen och veckan är snart slut!

Nu är jag nästan klar med första veckan! Underbart!!! Idag har varit en konstig dag, Kom iväg i tid, gjorde första besöket och skulle sedan till Prinsens gate i Moss, problemet var bara att jag glömde att kolla på gpsen att det blev moss, men de gjorde jag inte, och de stod inte moss, de stod Oslo, Prinsens gate i Oslo är en av gatorna i centrums centrum! Snacka om paniken som uppstod när jag sedan snurrade över jernbanetorget och hade panik! Tog mig lite mer än en timme att ta mig där ifrån, på grund av alla köer i centrum. Så jag kom iväg till resten väldigt sent, och dit jag skulle under dagen tar en stund att köra. Så idag var jag hemma klockan 19! Underbart!
Men min underbara sambo stod med maten redo och ett varmt leende, lyckliga jag! Sen all kredd till min fina pojke Elias som fick mig på bra humör imorse när dagen inte såg annat än dyster ut! Tack älskling, massor med kärlek till dig! <3
 
Nu ska vi ha pms kväll, kärleksfilm och glass! Peace out
 
Kram Cecilia<3

Första dagen!

Shit säger jag bara, inga fler av dessa dagar, hon som skulle ha upplärning med mig på denna slingan kom inte idag, för hon var på älgjakt?! Så fick ett papper och ett lycka till. Men jag är ju en stjärna så det gick kempe flott! Sen kom jag ju hem till Johanna och hon fick mig på bättre humör innan vi drog in till stan och fixade telefonkort!
Jobbat lite nu ikväll inför imorrn och nu ska jag sova, imorrn blir det jobb och IKEA :)
 
Godnatt
Kram Cecilia<3
 

Årrundveien!

Då var jag tillbaka här, är riktigt skönt faktiskt! Ta en kopp te för min ömma hals och sedan sova tycker jag låter som en fantastisk ide! Första natten på länge jag får sova själv dock... eller, Johanna är förstås här, men inte samma sak. 
Kram Cecilia<3
 

Årjäng

 
Då var vi nästan framme, sitter nu på en restaurang i Årjäng! Resan idag har gått väldigt bra och smidigt, mem dock tröttsam.
Var lite jobbigt att lämna Elias imorse, ville bara krypa ner hos honom igen, den sista tiden nu har gått alldeles för fort, men han toppade på bästa sättet igår, massor med kärlek till honom!
Så kom ju även mamma till båten och vinkade hej då, inte ett öga tort, men massor av kärlek där också! Nu ska vi fylla på med ny energi och och ta oss ann den sista biten till Oslo! 
 
Kram Cecilia♡

RSS 2.0