Oh my!

 

23 Dagar

Bara 23 dagar kvar innan jag är hemma, innan jag blir hämtad vid båten av någon jag tycker om, någon som kommer hålla om mig hårt! Kan inte beskriva hur mycket jag längtar efter de! Men men, de är om 23 dagar, jag har fortfarande 23 dagar kvar här som jag kommer njuta av, jag trivs ju här i Norge. Ikväll såg jag en film med Mårten, att jag alltid lyckas övertalas till att se läskiga filmer... Men men, man ska leva lite, och rädsla är ju en känsla de också.
Nu är klockan mycket och jag ska tända mitt lilla ljus så att Lydia hittar hem sen. Imorgon väntar dubbelpass och på lördag blir det jobb då också! 
 
 
Godnatt Cecilia <3

Trött...

De tar verkligen på kroppen att inte kunna sova klokt på nätterna! Varit rätt trött idag, och inte nog med de, när jag kommer hem är det bara att vända eftersom jag började på mitt extrajobb en timme senare, där jag till min stora förvåning fick bekanta middagsgäster, Mårten och Lydia kom förbi! :) Fick stå i kassan ikväll, men de va inge roligt... bara stressigt, sura människor och beställningar jag inte förstog, trivs bättre i lobbyn, men där gillar jag inte heller de så mycket, men de är bättre än inget i alla fall, träffat nya vänner, och sånt värdesätter man! De dumma är bara att jag planerar att säga upp mig och mina "nära" arbetskamrater försöker övertala mig att gå på julmiddagen nästa vecka, känns lite konstigt ifall jag säger upp mig på typ måndag och sedan går på deras jullunch... får prata med chefen om det tror jag. Och ska jag gå på den så måste jag införskaffa mig en klänning eller kjol, obligatorisk klädsel, så skulle jag få låna skor av en kollega, man kan ju inte ha klännig och vinterkängor liksom... Men de ordnar sig säkert! Nu ska jag sova inför en ny arbetsdag imorgon! Godnatt!
 
 
Kram Cecilia<3

Måndag

Kvällen igår va mysig, blev jag som lagade maten, på min egna begäran för jag gillar ju att laga mat och visste hur jag ville ha det! Blev otroligt gott! Efter de blev det att mysa ner sig i sängen och kolla på film, prata lite med Viktoria och bara ta de lugnt, va så trött! men när jag väl skulle sova kom tankarna tillbaka och jag kunde inte varva ner så jag kunde somna, tror jag kollade på klockan sista gången halv två innan jag sjönk in i en orolig sömn... Men de är skönt att va tillbaka på jobbet, njuter faktiskt av att komma upp på morgonen och att få komma ut och se allt vakna för att sedan komma hem, prata av mig lite innan de andra far till sina jobb och jag varvar ner innan jag ska vidare på nästa äventyr. Idag kommer även Sofie tillbaka, fantastiska Sofie, att man kan komma nära en person på sån kort tid, saknar henne något otroligt! Kram Cecilia♥

Mycket som händer och sker

Idag är nog första dagen jag tappade fotfästet lite, vet inte varför men det blev som en våg av tankar som drog igenom mitt huvud och det enda jag kunde tänka på var "jag måste ut!" när jag väl kom utanför dörren så var jag nära svimfärdig och visste inte riktigt vart jag skulle gå. Men jag är i Oslo, det är en fantastisk stad så självklart fann jag en väg. 
Men just den känslan var det längesen jag hade, men det hjälpte att gå ut i den kalla luften och rensa upp lite för att sedan komma hem till en varm famn som frågade om de va bättre, och han känner mig tydligen lite då han kokade vatten till en kopp te, inga frågor, inga funderingar, utan gav mig bara en kopp te och log. 
 
Sen blev det mer att sätta sig ner i sängen med hörlurar och lyssna på ett kapitel av min bok. 
Ikväll blir de samma som igår, filmkväll, myskväll, men denna kväll kommer även Lydia att vara hemma så vi ska ha filmkväll alla tre, vi ska, eller, Mårten ska laga spagetti och köttfärssås och sen ska vi poppa popcorn och se på "Dumma mig" 1 och 2, perfekt laddning inför en ny vecka med jobb!
 
Kram Cecilia<3

McDonald's

Får faktisk säga att de var ett helt okej jobb, inte de roligaste jag gjort men de blir nog bra de också.Men det ligger väldigt centralt så när vi kollade toaletterna så knackade hon på där det var upptaget och frågade om det gick bra, eftersom många narkomaner går in där och tar sina sprutor... :s Men idag är jag tillbaka på de vanliga men ska dit ikväll igen!Kram Cecilia♥

Here we go!

Just kommit hem från en dag på jobbet, Lydia står klar med maten, korv med bröd, super! ska nu vila lite innen jag ska byta om och ta mig till kvällens arbete, håll tummarna för mig nu! Kram cecilia♥

Ordna och fixa och finslipa!

Jag jobbar och står i, fick även deltidsjobb på McDonalds nu den sista månaden eftersom jag går mig bli här hemma av att vara ensam på kvällarna, så nu har jag hittat ett kvälls och helgjobb! Lyckliga jag! För er som inte uppfattat de så åker Nattis med till Sydamerika, Lydia har bestämt sig för att åka hem ifrån Chile och Nattis har bestämt sig för att följa med mig på 21 dagarsturen i Bolivia och Peru! Detta kommer bli fantastiskt, men jag kommer sakna Lydia något enormt! Vi har även bestämt oss för att hoppa över Ecuador och åka hem direkt från Peru istället. För jag vill inte vara själv i Ecuador i två veckor och Nattis kan inte vara borta så länge, men detta kommer bli super! 
 
Bokade även biljetten hem från Norge idag, billigare och göra de så fort som möjligt, och jag vet ju redan när jag vill hem så detta blir super! 
 
Och har ni läst boken "Fifty shades of grey"? Jag lyssnar på den just nu som ljudbok i bilen på dagarna, underbara skapelse! De sa att de va tantsnusk, men det handlar ju om en 21åring och en fantasi till kille så jag tycker det funkar lika bra för ungdomar! Superbra är den i alla fall! 
 
Nu sitter jag o väntar på att Sofie ska komma o kärleksförklara mig innan jag MÅSTE sova eftersom jag jobbar dubbla skift imorgon, först på mitt vanliga jobb och sen på McDonalds!
 
Kram Cecilia<3

Tittut!

Denna helgen har varit lugn, var ute på stan hela dagen igår med två av killarna som bor i huset, Lydia jobbade så fick roa mig på egen hand.
Vi var på Svarta marknaden, bokstavligt talat, kändes som om att vara utomlands, och det sjuka var att det var två minuters gångväg ifrån Centrum, allt som blivit snott dök upp här, så är förvånad att inte poliserna var mer på att gå dit och kolla, men men. De sålde i alla fall ALLT! inkluderat nya tvapparater, datorer, möbler, porslins hundar och begagnade underkläder... ALLT! Så det fick mig att hålla lite hårdare i väskan, killarna jag gick med skrattade bara eftersom "Det var så roligt att gå med dig eftersom vi inte kan tappa bort dig, som att leta efter en vit prick på en svart duk, inte så svårt" Ja, och de va verkligen sant! 
Efter de så gick vi till centrum och hamnade mitt i ett tv program där det var tre tävlande som tävlade om 500 000NOK att handla för i gallerian på ett år! Sen blev det en hemmakväll med mig själv, en kopp te och ett avsnitt av Bron!
Idag har vi möblerat om lite och haft en av mina kompisar på fika, alltid roligt att träffa honom för han tar ofta upp saker man lätt glömmer bort, som att visa uppskattning och tacksamhet. Så det är nyttigt att prata med honom ibland! Nu blir de att ha invigning i vår  fina lägenhet med danskarna och äta glass!
 
 
Kram Cecilia

Nytt boende!

 Nu har vi äntligen flyttat ner i lägenheten! Hur fint som helst, värmegolv i alla rummen och mycket plats, jag och lydia har nu hittat olika sätt som gör ett ställe till vårt, jag sätter upp en bild på mig själv, funderat på varför, men jag blir glad av de, det är en fin bild och med fina minnen vilket gör mig gla, och jag har bilder på mig själv i mitt rum hemma så det känns lite som hemma att se sig själv på väggen!
 
För att få lite koll på dagarna, det är 54 dagar sedan jag kom hit till Norge, 36 dagar tills jag åker hem, 54 dagar kvar tills jag åker till Sydamerika och sist med inte minst 39 dagar kvar till julafton! 
 
Det har verkligen gått super fort! Men det är roligt, slipper man vänta så länge, jag och Lydia sitter ofta nu, (när vi träffas...) och pratar packning, vad ska man ha med sig, vad man inte ska ta med osv.
 
Både Lydia och Jag var lite oroliga när vi åkte hir att vi skulle bli trötta på varandra för att vi umgås så mycket, nu längtar vi mycket efter varandra eftersom vi aldrig får umgås, jag åker iväg på morgonen och jobbar när hon sover, kommer hem och får umgås med henne i 30min innan hon åker till jobbet och kommer hem när jag sover... Men imorgon får jag vara med henne fram till kl 16 i alla fall när hon börjar jobba, sen är vi båda lediga på söndag, så då är vi heelt ensamma eftersom Robin, en kille från skåne som ska dela lägenheten med oss inte kommer tillbaka förens på måndag kväll! Så då blir det Cecilia och Lydia mys!
 

Hejsan!

Jag trivs fortfarande på jobben! Jag har det väldigt bra här i Norge, vi ska byta lägenhet nästa vecka, samma byggnad bara ett annat rum. Lydia har nu också fått jobb! Vi lärde oss den långa vägen, så nästa gång kommer de gå bättre att komma hit. Vi har märkt att det hjälper mycket att ha kontakter här i Norge, så detta kommer fungera fint.
 
Imorgon blir de en tur till Sverige med jobbet för att handla, annars har jag nog inga större planer i helgen tror jag. Var vid en kompis ikväll och fikade, super mysigt, har nu hittat någon som tänker snarlikt som mig själv vilket gjorde samtalet väldigt intressant med tanke på de saker vi pratade om! 
 
Men nu ska jag sova, finns inte så mycket mer att säga än att allt funkar bra och att vi trivs!
 
Kram Cecilia<3

RSS 2.0