Hejsan!

Nu är de inte långt kvar, åker upp till Fredrik på torsdag sen åker vi med planet fredag morgon! Är fortfarande omedveten om vart vi ska, men har mina aningar! Det ska i alla fall bli jätteskönt att komma iväg ett tag bara han och jag. Sen åker ju mina fina små söta vänner iväg 3 veckor till Indien i samma stund, de ska bli lite tråkigt faktiskt, när ja åkte till Chile va de ju ja som åkte för att göra något o tänkte inte så mycket på någon här hemma, men nu när de lämnar mig, visserligen bara i 3 veckor, men ändå, jag kommer sakna dem super mycket! Och självklart hoppas jag de kommer att få en super fin resa och vara med om mycket. Dom kommer bli saknade bara.
 
Kram Cecilia<3

BU!

Har varit vid Fredrik i helgen, de har varit super! Lite tråkigt att han haft träning hela tiden så inte fått vara med honom så mycket. Men var glad för de ja fick o har gjort annat ochså. I frdags var vi vid på fest hos hans kompis Erik för han har precis fyllt år. Sen i lördags åkte jag med hans familj på inflyttningsfest hos hans mormor. Och eftersom han hade träning hela söndagen också så gick jag på stan med Lydia. Sen får jag inte glömma, hans träning slöt tidigare än väntat i söndags så han åkte dit jag var bara för att få vara med mig de sista två timmarna! Gulliga pojke! Men det var en bra helg hade det roligt. 
 
Nu ska ja plugga livet hur mig för har så mycket att göra. För nästa fredag åker jag till medelhavet (A) Min fina pojkvän bjuder mig på en resa, min födelsedagspresent. De ska bli SÅ härligt! 
 

Hej!

Vad har jag gjort? Jag har skaffat en Samsung Galaxy S3, jag fattar verkligen ingenting, eller jo, en aning nu eftersom jag hållit på o pillat på den hela kvällen. Men sen kom min bror och började prata om en massa funktioner o skit, o då började jag undra varför ja köpte just den när jag inte kommer använda så mycket. Tror mest det är Fredrik som kommer göra saker med den för att jag inte förstår^^ Men men, i så fall får det vara så! Nu har jag den i alla fall och jag är nöjd, min höll ju på att lägga va helt nu, så det blir nog super bra!! Nu ska jag sova, har lite att fixa imorrn, sista dagen som Sara är här så hoppas att jag kan få lite tid tillsammans med henne :)

Kram Cecilia <3

Kvällstankar!

Ja, vad gör ja nu? Hela mitt liv, eller nej, egentligen inte, men några stora delar av mitt liv har nu under bara ett par dagar förändras otroligt! En person som jag pratade med nästan varje dag och som kom att betyda mer för mig än jag någonsin trott försvann helt plötsligt bara, känslor som varit lite blekta ett tag kom tillbaka mer färglada än någonsin och detta gör mig Lycklig. Men att förlora någon man tycker om och återfå bleknande känslor för en annan är verkligen som att koppla om hela livet känns de som, det är så många tankar och funderingar som virvlar runt just nu så jag nästan får huvudvärk, vad gör man då? Har du ett svar så dela gärna med dig, för jag har noll koll. Tack o Hej! 
 
Kram Cecilia<3

RSS 2.0