Hu va de här!

Ibland vill man bara lufta tankarna lite... De känns som om vad ja än gör så går jag ett steg fram och så kommer någon annan jäkel o knuffar tillbaka mig två steg igen... Haft rätt mycket tvivel på sista tiden, och när ja ändligen bestämde mig för att bara släppa allt och faktiskt bara se vart det leder så kommer det precis samma sak igen och jag faller tillbaka i mina tvivel. Är så trött på energi slukande saker så jag kan dö! Vill bara att det ska vara bra, slippa tänka så mycket på det, heela tiden! Men tydligen inte, det är inte okej... Självklart blir man påverkad av vad andra tycker och tänker också, så ännu mera försöker jag hålla kvar och faktiskt förstå vad jag själv vill...
 
Aja, inte mycket att göra åt, behövde skriva av mig lite. Detta är i alla fall solstrålen på jorden! Min älskade lilla pojke! Eller, ja är bara hans faster, men de är ändå de :) 
 
Kram Cecilia<3

Faster?

Meddelandet börjar sjunka in nu, faster Cecilia, väntat i 9 månader och dagen är äntligen här! Min brors lilla pojke kom till världen idag, fick en bild på honom, den sötaste bebisen jag någonsin sett! Kunde inte vara en stoltare faster! Och känslan är enorm! Behöver nog några dagar så att det långsamt kan sjunka in, samma sak som för min bror och Angelica, de är faktiskt föräldrar nu! Helt underbart!

Sent för julsånger?

 
Kom just på mig själv med att lyssna på julsånger... Och fick en hint idag av att det inte funkar att ha kvar julgardiner och julstaken längre? Måste de redan ut? Vi har julgranen kvar också... Tomtarna är borta, men granen är kvar faktiskt. 
 
Min älskade barnvakt tar verkligen hand om mig, min katt förvisso, men han är riktigt duktig! Lägger sig breve mig tills jag somnat, ibland ligger han kvar när jag vaknar på natten o ibland inte. Men han är alltid kvar tills ja somnat. Igår när ja vaknade så låg han kvar, hela natten alltså! 
Så drog upp rullgardinen och pratade lite med Fredrik över datorn, då hittade han något super intressant utanför!
 
Igor lade sig tillrätta i soffan med broder på kvällen^^
 
Kram Cecilia <3

Ett par dagar senare!

Skolan har börjat, men IV kurs i engelska C, vilket betyder att jag har engelska varje dag, hela dagarna i 4 veckor! Och ja kan inte ens beskriva hur roligt de är! Älskar engelska!
Annars, saknar fortfarande Fredrik, men allt rullar på här hemma, söker jobb, funderar på vad jag skulle vilja göra efter studenten. Kan inte fatta att de bara är några månader kvar så står jag helt plötslingt där! Mitt i smeten bland arbetssökande, under sommaren kan man väl få jobb, men sen till hösten, våren?
 
Planerar väl att åka till Norge i höst med några kompisar, sen fyller mor min 50år och skulle vilja åka till USA, så kanske att man hänger med där, o i januari så åker jag tillsammans med några andra kompisar tillbaka till Chile, saknar allt där varje dag! Och kan inte beskriva hur mycket jag vill tillbaka! Efter de vet ja väl inte, vill åka som Au pair ett år och sedan bli reseledare. Men samtidigt kan man ju inte packa på allt precis efter sig, så har noll koll på vad som kommer att hända. Men det är bra att ha sina drömmar. 
 
Har hur mycket plugg som helst just nu, rätt skönt, men ska bara komma in i det hela :)
 
Hoppas eran början på 2013 är fantastisk! Min är faktiskt inget att klaga på! Snart kommer min sammanfattning av 2012 i ett bildspel som jag gjort nu varje år :) Hoppas ni håller utkik efter de!
 
Som den här godingen från 2011!
Kram Cecilia<3

Gott nytt år!

Hejsan!
Hoppas ni har haft en fin avslutning på 2012 o en bra början på 2013! Min blev helt okej, men lite spruckna planer och ledsna miner blev det tillslut något bra.
Började med att vi hade en middag, hemma hos Fredrik, och en av hans kompisar kom dit o Jenny kom med mig från Gotland. Var riktigt roligt och trevligt. Efter ett tag skulle kompisen på annat och vi tre skulle hänga på en 5 person som inte kunde komma på middagen, men som till slut vände ryggen o där satt vi utan något alls... Rätt drygt. För mig spelade de egentligen ingen större roll, kunde gärna sitta hemma med bara min pojkvän o han en myskväll tillsammans kvällen innan han skulle åka utomlands i en månad. Men jag hade ju tagit dit Jenny eftersom den 5 personen hade lovar att fixa något, o de hade han mest lovat henne eftersom det är en rätt så nära vän till oss... Så blev ju att man mest blev så arg för att man sabbade hela hennes kväll också, o därför kunde man inte nuta av lugnet på samma sätt eftersom man visste att hon hade en kass stund...
Men, vid halv 12 så trog Fredrik ut oss på en promenad för att kolla på raketerna, som var super fina! O efter de lättades allt upp och vi satte oss i soffan när vi kom tillbaka o hade lite deep talk tillsammans, vilket faktiskt var mysigt. Så en bra början, lite mindre bra i mitten och ett härligt avslut kan man väl samanfatta kvällen skulle ja tro!
 
Blev att åka hem med båten kl 12 dagen efter eftersom Fredriks plan gick kl 17.35, så var ingen idé att vi stannade längre. 
Inte ens gått två dagar utan honom o jag saknar honom till 1000! Har ju pratat med honom lite och så, men de känns ändå jobbigt att inte kunna prata med honom så mycket som ja vill och brukar. Samtidigt som jag inte kan vara gladare för hans skull att han kom iväg! 
 
Bild från middagen, Jenny och jag
Fredrik och jag när vi fixar dessert!
 
Kram Cecilia<3

RSS 2.0