Hej :)

Dåligt väder ännu en dag, kan nästan slå vad om att de e fint på Gotland!! Sitter själv hemma vid Fredrik medans hela hans familj antingen jobbar eller är i skolan :P Så tänkte att jag skulle göra lite läxor och annat skojj :) Så en är klar, och de är ju bra, en mindre, men typ 2 kvar :P snart ska jag åka in till stan och träffa Lydia :) Vi brukar inte vara utan varandra så här länge :P En vecka sen jag träffa henne idag :)

Vi åker hem på Söndag, då åker Fredrik med och Lydia ska också hem :) Ska bli skojj :)
Men nu måste jag få något gjort :)

Kram Odyws<3

-Trött-

Många tycker att syftet med ett lov är att man ska vila upp sig, ta det lugnt och ta igen förlorad tid :) Det enda jag gjort av detta är att ta igen förlorad tid, men gör de inte på dagarna, utan sitter uppe hela nätterna och kollar på film med vänner, sitter i en soffa o tävlar om vem som kan vara vaken längst, kolla på en serie för att jag vet att de e nu jag har tid för det. Så nu är ja ju egentligen tröttare än när jag går i skolan... Men det är värt de, mer än någonsin!

I lördags va jag på innebandy match med Jenny, Jonas och Thoralf, Visby IBK förlorade visserligen, men det var roligt att göra något sånt med sina vänner, efter de drog vi hem till Jenny och hade det bra, satt o skratta åt meningslösa klipp på datorn och allt möjligt. Igår kväll gick vi på resturang och åt mat, (Jag, Jenny, Jonas och Daniel) vi satt därtyp i två timmar och bara pratade om allt möjligt innan vi fattade att vi nog skulle fortsätta prata hemma vid Jenny :P där satte vi oss och såg på sagan om ringen, skulle bli filmmaraton med alla tre, men eftersom jag idag skulle orka med något så åkte jag hem efter första. Men det var värt att vara med ändå :) plus att de vid kvart över 5 skickade sms och frågade om jag var vaken. Så jag var ändå med hela natten :)
Sånt man skulle göra med sina vänner oftare, och det är de vi har lov till, att ta igen förlorad tid, kanske inte så smart att vara uppe hela natten när det är skola.
Alltså är syftet med lov att man ska vara tröttare än när man går i skolan!!!


Kram Odyws<3

-Höstlov!-

Sista dagen i skolan idag och första dagen på en veckas lov :) Vi inleder det hela med att mysa med mor och far ikväll, innebandy imorrn och sedan får ödet bestämma vad som ska hända. Och jag har ju varit snäll så ödet borde ju göra så jag vinner på lotto eller något (A)
Igår va ja för övrigt ledig hela förmiddagen för att lärarna skulle på möte, jag fick då ta ut mina hästar,


och om Kida står o gullar förmycket med mig blir Mazze sur för att hon är seg o föröker att få med henne in i trädgårshagen^^ Snäll kompis hon har^^


Såklart visar Igor en av sina fina sidor som fotomodell ;)

Ha en trevlig kväll :)
Kram Odyws<3

-Höst, Höst Och Åter Höst-

Hösten är mysig, IBLAND! När det är soligt fint och stilla är den underbar, gör inget att de är svalare, för då är det ändå härligare att rida. Men höstvädret som nu dragit in över landet, mulet, blåst och regn. De e då ja avskyr hösten! Hur hårt man än försöker så kan man åndå inte bli varm :O Inte helt okej... Idag tittar visserligen solen fram, med det är svinkallt och blåser hur mycket som helst! Men de är väl okej så länge man är inne :P

Jag o mina Chilekompisar spanade igår på resan lite, och vi kom fram till att det är 4 och en halv månad kvar tills vi åker :) Tiden går sjukt fort! Och om det är 4 månader dit, då betyder det att de är två och en halv månad kvar till jul!!! :D Älska julen! Men, de är fortfarande bara oktober, händer mycket innan december, som till exempel att min mamma fyller år imorrn :) Att vi har höstlov nästa vecka, sedan en massa annat skojj :)

Nu ska ja till Visby och spela piano :)
Kram Odyws<3

-Det Är Otroligt!-

Emma är fortfarande lika underbar på min häst! Blir alltid lika överraskad när jag ser henne rida. Kida går ju som många andra hästar i början, med huvudet högt och formen är okontrolerbar :P Sen rider vi en sväng, och när vi är påväg tillbaka och hon är varm i kroppen och Emma börjar ta i henne, det är underbart att se! Har kommit fram till att en dressyr ryttare inte kan få henne att gå på samma sätt. Det behövs någon som låter henne ta tiden på sig och inte ställer för höga kram på en gång.
Va ju en kompis till mig som red henne, och hon tävlar ju dressyr på hög nivå. Men hon kunde inte få Kida att gå i en avslappnad form som tex jag kan få henne att göra, eller som nu Emma bevisligen kan få :D När hon lärt sig Kida lite bättre och kan börja arbeta lite med henne kan tjejen bli farlig!

Men varför jag reagerar så på de är för att jag aldrig någonsin har sett henne gå som hon gör om det inte är jag som sitter på, och då ser man ju bara ifall mamma filmar, annars känner man ju bara hur hon går. Men nu kan man skymta hur bra hon är :) Underbart!


Smarta jag kom på att jag kunde ta en bild :) Detta va precis i slutet innan vi kom hem. :)

Fredrik har även varit här denna helg :) Medans jag var ute o red med Emma gjorde han annat. Men när jag kom in igen så drog vi till Visby en stund och han köpte en jacka, sen ner till strandpromenaden en sväng o ta lite bilder, kolla på en fiskare med kikare o annat skojj^^ Vi köpte massa godis innan vi åkte hem för att se på film, skulle bli fastfive, men blev någon annan, så den såg vi igår. En bra film för den som gillar bilar, fast tyckte att den va lite överdriven :S Men den va bra ändå :)




Kram Odyws<3

-God Kväll!-

Hösten är här, all in liksom... Så nu är det kallt o jävligt, Kida ser ut som en björn i sin vinterpäls och ännu detta år blåser det in genom mitt fönster, så antar att jag också snart får vinterpäls, men man ska väl matcha? :P
Min mor fyller år nästa vecka, och min bror åker tillbaka till Mjölby på Söndag, så vi gav våran kära mor sin födelsedagspresent idag, vart en mobil från hela familjen :) Hon blev jätte glad!

Annars har dagen varit bra, spanskan va helt okej sen var det att svallra med städarna och ha matte, som enligt mig var riktigt rolig idag :) Men det var ändå min kära, inte så smarta vän Jenny som gjorde dagen ;)

Jenny:
Jag körde på en igelkott för ett tag sen, och sen hitta jag en på gården, och för att gottgöra att jag kört över hans kompis så gav jag honom en tallrik mjölk (överdrivet glad) :D

För er som är lika smarta som Jenny så ska ja informera er om att igelkottar är allergiska mot mjölk... Eller, laktos för att vara exakt^^ Så de vart en rolig dag idag, kall o jävlag, men rolig :) Tack Jenny <3




Gud va dom är söta, Gotlands landskapsdjur :)


Kram Odyws<3

Hejsan!

Blev inget boggande i helgen, medans Fredrik var o spelade så hade jag fullt upp med att vara as grym i Wii! Aldrig spelar det förut :) Kallas nybörjartur. Fredrik har ju spelat det 1000 gånger så de va säkert även därför han vann hela tiden. Men när det kom till dansdelsen så var det jag som vann (A)
Men som sagt, när Fredrik var o spelade så spelade jag Wii med hans bror Daniel, och de va då jag hade nybörjartur, för jag vann ett antal gånger (A) Duktiga jag! (Men de va just i början, sen gick det tillbaka till det normala och han vann över mig, hela tiden...) Efter denna utklassning så kollade vi på Hem till Midgård, länge sen man såg de, fast ännu samma humor, och har man sett ett program så har man sett alla^^

Och när han sedan kom hem så var jag nästan klar för att gå ut, skulle bara fixa lite. Vi firade ju 5 månader, när det var 3 bjöd jag honom på mat, nu två månader senare så bjöd han mig :) Efter de var vi på bio med hans vänner, första gången jag träffade dem, och det var en lyckad kväll :) Igår va vi o kollade på rally innan han gick med mig i haninge centrum :D Älskar det stället (A)

Idag är det supertråkigt väder, och vi sitter o skriver uppsats, verkligen jätte roligt -.-' Men de ska väl göras det med. Sen sitter jag o chattar med Jenny på fb som btw sitter 30cm ifrån mig, men det är en sådan kraftansträngning att ta ur lurarna ur öronen o pausa musiken, så ja valde att skriva istället :)



Ha det bra
Kram Odyws<3

Väntan!

Sitter i klassrummet o väntar på att lektionen ska börja :) Vi ska referera och citera på dagens lektion. Men När våran lärare pratar brukar lektionen gå en aning snabbare än när vi jobbar själva. Så de hoppas vi på så att dagen fortare kan ta slut så jag kan få komma iväg till Visby och sätta mig på båten :) För nu, äntligen ska jag få åka till Fredrik :) Och ännu en månad har nu gått, vi firar hela 5 imorrn :)

Men nu börjar min lektion :) kan skriva lite imorrn, Fredrik ska spela match så har lite tid över :)

Kram Odyws<3

Tjobre!

Känner att en bild säger mer än 1000 ord, men om ja då skulle välja en bild har jag just valt fel :P Lydia är här och håller mig sällskap. Mina föräldrar är på fastlandet o har lite alone time tillsammans :) Men dom kommer hem ikväll, åkte i söndags.

Jag har hittat den perfekta tjejen som hjälper mig med mina hästar! Som får mig att må lite bättre när jag med jämna mellanrum åker till Stockholm, eller när ja inte hinner rida för att ja har mycket i skolan. Nu har jag hjälp av en tjej som heter Emma. Hon är hur duktig som helst, kan få Kida att gå på ett sätt som ingen annan av mina vänner lyckats med. Så jag kunde inte ha hittat någon bättre! :)





Viktoria fotade mig :)

Kram Odyws<3

Söndag

Mys med kusinen :)



Kram Odyws<3

RSS 2.0