Varför ska allt vara så svårt?

Förlorade dig ett tag, jag höll på att bli galen i väntan på att det skulle bli som det va innan, och nu har det varit hur bra som helst ett bra tag. Men bara för att du ska komplicera det hela ännu mer så sabbar du allt, som vanligt kanske man snart kan säga... Varför inte bara spänna av och se vart allt leder, har sagt att vi snart ses igen, men det dröjer ju, finns inget vi kan göra åt de. Och det är som de är. Blir bara så ledsen på dig när du inte tror mig och inte fattar hur de är. Så mycket som jag vill skrika och vara arg på dig gråter mitt hjärta av saknad och oro att förlora dig. Jag är ledsen för vad du får gå igenom, det är inte meningen att det ska bli fel. Det bara blir så. Jag älskar dig nu och kommer alltid att göra det!
 
Kram Cecilia<3

Silver Bröllop!

Idag har det varit rätt lugnt, åkte till stan för att äta med mamma, det är mina föräldraras bröllopsdag idag, hela 25 år! Så det blev att bjuda mamma på mat innan vi kollade på mattor, håller ju ännu på i mitt rum och gör om! det blir super bra! 
Efter vi hittat vilka mattor vi skulle ha åkte jag ner till båten för att hämta min kusin Sara som kommer till Sverige en vecka. Senare ikväll kom det lite gäster och vi grillade och hade det trevligt med släkten. 
 
Nu ska ja sussa!
Kram Cecilia<3

Nu du!

Idag har det varit en rätt lugn dag i skolan, mycket information, eftersom vi började med två nya kurser, alltså Filosofi, men första avsnittet Etik, o sedan religion även där etik som första avsnitt. Men det var som sagt en rätt lugn dag i skolan.
Körde förbi Visby på väg hem för att jag skulle ha lite saker, några korgar från Jysk att sätta i hyllan och lite annat smått och gott. När jag väl kom hem var Johanna äntligen här med mitt sängbord så jag satte mig på en gång och satte ihop de! De var inte lätt, men efter ett tag gick de helt okej. Tills jag kom på att ja spikat fast baksidan på fel sida, men de gick att fixa ändå, men när ja vart klar så hade jag ju lyckats sätta fast en av de svarta framsidorna på baksidan... Men de är bara att måla svart! De syns nämligen inte så mycket om man inte vet om de :) Men annars har jag börjar flytta in mina saker igen. Är super nöjd!!!!!! Nu väntar jag bara på att bror ska fixa min vägg text så ja kan bli helt klar!

Bakade Pan igår, MUMS!!!
 
Kram Cecilia<3

skola!

Som ni kanske förstår är sommarlovet över, har till och med avslutat första veckan! Har inte varit några kloka lektioner, utan mer informations dagar. Vi pratade om Uf företag i tisdags, sedan om vidarstudier efter gymnasiet, har ju bara ett år kvar, vart nu den tiden har tagit vägen?
 
Var ju sedan ledig i Onsdags, då passade jag och Jenny på att göra lite ärenden i Visby. Torsdag var det fullt jobb med Uf, så vi har kommit på det mesta nu då, vår produkt som rockar! sen allt annat med typ, super skönt. Sen avslutade vi veckan med att ha lekdag i skolan, mitt lag var utklädda till Harry Potter karaktärer. Och känslan att klä på sig min skoluniform på morgonen var MAGISK(!) de va så skönt, det var som om allt var så rätt. Saknat den <3 Tyvärr blev det ju inte min egna kjol, men det får väl gå.
 
Har även nu beställt en telefon, hoppas nu att de blir bra, min håller ju på att lägga av, problemet med den nya är ju att den är så jäkla stor! Men man vänjer sig väl, har ju ändå alltid med mig väska :)
 
Kram Cecilia<3

Sommarlov!

Nu har äntligen mitt sommarlov börjat på riktigt. Jobbade sista dagen i söndags och vi hade personalfest på kvällen. Blev mycket roligt. Började med lite mingel på Kneippbyn, och eftersom det var tema rock var ju alla utklädda efter de så vart de några uppträdanden också innan vi stuvade in oss i några bussar och drog in mot stan. Väl där inne blev det lite aktiviteter och mat på Totthotell innan vi åkte i små tåg bort till Kongresshallen för att ha en riktig fest med DJ. Det var en lyckad kväll och jag hade super trevligt!
Idag vaknade jag tidigt och var barnvakt åt min lärares barn, de var supermysigt, tyvärr bara två timmar men de gick bra, efter de satt jag och pratade med deras mamma ett tag och vi hade det riktigt trevligt. Hon fick mig att börja tänka på hur jag ville göra om de i mitt rum. Så nu har jag en klar bild på vad jag vill göra! Så blev en snabb tripp till colorama för att få ännu mer inspration. Och det fick jag, så nu ska min bror hjälpa mig att få fram en vägg målning som jag kan ha på min stenvägg! WOHO! kommer hålla er uppdaterade, jag lovar!
När jag kom hem så kände jag mig väldigt kreativ men hade inget så jag kunde börja med så det blev att klippa gräset hela eftermiddagen. Och för att svalka sig hoppade jag i poolen, de va SÅ skönt!
Imorrn blir det roadtrip med Nathalie och Lydia som de ser ut nu, hoppas på de!
Kram Cecilia<3

Ta mig här ifrån!

Ta mig här ifrån, ta mig här ifrån, jag ber dig, ta mig bara här ifrån.



Kram Cecilia<3

God kväll!

Ett perfekt avslut på en perfekt dag! Idag åkte jag till jobbet som gäst med min fina ock kära Jenny. Det blev att köra goCart, åka tåg och annat roligt. Men höjdpunkten på hela dagen var att se pippi teaten, den var SUPERbra, eller, vissa delar av den. Men de va mysigt att gå en dag på Kneippbyn. Sen blev det hem och mysa lite, mor och far åkte bort till några kompisar, och då, från ingen stans skickar min kära vän Eric och vill bada Jacuzzi i väntan på att han skulle hämta sina föräldrar. Så då kom han hit och vi badade en stund i Jacuzzin som var OH(over heated) fick typ värmeslag båda två, för att kyla ner oss snabbt hoppade vi i det, då för oss, iskalla vattnet i den andra poolen för att snabbt återställa kroppstemperaturen. Men de blev en mysig kväll! Som sagt, ett perfekt slut på en perfek dag!
Kram Cecilia<3

Tjeeena

Inne på sista arbets veckan nu, jobbar imorrn och på söndag sen är det SLUT! skööönt, nästa vecka blir det att måla om stallet ifall min mamma kan ta mig seriöst... Vi har sagt de ett tag att vi ska måla om, men de blir aldrig av, men har gett mig f*n på att de ska ske, men de va först idag hon fatta att jag mena de... Så kan de ju gå.
Sen nästa helg åker jag en sväng till Fredrik innan skolan börjar ränknar jag med, men vi får se hur det blir.
Annars har dagen varit rätt najs, jobbat, de va praktiskt taget helt dött. Kom hem och stack ut o red på Kida, det gick super bra, hon har tyvärr börjat hosta lite igen, jobbigt eftersom vi inte vet varför. Borstade även Mazarin ordenkligt så jag slipper göra det imorgon bitti när jag ska ut o rida innan jobbet! Sparar den tid jag kan om man ska hinna med två hästar. Men annars får de bli Mazarin eftersom jag faktiskt red Kida ikväll, så får rida henne imorrn kväll istället i så fall. Känner mig duktig som planerar lite för en gångs skull. Även fast de inte alltid hjälper mig så långt.
Min kära polle!

Kram Cecilia<3

Hej!

Vad ska man säga, familjen är i Tyskland, och pojkvännen åkte hem. Så sitter för första gången på länge heelt ensam. Det var faktiskt jobbigare än jag trodde, sen blir det ju att krypa ner ensam i sängen ikväll, sängen som jag inte legat ensam i på flera veckor. Laga mat för en? Hur ska detta gå...
Men nu till mitt ärende!
Jag måste bara berätta en sak som man funderar och påträffar om och om igen på jobbet jag har som atraktionsvärd på ett mindre nöjesfält. Dessa Iphone-föräldrar! Dessa människor som är där med sina barn en dag. Mna kan verkligen peka ut dem som alltid blir vald efter den där telefonen. Dessa barn är de som bråkar och missköter sig hela tiden, eller bara skriker för att de en gång ska få mer uppmärksamhet. Mest märker man det när man står i närheten av en hoppborg, barnen kan ramla o slå sig innan föräldern släpper sin telefon för att se vad som hände. De kan springa iväg o slå halft ihjäl sig innan de kommer tillbaka o de har inte ens märkt att de varit borta.
De är en sak om de e någon, men när det är över 50% som håller på såhär blir man nästan rädd. Förut tävlade man mot syskonen för att få samma uppmärksamhet, nu tävlar man mot en telefon.
Det är ju samma sak med ungdomar. Man kan inte prata i 5 min utan att den där telefonen åker fram. Herre gud -.-'
Kram

RSS 2.0