Måndag hela veckan!

Var vid pojkvännen i helgen, det var mysigt, han välkomnade mig med hela rummet fullt med levande ljus och ett halssmycke, efter detta åkte vi in till stan och han bjöd mig på resturang med liveband. En perfekt fredagskväll. 
Annars har vi varit barnvakter och bara kollat film typ. En helg man upplever till viss del igen. 
 
Idag i skolan har det inte hänt så mycket, vi skulle sitta med ett arbete hela dagen som gick heelt åt skogen, det är omöjligt att koncentrera sig i skolan när man har eget arbete, typ. Så blev att jag åkte hem och jobbade istället. 
Det är mycket som händer just nu, många känslomässiga bärgochdalbanor. Hoppas bara att allt löser sig så jag bara kan få må bra igen. 
 
Nu ska jag återgå till mitt pluggande och hoppas att jag kommer någon vart! 
 
 
Kram Cecilia<3

-.-'

 Idiot.

Att gråta

Va ska de va bra för? Hatar att inte veta vad jag vill eller få bestämmt va ha vill, jag vill veta fullt ut annars kan de va. Men antar att tårar hör till, för känner att jag har mycket av dem just nu. Vill alltid göra de rätta, vem vad är de i detta fall? Ska ja stanna eller gå? ska jag ta de en gång till o ha samma tankar då? eller är de bara lättare att få det överstökat och börja om på ny kula... Men vem är jag då? Utan han, vem är jag då... Jag vill bara känna mig hel och speciell igen... Något som någon kanfå mig att känna, denna någon är bara fel person...
 
 
Kram Cecilia<3

Mierda la vida!

Blev ingen skola för mig idag, har så jäkla ont i magen, pga det tjejer har, och alltså har jag inte fått en blund inatt, knaprat värktabletter, men inget tycks hjälpa när det är som värst. Så när jag vaknade hade jag ont i huvudet också eftersom jag inte fått sova klokt. Helt sinnessjukt, varför ska man behöva ha ont, det är väl helt och hållet meningslöst! 
Men samtidigt, har super mycket att göra, så gör läxor som en duktig elev istället för att sitta och glo som jag brukar vara bäst på! 
Men detta ska nog gå vägen! 
 
Ha de så bra
Kram Cecilia<3

-.-'

Vad gör man när hjärtat vill en sak och hjärnan en annan? Frågar om råd hos sina nära såklart... Problemet med detta är att ingen vet ju vad jag vill, inkluderat jag själv, vilket leder till att ja ändå inte vet vad jag vill, och alltså fortfarande går och funderar påv ad det är som inte stämmer. 
Kanske är dags att göra något helt annat, men än en gång, vad?
 

RSS 2.0