Bara två kvar!

Nu har hela gruppen varit sjuk förutom två. Hade ont i huvudet och halsen idag, alltså, åkt på en förkylning. Så min mamma tyckte att ja skulle stanna hemma o sova lite så jag kunde gå imorgon o va frisk istället. Men att vara sjuk här har sina för och nackdelar, fördelar är väl att jag fick äta något som liknar empanadas, hur gått som helst! Nackdelarna är ju för det första att vara sjuk, men eftersom jag varit hemma så har jag även fått delta under alla deras måltider! Frukost, en måltid en timme innan lunch, lunch, fika på eftermiddagen o värsta måltiden på kvällen också. När dom även bjöd mig på once så var det dags att tacka nej!

Idag har även Luis varit på besök, för att se att allt funkade, prata lite med min mamma om hur det går osv. Så det gick bra. Efter det skulle vi åka till hennes syster för att hälsa på, hon bor en bit bort på en gård tillsammans med sin familj. Det var supermysigt! Men inte precis som en gård i Sverige. Men jag blev ändå inte så förvånad när ja kom dit vilket ja trodde jag skulle bli. Och det måste ju betyda att jag vant mig vid hur det ser ut här!

Där fick jag helgrillad gris med någon sorts potatissallad och äppelmust som vi åkte och hämtade en bit bort. Huset de bodde i var också rätt annurlunda om man jämför med dem jag sett här. Dom brukar vara rätt små för att hålla värmen bättre, men detta var stort och öppet, många ytor och riktigt fint!



En uppskattad efterrätt här, det är bröd och äppelmust


Kram Cecilia<3

Hola Amigos!

Vill inleda detta inlägg med att säga Grattis till Nathalie Fredin som här i Chile inte fyller år ännu, men i Sverige är hon nu 18 år! Grattis!

Inatt sov jag vid Natalia, kom hem dit igår kväll o åt lite, efter de va det nästan bara att gå o lägga sig för vi kom hem rätt sent. Var ute och fikade med några vänner. Min morgon här hemma brukar vara att ja går upp o gör mig i ordning, sätter mig vid ett dukat bort och blir severad så håller min mamma mig sällskap. Natta sätter sig också vid ett dukat bort, men ensam medans resten av familjen springer runt i huset och gör en allmänt stressad! Sen iväg till skolan för att efter det åka hem med henne och äta lunch, även den under en viss stress eftersom man ska hinna göra allt på 15 minuter. Helst 5 om det går.
Men älskade att vara där för dom är så trevliga! Men för att inte missförstå mig, det är min familj också!

Men tror ja börjar bli lite sjuk. Haft ont i huvudet, halsen och varit helt slut i kroppen idag... Så när ja kom hem efter eftermiddags passet trodde ju min mamma såklart att det var för att ja inte fått mat! Visst va jag lite hungrig också, mitt blodsocker var säkert lågt eftersom jag skakade, men jag har ju fått mat vid Natta också.

Här beror sjukdomar på att man inte har skor innomhus och inte äter mycket. Gör man inte detta blir man sjuk :P
Och ja äter tydligen lite o har inga skor innomhus, alltså är ja väl snart döende!

Grattis!


Kram Cecilia<3

Hej :)

Ja, ännu en helg har gått, en ny vecka påbörjad med full fart och här sitter jag i lugn och ro, lyssnar på musik och har det bra!
Ja åt för en stund sen, igen... känns som om vi äter HELA dagarna, så frågar dom om o om igen varför ja äter så lite, engelt svar, han inte bli hungrig igen.. Först frukost klockan halv 8, frukost i skolan halv 10, hem och äta massor med mat kl 1, kl 5 fika och klockan 9 "kvällsmat", visst, de är inte mycket oftare än i Sverige, men det är sååå mycket socker i allt, cola eller te att dricka o något sött pålägg på mackan eller någon sötsak till frukost eller "kvällsmat" som här heter once vilket betyder 11.
Min andra bror har varit här i helgen, han bor en timme här ifrån men får bara åka hem vid vissa tillfällen eftersom han utbildar sig till soldat. Så denna helg fick han vara hemma, men va tvungen att vara tillbaka igår kväll. Jag som inte fattade att han bodde så långt bort fick bara order av min andra bror att ja skulle åka med vilket jag självklart gjorde. Och de va super fint! På väg hem hade det hunnit bli mörkt, och Castro, staden jag bor i, på natten är staden formad som en fisk, på dagen också, men när det är mörkt så lyster alla lampor upp och man ser då att staden är byggd som kunturen av en fisk! Skit häftigt! Fick tyvärr ingen bild på de, men ska ju vara här ett tag till så fixar de!

80 km/h hunden hänger med på flaket!

På La Plaza och äter klass med min syster och hennes barn :)

två klasskamrater som jag umgås mycket med :) Keisel och Diana


Kram Cecilia<3


Ännu en vecka avslutat!

Imorgon har jag redan varit här i två veckor! De är helt sjukt vad tiden går fort! Det har varit en bra vecka, förstår mer, men inte allt, dom sa att de skulle kännas bättre efter två veckor o de gör de helt klart, för den där hopplösheten är borta, fattar fortfarande inte allt såklart, men nu vågar man veva med armarna som en tok, mina vänner i skolan fattar mig bättre och har lärt sig vilka ord man kan använda för att förklara något o min dåliga gramatik börjar också få sig en lektion nu, fina vänner jag har!

På tal om att veva med armarna som en tok, var jag, Poulina (syster) och Vicente (hennes barn) ute och gick igår, vi gick till en lekplats, bra för stora o små, det var massa leksaker till barnen och träningsverktyg för dem vuxna! Super rolig. Men i alla fall, jag skulle förklara att ett hus såg risigt ut pga många fönster va trasiga, men kom på att ja inte kunde ordet för varken fönster eller trasigt... Så började förklara fönster o trasigt med rörelser och ljud. Hon stod bara o skratta åt mig för jag såg så löjlig ut :P Men, nu vet jag i alla fall vad det heter!

En vanlig kväll hemma :) Poulina, Vicente o min mamma sitter och spelar på datorn :P

Poulíe




Kram Cecilia<3

Lycka!

Jag var med på radion ikväll, eller de va en lögn, mitt namn va på radion ikväll! Har alltid velat ha en syster, och ikväll var Poulina med på radion (min chilenska "syster") och sa att hon ville hälsa till sin nya syster Cecilia :D

De gjorde mig glad :) <3

Kram Cecilia<3

Hola!

Vad äter vi för något? Kyckling o ris, kyckling i soppa, kyckling ris och potatis, fisk, kyckling o ris o potatis osv. Vi äter som sagt men samtidigt är de Chile så de är olika hela tiden!

Luis säger även att han märker tecken på utmattning på oss alla, vilket betyder att vi måste sova mer och dricka mera vatten. Så det är väl bara gå o handla de! vågar ännu inte halsa vattnet här, men ska blanda de tänkte jag :P så jag vänjer mig. En flaksa vatten kostar visserligen bara 5kr men de blir en summa i slutet de med!

Och idag är det iskallt för er som vill veta om vädret, har alltid tyckt att de är skitskönt att komma in i ett svalt rum när det är varmt. Men idag är det kallt och det är ännu kallare i mitt rum eftersom mitt fönster inte är tätt(Vilket jag är van med, mitt fönster i Sverige blåser också in!).

Men nu kommer Natalia och Annie hit för de ska sitta här o glo innan vi ska gå till lektionen på Coloane med Luis.

(Mina klasskamrater sa idag att de va roligt att prata med mig för jag försöker så mycket och har blivit så duktig!)

Kram Cecilia<3

Hola!

De va både skönt och jobbigt att komma tillbaka till skolan idag. Det var skönt för at va mycket lättare at prata med mina vänner, men jobbigt för att ja fortfarande inte fattar vad läraren säger, eller mer att hon inte fattar vad jag säger. Tror ja berättade för henne 10 gånger att valutan i Sverige heter kronor, så om igen "Men i Chile är de pesos, i USA dollar och i Europa Euro." Jo, och i Sverige heter valutan Kronor. Sen om igen ett par gånger. As jobbigt!

Så fick vi idag även lära oss ett bra ord, mas lento! För att mas despacio betyder tydligen "Prata tystare". Och de förklarar en hel del! Men alla har fått lärt sig att de heter Mas despacio. Söker man på google är de samma sak. Men tydligen inte. Så nu fattar vi varför alla fortsätter prata fort efter vi uttryckt denna mening. Sen fick jag även lära mig hur man säger att jag inte är döv. Och den är också bra att ha eftersom alla tror att man fattar bättre om man skriker... Inte sant kan ja lova!

Och nu fattar ja även vad alla pratade om att de frös på morgonen! De va hemskt imorse! Låg typ o hackade tänder och frös nästan halvt ihäl påväg till duchen. Inte najs, men min "mamma" va så snäll så hon bäddade min säng med en extra filt inatt!

Nu ska ja sova, blev lite sent igår, satt uppe och kollade på bilder och lyssnade på musik med min "bror". Så har lite sömn att ta igen... Men de va värt de! Han är jättesnäll. Han bor bara här på helgerna för han pluggar i en stad 4 timmar bort.

God natt Cecilia<3

Hej :)

Imorgon har det gått en vecka sen ja kom hit till familjen, och det är helt otroligt hur fort man lär sig språket. Det är såklart skit svårt fortfarande, men det går ändå lättare, jag kan svara och jag förstår det mesta! Det har inte hänt så mycket dom senaste dagarna. De är fortfarande mest att ta det lugnt efter skolan för att det är så mycket att ta reda på! Men de tar sig!

Ni kan inte förstå hur otroligt skönt de va att sova ut idag! Helt underbart, för att sedan vakna o se ut som ett troll och veta att vi ska få gäster till frukost :P naajs... Men de gick bra, vi drog sen in till centrum för att köpa en present till ett kalas och jag hittade den perfekta! Så dom köpte den sen åkte vi hem för att äta innan vi satte oss i bilen för att åka någonstans, o de ville inte att ja skulle veta vart, fick efter en lång bilresa veta att vi skulle åka o fiska :P

Och för att dissa Chile lite så vill jag även berätta att jag fick jobbet på Kneippbyn som jag hade hoppats :D De ville även att ja skulle jobba extra under lelleveckan för att jag har erfarenhet från Björkhaga!! (För er som inte vet är lelleveckan en vecka då jätte många mc folk kommer till Gotland)

Några tjejer i min klass, Natalia och jag :)

Går djur på vägen heeela tiden, men inne i stan är det hundar, ute på landet är de bland annat grisar.

Såklart fick vi napp :)

Hela gruppen, plus paulina som tar kortet :) Detta är min familj i Chile :)



Kram Cecilia<3

Hola!

En av de bästa sakerna med att vara här är att få vara med om framstegen som kommer för varje dag! Kan ju inte säga att ja kan mycket, men jämfört med vad ja kunde när jag kom är det otroligt! Men låter såklart fortfarande som världens utlänning, "Jag äta med ni?" Typ :P

Idag åkte jag med Natalia hem för att se hur hon har det, HELT OTROLIGT vilken fin natur hon har runt sig, hon bor ungefär 10 min utanför staden. Det doftade så gott där, som när ja var liten och man gick vid korna en sån där varm dag, och pappa körde hö. Så de va mysigt. Hon har ävens världens gulligaste lillebror! Som råkar vara en ur bra spanska lärare! Helt underbar. Vi gick en promenad för att se lite på naturen ute på landet och de va otroligt, inte bara ytorna, men de är ändå rätt likt gotland på något sätt. Men Gotland är platt, Chiloé är allt annat!

Chiles svar på björnbär, moras, finns ÖVERALLT!!

Nattas underbara lillebror Pablo

Jag och Pablo

En liten utsiktsbild för att visa hur bra jag har det! :)

Hästtransport a la förstaklass!


Kram Cecilia<3



Estoy cansado! Jag är trött

Det är fortfarande mycket! Men det blir lättare och lättare att prata och de är skönt. Var jätte nervös för skolan imorse av någon anledning som jag inte fattar, men när ja väl kom dit blev de bättre. Fick även veta att Natalies kompis som vi träffade på hamnen förra veckan går i min klass! Men varje gång jag chattat med honom så har han nog använd google translate för idag när ja försälte prata med honom på engelska så fattade han ingenting! Men men, ännu en orsak till varför jag måste lära mig språket!
Det blev bara en kort lektion med Luis idag för att han var tvungen att åka o planera morgondagens hembesök tillsammans med sin kompanjon. Så vi satt kvar en liten stund extra och pratade med en som heter Mario, han och Luis är de två som ska planera våra utflyckter.

Efter de fick jag se vart Nattis bodde innan vi gick hem till mig för att sedan gå på en promenad. Vi kom fram till en utkiksplats som var jätte mysig, då kom en liten tjej och började prata med oss, och i Chile är de så, kommer en så kommer de fler!

Palafitos, det är ett typskt husslag på Chiloé. (söker man på de ordet på google och kollar på bilder hittar man faktiskt denna! Eller, de är en annan bild, men de va samma hus!)

Skulle se om ja kunde räkna hundarna, men de slöt med att ja tappade bort mig... Dom är överallt!

Några 16 åriga killar kom och pratade med oss, allt går så mycket lättare nu än det gjorde för två veckor sen, helt sjukt hur fort man gör framsteg!


Kram Cecilia<3

Primera dia en el colegio- Första dagen i skolan

Första dagen i skolan, de va trevligt, Annie fick en klass där de slängde sig över en, jag o Natta fick varsin klass där de hälsade men inget mer. De va jättesvårt att hönga med på lektionen för de pratar super fort! Men de va ändå skönt att bara sitta o lyssna, värre blev de när de sa att vi också skulle göra uppgifter. Jag fick en historia bok som ja ska läsa 30 sidor ur för att komma ifatt övriga klassen! Vi ska ju inte ens ha läxor... Men men, de va inte bara hemskt! På rasten kom det ju fram andra för att prata med en och de va jätte roligt! Sen bjöd våran rektor oss på frukost för att få prata med oss lite och där fanns även engelska läraren som översatte så vi kunde förstå bättre :)

Men jag måste bara säga, GUD VA DOM ÄTER! Är ännu mätt sen lunchen IGÅR! Dom äter verkligen mycket, och det känns skit dumt att säga att man inte vill ha eller att man är mätt för de tror inte på mig, dom tror bara att jag inte tycker om de. Men men, de ordnar sig väl med tiden!
En annan sak som är lite annurlunda är att när de ska prata med mig, då menar jag både i familjen och i skolan så höjer dom rösten istället för att prata långsammare, jag är inte döv, jag förstår bara inte vad dom säger :P Men men, de ordnar sig väl de me antar ja.

Kram Cecilia<3

Första dagen

Det är nu jag vill komma med världens solskens historia om hur bra allt går, hur lätt det är att prata med dem och allt sånt man hade föreställt sig. Jag kan bara säga att så är det verkligen INTE! Visst går det framåt, de säger jag verkligen inte att de inte gör. Men det är skit svårt! Jag förstår mer än vad jag trodde, men det är ju de där med att kunna svara så de förstår tillbaka, och ibland förstår jag inte nyckel ordet till meningen vilket resulterar till att jag inte förstår ett dugg istället.
Så kort sagt, de är skit svårt! Har jätte ont i huvudet och är hur trött som helst och klockan är bara halv 10. Imorgon börjar vi i skolan, men de ser jag ändå fram emot. Men nu ska ni inte tro att allt är pest, för de är de verkligen inte, jag har kommit till en underbar familj, dom försöker verkligen få mig att förstå och de försöker förstå mig också. Det är minst lika jobbigt för dem. Men de va mycket lättare när vi åkte en sväng med bilen och de pekade på allt och berättade, och de va en mer avslappnad miljö. Hemma är det lite mer intensivt och blir lite mer tafatt.
Kan bara säga att detta är en enorm upplevelse som kommer att öppna många dörrar. Nu ska jag sova för att vakna till en ny dag med språket jag inte riktigt förstår!

Min "mamma" och "pappa", sen är det yngsta sonens flickvän, hon är tydligen vid familjen ofta. Hon är i min ålder så de känns bra! La primera fotografia de mi familla!

En utkiksplats där man ser nästan hela staden Castro :)

Min "mamma" med sitt älsta barn och hennes familj.


Kram Cecilia<3

Allvar!

Nu är allt packat och klart och det är dags för oss att flytta! De kommer och hämtar mig om 40 min, så börjar bli nervös. Det är först nu det verkligen börjar.

Kram Cecilia<3

Skoluniform

Vi har idag fårr äran att träffa våra familjer, helt underbart! Min mamma och pappa var jättesöta och trevliga, de har tre barn men alla har flyttat hemmifrån. Tror min pappa är världens kändis, för han hälsade på alla, jag menar verkligen ALLA! Och när vi kom tillbaka till kolping så visade de sig att han kände städerskan på hotellet också :) Men de va riktigt mysigt att umgås med dem, detta kommer att bli super bra! Så nöjd.
Jag ska gå på en skola som heter Coloane, det är typ en estet skola :) Dom har en rod rutig kort kjol och grå strumpor och strumpbyxor, min familj är religös så tror de va därför jag bara skulle köpa strumpbyxor så ja inte skulle gå med bara ben till den korts kjolen. Men de va verkligen en jättesöt uniform. Men de andras uniformer var närstan önnu finare, de va väckade runt om. Men jag är nöjd. Det är tydligen en jättefin skola, Natalias familj tog med henne dit för han hämtade henne med bil.

Imorrn kl 13 så flyttar jag in! :D

Luis bjöd oss på mat igår :)





Kram Cecilia<3


Tjabba

Jag hade fel, jag har visst blivit röd, absolut inte lika mycket som mina vänner, men min panna... Va så duktig o smorde in mig i ansiktet, men på något sätt har jag missat pannan! Och näsan är också lite röd... Så de svider lite idag, men som tur är så är det helt mulet idag så behöver inte oroa mig för det, tyvärr ät det även rätt kallt också så det är inge inbjudande att gå ut :P

Ikväll får vi även veta vilka familjer som ska ta emot oss. Pulsen börjar öka och nervositeten stiga! Imorgon kl 11 chilensk tid kommer de och hämtar oss för vi ska handla skoluniform och på söndag kl 13 smäller de! Då lämnar vi den trygga tillvaron på hotel kolping och beger oss ut i det okända in i en annans hem för att vara en del av deras familj ett tag.

Men jag har en sak till att berätta. Det måste vara allt här nere som får en att virra till tillvaron så mycket, igår va det en speciell dag, den 8 mars! Vilket betyder 10 månader för mig och min fina pojkvän. Och vi hade glömt bort de... De slog mig nu precis av någon anledning. Men bättre sent än aldrig! :) Nu fick jag det i alla fall sagt.



Kram Cecilia<3

Soligt!

Hejsan, idag och imorgon är det den starkaste strålningen på 5 år här i Chile, alltså supervarmt och inte ett moln så långt ögat kan se. En perfekt dag för en promenad. Så imorse efter frukosten bestämde vi oss för att ut och vandra lite åt olika håll, slöt med att vi hamnade utanför Castro där vi vände och gick längs kusten hem där vi mötte två till, en snabbis upp på hotellet för att dricka o lämna de otroligt fina snäckorna vi hittade för att sedan ta på sig de svettiga skorna och fortsätta våran vandring :)
Vi har gått på fina resturanger nu hela tiden, och med folk på så man vet att dom i alla fall är okej, idag tog vi en som va helt tom och låg lite öde, fanns typ inget på menyn, men vi tog bara sallad och någon tog med stekt lax (Lax är Chiloés huvudrätt!) det var det godaste jag någonsin ätit! Kanske inte hade varit så speciellt hemma, men eftersom vi typ levt på Papas fritas (pommes) nu ett tag så va de sååå gott med några salladsblad och tomat med lite olja och salt på. Verkligen underbart!

Annars har vi inte gjort så mycket ännu, har bara vandrat runt på ön i solen och haft det bra :)



Kram Cecilia<3

Jenny!

Vad ska man säga? Jag behöver henne! Jag har underbara vänner här som jag kan prata med om allt, men det är något speciellt med Jenny, hon förstår mig som ingen annan! Älskar henne!

Jenny, jag saknar dig jättemycket!! Puss



Kram Cecilia<3

Hej :)

Gått ett par dagar nu, det har inte hänt så mycket, fast samtidigt supermycket! Idag fick vi veta vilka skolor vi ska gå i, jag kom i den estetiskt inriktade skolan tillsammans med Natalia och Annie, det är tydligen öns lyxigaste skola, har två simbassänger, eget gym med många olika lokaler och redskap och typ någon form av spa avdelning :) Och till detta gym har vi full tillgång från och med måndag! Vi ska även vara där på eftermiddagen när vi har spanska med våran lärare Luis. Så det låter lovande!
Vi mötte även Castros borgmästare idag plus alla rektorer tillsammans med det lokala tv temet, snacka om att vi är kändisar.
Imorgon torsdag ska vi på våran första utflykt, fredag ska Luis intervjua de sista familjerna som vi på lördags ska  handla skoluniform med, och flyttar in på söndag, sen börjar vi skolan på måndag! Så skönt att de är så pass nära nu.
Vädret här på Chiloé, för er som inte läst på våran gemensamma blogg, är som en bergochdalbana, det växlar mellan strålande sol och sommarvärme till tjocka moln och regn på 10 minuter! Helt otroligt! Men de är ändå härligt på något sätt, bara svårt att klä sig till en dag i Castro. Men vi vänjer oss nog, är ju deras höst nu så det är bara vi svenskar som tycker att det är stekhett mitt på dagen.

Träffade Nattis en vän Jorge och hans vän. Han var en del av en skoluppgift hemma i Sverige, och höll fortsatt kontakt med Nattis

Gotland hade ett samarbete med Castro som gjorde så de fick två brandbilar av oss, detta är den ena

Var ute och åt med två från hotellet




Hörs snart igen, kram Cecilia<3

Skön dag!

Sitter nu på mitt rum efter en dag på Castros gator. Det är helt otroligt hur fint det är! När vi kom igår tyckte vi alla att det verkade lite dött, inte så mycket folk som rörde sig och ingen som ens noterade att vi va här, till skillnad från Santiago där alla typ vände sig om, visslade, ropade eller bara började prata. sMen idag när vi gick runt lite och tillslut kom ner på hamnen som ligger ca 300m från vårat hotell, nedför en as brant backe så var det hur mycket folk i rörelse som helst! Flera resturanger, en liten marknad och fullt med folk. Det hade vi inte väntat oss 300m från ett ställe som ingen rörde sig på.
Så nu va de tillbaka till Santiago istället, fast, nu va vi mer en turistatraktion, alla skulle komma fram och ta kort på oss eller med oss, och de pratade och hälsade. Faktiskt riktikt trevligt, inte lika obehagligt sliskigt som de va mest i Santiago.
Men de har absolut varit en bra första dag! Imorrn blir de att ha en lugn morgon innan vi sen ska ha enskillda samtal med Luis om hur vida vi önskar att våran familj helst skulle vara och annat små prat som kan vara behövligt mellan 4 ögon. Han planerar att nästa helg ska alla vara utplacerade i en familj och att vi kanske kan börja skolan redan nästa vecka :)




Inte som i Sverige då det är förbjudet att klottra på väggarna^^


Kram Cecilia<3

Bilder!






As vidrig att se på, men överraskande gott! :)


Hamburgare, AS stor verkligen, kostade ca 40 svenska kronor. Bättre än max!

Plan!
Från London till Brasilien
Från Brasilien till Santiago


Varsigod älskling (a)<3

Kram Odyws<3

Castro

Nu är vi på plats i Castro, Chiloé där vi nu ska befinna oss i 3 månader! Resan va helt okej, sov mest på flyget så blev rätt behagligt, sen fanns de typ 100 filmer att bläddra mellan och 70 av dom va bra. Alltså klara jag mig rätt bra :) Men de har varit ett mycket högt tempo med allt! När vi kom till Santiago blev det kö till duschen och elurtagen så man kunde ringa hem en snabbis innan vi skulle ut o äta o kolla runt.
Igår blev det in till stan för att besöka ambassaden och shoppa! Så vi gick på stan i stekande värme i typ 5-6 timmar :P Blev att göra bort sig mycket för att försöka beställa mat, fråga efter vissa affärer och storlekar på kläder osv. Men de var det värt! Roligt var det iaf :)

Nu sitter vi på hotellet i Castro där vi kommer stanna en vecka, efter en buss tur på 14 timmar är man rätt mör i kroppen, så blev att duscha här med och sedan ut o äta något litet för att sedan sätta sig tillrätta i sängen o skriva på datorn! Vädret här är behagligt, tyvärr mulet och har börjat regna lite nu, och blåser gör de med.
Men såklart har min kamera laddat ur så kan inte få in bilderna på datorn, men fick in någon :)




Fler bilder som ni förstår, kommer inom kort!

Kram Cecilia<3

FRAMME!

Sitter på hotellet i Santiago i hög värme, ska snart ut o äta. Men vi har det bra. Kommer göra en bättre uppdatering senare, men bara så ni alla vet är vi på plats och alla har nu även fått duscha, och den var efterlängtad!

Ha de bra så hörs vi senare med mer information och lite fina bilder :)

Kram Cecilia<3

RSS 2.0