En galen vecka, ett galet liv!

Jag tar ett steg i taget, ett galet liv börjar med en galen vecka fullt med folk som fyller på den sedan längde minskade mängden galenhet, kärlek och förstånds kvoten! Energislukare är borta, blir lite terapi som visar mer och mer vad som är rätt, trycker upp det i ansiktet, vill jag inte se kapar de mina ögonlock, kan inte blunda för sånt längre, känner mig ärligt lite blottad, så fort jag försöker försvara mina val så kommer de med en annan synvinkel till varför jag har fel, otroligt härligt i alla fall! Så nu har jag en egoboost vecka och sen får jag klara mig själv!
 
Men denna vecka kunde inte börja bättre, min fina och underbara vän Sofie som jag bodde med i Norge kom hit på måndagen, fantastiska Frida som jag träffade i Brasilien kom igår, tisdag, och tisdagkväll så var vi på "Så mycket Burgsvik" men Nattis, Elin och Lydia och sjöng med i toner av Mojje och "Vart ligger landet där man böjer bananerna" och Gyllendetiders "Sommartider" En nostalgikväll utan dess like!
Idag har vi varit på utflyckt på södra Gotland, rastat de små på några av mina smultronställen! Underbart! Lade oss sedan på stranden en stund innan vi drog hem och jag fick laga mat till dem, efter de provade vi elcykeln samt badade lite Jacuzzi!
 
 
 
Godnatt! <3

Illamående!

Jag blir helt störd på en del människor, men nu har jag i alla fall hittat den som tar priset, fisatan för denna människa! Hur vårt är det att säga "Jag vill inte att vi pratar längre" Inte så värst, eller, lättare sagt än gjort, vi har sagt så många gånger, men funkar sällan eftersom vi vill ha varandra i varandras liv, men denna gång tog han priset, maken på elakheter och idioti får man leta efter, känner mig illamående av tanken på honom, man kan säga vissa saker, men här finns det tydligen ingen gräns, vet inte vad jag mer ska säga än "Hej då, du har just visat varför jag INTE ska ha dig i mitt liv!" Finns nog inte så mycket mer, men nu slipper jag det i alla fall. Idiot.
 
Tack och hej!
 
 

Feeling of beeing

Inte vetat vad jag velat ha, så jag var med någon som fick mig att må bra, ibland, och så fort jag slöt försöka så dök det upp, jag fattar hur man menar med att sluta leta, att det kommer till en, en sedan länge förlorad vän blev min igen och vem vet, det kanske ligger något annat att gnyr, samma en tidig kärlek fick bekräftelse och även en ny, så ut med det gamla och in med det nya! För jag vet att det jag söker finns! De enda som krävdes var att sluta försöka ändra någon annan till vad jag ville ha eller leta efter de!

Nu ska jag sooova!
Godnatt<3

Datorn räddad!

Tack Stefan för att du va så fantastisk och snäll och lagade min dator, den funkar nu som den ska, och det är jag otroligt glad för! 
 

RSS 2.0