Natti natti

Snacka om att folk kan vända ens humör från topp till botten på bara några få ord! Kanske inte va meningen, men ändå, lite kan man väl tänka efter? Va ju precis va ja behövde, lite mer att tänka på precis innan jag ska sova... Gah va arg ja blir... Sen har ja även nationella prov i engelska imorrn...

Så Jenny, - I feel ya bro!

Kram Odyws<3

-Första Advent!-

Filmen jag såg igår med Emmie, Braking Dawn, den var läskigt dålig! När det skulle vara som mest spännande satt vi o as garva... Fast rekomenderar den på ett sätt bara för att den va så kass så den nästan blev rolig, men samtidigt är det ett slöseri med pengar. Men dessto bättre blev det sen när vi mötte Nathalie när vi skulle åka hem, så hon hängde med oss hem för attt bada lite Jacuzzi, och hon spenderade även natten här och hjälpte mig lite med att julpynta idag :)
Det blev verkligen superfint! Är så nöjd! Fast skulle rida också, men det blev det inget med på grund av vädret, blåser hur mycket som helst! Hoppas verkligen att det blir bättre tills imorrn :)



Älskar mitt fönster :)

Kram Odyws<3

Hittade en bok!

Hittade en bok som jag läst för ett tag sen, den är jätte bra för någon som har dåligt självförtroende, tar fram hur otroligt sjukt det är med dagens bild av hur man ske se ut och vara. Den kan va bra att läsa annars också, för den är riktigt bra!

Egoboost med Isabella Löwergrip  (även känd som blondinbella)


Kram Odyws<3

Hej :)

Kan ni fatta de! Imorgon är det 1 andvent! Gud vad jag längtat! Så idag blir det påbörjad storstädning av rummet, ska ju även hinna med att rida innan de blir mörkt, sen ska jag och min kära kusin Emmie på bio ikväll, vi ska se den nya twiligt filmen, en film hon strängt sagt ifrån om att vi INTE skulle se :P Men nu va hon lite sugen på att se den, helt otroligt^^ Efter det blir det att åka hem hit och bubbla lite.

Tvättade kida första gången igår kväll, de gick förvånadsvärt bra! Hon gillar inte slangen och brukar bråka hur mycket som helst, men igår stod hon helt stilla :P De va bra att vi fick det gjort, hon höll på att gnaga sönder mamma för att det kliade så mycket... stackare<3 Men nu ska det nog bli bra eftersom vi upptäckte det i tid!

Den här bilden tog jag för ett år sedan runt advent, mina julgranskulor :)

Kram Odyws<3

Helve*es J*vlar!

Hästen stod hela våren för hon var sjuk! Hon hade ju en bakterie i pälsen för er som inte var med... Det var en bakterie som satt i pälsen där saldens sitter, och det kliade hur mycket som helst, hon höll på att bli galen... Och efter 2-3 månader började jag rida lite försiktigt igen och det blev bra. Och nu har hon varit tuffsig i pälsen i en vecka och nu börjar det klia... Ska det bli precis samma sak igen?! Då är de ju helt värlelöst i alla fall! Så vi ska tvätta henne i helgen o se om vi kan stoppa de. Och hon valde ju verkligen rätt årstid för detta! Ingen roligt att stå i minus grader o tvätta en häst helt! Vi gjorde de i våras... Och det är ju inte bra för henne heller, stå ute när det är iskallt och bli plaskvåt! Tar ju två sekunder innan det varma vattnet har blivit isklallt på henne... men, bättre nu än när det är snöstorm....


Så red ja hela våren... gick med henne i grimma och grimskaft...

Kram Odyws<3

Hemskt!

Kan de bli värre! Jag har tappat min julkänsla! Skulle gå o handla lite julklappar idag, men det gick verkligen inte! Hade ingen fantasi, ingen ork inte ens känsla för de! Så blev ingenting... :( Men Jenny sa att det kunde ha o göra med att jag har en speciell vecka denna vecka. Så vi får väl hoppas de! Annars blir jag lite ledsen... Men vet nästan säkert att jag får tillbaka den till helgen när julbomben ska explodera i vårat hus! :D Men har den inte än :(



Kram Odyws<3

Godmorgon!

Sitter i min fina skola och försöker få tiden att gå, börjar om en och en halv timme, men bor ju rätt mobbat så hade inget annat sätt att ta mig till skolan på. Så det är bara att sitta o se snäll ut! Sen slutar jag vid kl 1 och då ska ja sitta o göra något (ingen aning om vad...) fram till kl 3 då jag ska ta bussen till stan för att sedan spela piano. Efter de ännu en och en halv timme inne i visby innan jag kan ta bussen hem för att fira min pappa som fyller år idag :)

Så ett Grattis till min kära far! GRATTIS! ses ikväll!!


Kram Odyws<3

GODA NYHETER!

Fredrik fick just veta att han fick praktikplats på Gotland! :D Och det betyder att han kommer hit i 3 veckor i Januari! :D Nu har han en mycket glad flickvän i alla fall! Älskar min fina pojke, och bara tanken av att jag ska få vara med honom i 3 veckor är helt underbar! :D
Älskar dig Fredrik!<3



Kram Odyws<3

Mjölby!

Vad man kan hitta på i Mjölby-........  Precis, ingenting :P Fattar att han har det tråkigt :P Lika dött som Visby på vintern, visst, man kan åka till Linköpning och så, det finns en liten galleria , men de är ju lika mycket som Visby. Har man ingen kompis som bor där är det dött! Hans vänner bor ju där omkring så de åker ju hem på helgerna. Stackars bror, men han bodde hur fint som helst!

Vi kom upp i Fredags och då skulle jag hitta hem till Fredrik, (helt själv!) Och när vi kommit fram till honom skakade jag som tusan, var så jäkla nervös att jag inte skulle hitta och blev så otroligt glad när jag hade hittat så jag bara skakade! Och han vart jättestolt över mig (A) Eller, han sa de i alla fall, för jag tyckte att jag var duktig som hittade :) Sen var det bara den 3timmar långa vägen ner till Mjölby :P Verkligen gulligt när vi satt i baksätet och han förklarade för mamma hur hon skulle köra, glad att jag har en pojkvän på fastlandet! Vi kom fram rätt sent så det var typ bara att gå o lägga sig.
Lördagen spenderade vi i Linköping, IKEA, Hööks, Jula och gallerian, jätte mysigt! Sen asiatiskt till lunch, en underbar dag! Söndagen sov vi länge och påväg till tåget för att lämna av Fredrik.
Igår va vi och hälsade på min mammas moster sen var det nästan bara att åka till båten. Bara de va en upplevelse, mamma på motorvägen^^ Älskar min mamma!


Anders när han var liten :) <3

Kram Odyws<3

Hej :)

Träffade Cecilia i onsdags, va verkligen länge sedan, så det var trevligt, vi var hemma vid henne och tittade en massa på youtube och hon försökte lära mig något hur matte c, men de gick inge bra eftersom hon inte riktigt visste va hon gjorde :P
Idag åker jag till fastlandet! Men denna gång med min mor :) Vi ska till Mjölby och hälsa på Anders, så ska jag även visa hur bra jag hittar! Ska hitta hem till Fredrik för han ska med till bror min :) Annars har jag inte så mycket att säga :P Skriver lite i helgen :)

Lämnar mobilen i 5 min....


TWINS!

Ja... ;)

Kram Odyws<3


Tjobre!

Slutar om en och en halv timme... Och gör något nu som tar en kvart. KUL! Så vad gör man då när facebook är spärrat i skolan, man sitter o geekar på google :) Vi har sökt på en massa namn och sidor och får fram en massa bilder på oss :D Hur roligt som helst^^ Och hittade även alla bilder från min blogg och kunde då klicka in på dom och läsa gamla bortglömda inlägg :P De va roligt^^
Som tillexempel alla inlägg jag gjorde om "Lär känna mig!" Kom på att jag fortfarande har två punkter kvar, men de gör jag en annan gång :)

Kram Odyws<3

Städat!

Just hjälpt Jonas att städa, blev riktigt fint faktiskt :) Nu ska jag bara vänta på att min kära kusin ska hämta mig så jag kan komma hem till min polle och även min Kära far och gratta honom på hans dag! Idag är det fars dag och snart är det hans födelsedag, vissa har det riktigt bra asså! Varför kan inte jag få en egen dag utöver min födelsedag för? :O Fars dag, födelsedag och Julafton.... Han har det ju riktigt bra!
Kram Odyws<3

GODNATT!

NU SKA JAG SOVA!! Eller ja, snart :) Är med Chile gänget hemma vid Jonas som fyller år, har vi såhär kul hemma, hur kul blir de då i Chile :D Älskar mitt gäng :)
Och sen vill jag bara säga GRATTIS JONAS! Om din dag börjar såhär kommer det att bli en strålande dag :)
Jonas Eliasson <-- Jonas
Kram Odyws<3

Snudd På Vinter

Okej, de kanske var att ta i, men imorse var det helt vitt på marken, en försmak på hur det snart ser ut, helt underbart enligt mig! :D Men uch så kallt att gå till bussen. Så kommer man till skolan och har en mattelektion med inkompetent lärare. Härligt! Men sen blev det att köpa en Jule Nisse och Julmust och jag va på bra humör igen :D Nattis skulle även testa och mickra den, var bra till en början tills den började stelna igen och det inte gick att äta med sked ;O Så blev att bita i tallriken som ändå kastades med halva tomten kvar^^ De e första advent om två veckor :D

När jag kom hem så fick jag veta att vi skulle iväg och bowla ikväll, Viktoria fick följa med också. När vi kom dit möttes vi av massor av folk! Hur många som helst :P Och även två gamla skolkompisar, och dom fick va på mitt och Viktorias lag, så körde vi tjejerna mot killarna. Det är nu jag så gärna vill berätta om känslan man får när man gör strike på strike och får ner hur många som helst och att det går super, och även lyckan man får när man vunnit... Men tyvärr är så inte fallet :P Jag låg sist typ hela spelet, och vi förlora mycket stort på grund av mig! Men jag är en stolt förlorare! Otur i spel men en gudomlig tur i kärlek, så Fredrik, jag hoppas att du älskar mig fast att jag är dålig, för jag är kass!


Visst är den fin<3

Nattis försöker äta upp sin tomte :P

Kram Odyws<3

Tillbakablickar!

Varit en rolig dag... Hände en liten olycka på hopplektionen igår kväll, Kida snubblade och gick ned på framknäna så hon fick en ordenklig sträckning i ryggen och lite öm på ena frambenet idag, och jag fick en sträckning i ryggen och en vrickad fotled, (den ja stukat 1000 gånger såklart!) Sen hade vi idrott idag, försökte att vara med, men hade så otroligt ont i ryggen...

Sen kommer ni ihåg Cecilia, ja skrev mycket om henne förut, det är en av mina absolut bästa vänner, vi var med varandra varje helg förut, och nu har vi varit två gånger på 6 månader :P Vet inte varför det blev så, det bara hände tråkigt nog. Så ringde henne idag och vi prata ett bra tag om allt möjligt<3 Hon är underbar!<3

Jag o Cilla för snart 2 år sedan :) Våran favoritbutik New Yorker i Kista Galleria. Det är efter den dagen som jag blev kär i de stället<3

Så efter att jag pratat med henne ett tag satte jag mig i Jacuzzin, Helt stilla, frost och fullmåne, satt där med tända facklor och röda lampor i badet och började få en massa tillbakablickar där i min ensamhet :P
Som tillexempel,
man kan se mitt gamla rum från jacuzzin, kommer ihåg när min farmor levde och bodde hemma i vårat gårdshus, Mamma sa att jag inte fick gå ner till henne sent på kvällarna för att jag skulle sova, men ville alltid säga godnatt till henne. Så jag och farmor bestämde att precis innan jag skulle gå o lägga mig så skulle hon stå uppe på övervåningen i sitt hus och vinka till mig, man kan se varandra då. Så varje kväll innan jag gick och lade mig så stod hon i fönster och vinkade till mig :)

Det var bara en av 100 minnen jag kom på när jag satt och bubblade i min ensamhet :)

Kram Odyws<3


6 månader!

Tro de eller ej! Men de e sant, känns som lite längre men samtidigt som typ 2månader :S Så alltså precis som förra månaden :O
Så det är nu man vänjer sig med att bli dissad för spel :P Så länge han gör de när jag inte är med så är de lugnt, men skulle de bli mer så... De roliga är att han spelar precis samma spel som min bror, så när vi skulle äta tillsammans för några kvällar sedan så kom han senare för att han skulle spela klart :P
Varit med om de förut, men jag kan ännu inte förmå mig att förså vad som är så fängslande med de? Gå runt o döda datagubbar :P Kan fatta att de e kul en liten stund, men att sitta o spela i timmar, fattar inte grejen^^ Borde ju bli rätt långtråkigt tycker jag^^ Men de är väl något jag aldrig kommer att förstå :)

Så kan de va, men nu har vi varit tillsammans i 6 månader och de känns bra, och det är väl i alla fall det viktigaste!




Kram Od
yws<3

-Söndag-

va hur roligt som helst igår :D Thomas va me för första gångenoch klara 4 varv :) Och för er som inte vet är spåret 2.2mil långt, och man får köra i 3 timmar :) man brukar klara 2 varv första gången, qmen hela dalhemsgänget klara 4 eller 5 varv :D Tror jag såg thomas en gång ute på banan, annars såg jag bara han i starten :P Men ja såg ett antal vurpor, stod vid hästskon mestadels av tiden, och det var jätte många som skulle köra igenom där och verka märkvärdiga, och dessa gjorde något fel så de dök rätt ner i vattnet :P De va även när eliten kom 3 timmar senare, och alla motions åkade va hur trötta som helst och lika grå av lera, kom en kille som va jätte ren och valde att åka genom vattnet, och för att inte crossen skulle stanna åkte han på bakhjulet, men då såg han inte stenen som han lyckades köra på så han voltade ner i vattnet ;O När han kom upp igen såg han precis ut som dom som åkt i tre timmar ;P



kolla in denna film :P en liten bild av ggn!



Kram Odyws<3

OH YEA!

Mitt kära internet är äntligen tillbaka! Gotland har sina fördelar, men även sina nackdelar, som typ att internet kommer o går lite ibland. Men nu är de tillbaka :)

Fredrik åkte hem igår, varit med honom i en vecka. Hur härligt som helst :) De värsta va väl när jag va tvungen att gå till skolan på morgonen och han fick ligga kvar i sängen... Inte okej, men de va bara att gå.

Jag älskar att dagdrömma! Eller, kvällsdrömma kanske de heter eftersom jag tänkte på de vid typ kl 7^^ Men i alla fall, jag tycker de är hur mysigt som helst att gå i Visby på kvällen med alla lampor och kall luft o hela köret, njöt även av de när ja va i Stockholm två veckor för några år sedan på hösten, då det var samma sak där fast mycket mer :O Tänk då att åka till Paris! Gå där på gatorna en sen höstkväll då det är lamporna som lyser upp staden! Helt underbart!

För att hålla de till verkligheten så hade jag matteprov idag, och de gick riktigt bra :) Och igår så bytte vi från halm till spån vid Kida för att vi i ett tappert försök ska få ner henne i vikt... Hon äter upp all halm som vi ger henne, så nu jäklar ska de bli ändring! Och imorrn är de ggn.

Kram Odyws<3

RSS 2.0