Smile It Confuses People

Gick ut igår, ville verkligen inte, men av någon anledning så blev det så ändå, fråga mig inte hur,, för vet inte själv när jag gick med på det! Men shit va roligt det var! Och jag var så glad, så glad att jag själv undrade varför jag v ar så glad, och jag drack inte så mycket, och jag var lika glad innan jag började dricka! Så alla trodde jag var aspackad, "Ses i dimman", jag var nog dock redan där, kunde inte se något eftersom mina munjipor snurrade ett varv runt huvudet! 
Och det bästa av allt var att jag träffade så många som jag känner, sånt älskar man ju bara hur mycket som helst! Min forna klasskompis dessutom, fantastiska skapelse, hon ger en, som alltid, en egoboost, och jag suger åt mig varje snällt ord hon säger! Så tack Filippa!
 
Om en vecka åker jag till Stockholm, ska bli underbart, bara få komma här ifrån ett liiitet tag, bo på hotell, gå på klubbar och shoppa, sen stanna ett par dagar till för att umgås med mina nära och kära där uppe :) Detta kommer bli så bra!
 
 
Kram Cecilia<3
 

Att ändra sig

Jag måste bara säga hur annorlunda jag är jämfört med för ett år sedan, jag märker det mest när jag umgås med gamla vänner, att de inte känner mig på samma sätt, att vi alla vill hålla kvar i det gamla, och att jag verkligen inte trivs med det, jag har fått så många nya erfarenheter detta år som gör att jag börjar falla in i rollen som Cecilia på ett sätt som jag känner mig bekväm med, tyvärr innebär det att vissa kontakter blir svagare men andra blir starkare. 
Många säger att det inte går att ändra sig så fort, men jag tror det är möjligt, eftersom jag upplever det själv varje dag!
 
Så skål för den uppgraderade Cecilia!
 

Kryssning!♡

Känslan att åka båten och inte va påväg dit jag brukar, känns faktiskt lite konstigt, allt runt omkring mig känns faktiskt lite konstigt just nu. Men nu hoppas jag att släppa allt en helg och åka på kryssning och sedan komma hem till en varm famn som jag även den måste lämna snart när jag åker tillbaka till Norge :) men vi har varit ifrån varandra förut så det kommer vi lösa denna gång också! 
 
 
Kram Cecilia♡

Lovade bilder!

Fick två fina bilder på den otroliga klänningen från igår! Och sedan en bild tagen i farten med min brorsson, som jag även har äran att vara fadder för! Underbara och fina Neo<3
 
 

Kvällstankar

Det är lustigt hur vissa parfymer kan påverka en så mycket, har en sån parfym som får mitt hjärta att rusa samtidigt som det lugnar ner sig, en super konstig känsla! En parfym som väcker så många minnen. Det är helt sjukt att det gått över ett år sedan jag gjorde slut med mitt ex, kollade på lite gamla bilder och blevv svårt att fatta att jag var tillsammans med honom i över 2 år, jag kommer inte ihåg så mycket, hans ansikte börjar kännas främmande, men hans rörelser och röst sitter ännu kvar som skrivet i sten. Men jag vet inte om rösten jag har i huvet, om allt han då säger är något han sagt eller om det är jag som inbillar mig att jag önskar att han skulle sagt istället för något annat. För jag kan föreställa mig hans röst att den säger saker ibland. 
Ett år sedan... shit, snacka om att det är mycket som har hänt på ett år! Tänk om ni bara visste hälften!
Nu ska jag sova, jobb imorrn också! Och då lägger jag upp lite från dagens namngivning för Neo!
 
Godnatt<3

Då vart det väl typ klart!

Det blev inget Stockholm för mig i höst, utan jag drar tillbaka till Norge, jag trivdes där och var glad! Så jag vill tillbaka, och jag får med mig min fina vän Johanna som jag träffat genom jobbet, en tjej som drar fram det bästa ur mig, helt underbar!
Så nu vet ni de!
 
Kram Cecilia<3

Jaha, nu då?!

Vart tar jag nu vägen då? Faktiskt lockar Stockholm lite just nu, har kontakter som kan fixa med jobb och boende, samt så är de ännu i ett system som jag vill lära mig mer av, jag är bara 20 år, jag måste inte stressa till Norge, det är inte bra! Jag får ta en dag i taget och se till att jag hamnar någonstans där jag vill vara, och nu har jag min fina Johanna som joinar mig, så det kan bli hur bra som helst! Vi båda har boende tillfälligt den första tiden så vi kan hitta något annat, plus att funkar det inte så är det nära hem, detta kan bli super och det kan bli hemskt, men är det så är vi inte långt borta, men jag måste bort ifrån ön i alla fall. 
Ska nu bara sätta mig ner och skriva ihop mitt cv klokt så att jag kan få iväg det, vill inte åka någonstans om jag inte har ett jobb, jag blir galen av att bara gå. Så ja, vi får se! Men nu är jag i alla fall ett steg närmare något än vad jag var för två dagar sedan!
 
Kram Cecilia<3

what to do, what to do?!

Hur kan något så bra vara så otroligt skrämmande? Hur man lägger ut detta i ord vet jag inte riktigt, men träffade någon, någon jag kännt länge, man hör så otroligt många saker, varningar hit o varningar dit, själv har jag aldrig kännt till den sidan av honom, och ville inte höra på vad andra sa, vill ha min egen uppfattning, sen kom då min fantastiska vän o sa att visst kan de va sant, men han skulle aldrig göra fel för sig hos dig, så va ska man göra?! Så frågan är om man ska ta steget och riskera att bli sårad eller om man ska backa nu innan. Men men! Den som lever får se!
 
Kram Cecilia♡

RSS 2.0