Nytt boende o två jobb!

Hejsan! 
Jag fick jobbet som jag provade för, jobbar genom ett bemanningsföretag, vilket betyder att de "hyr ut mig" som vikarie, och man får då två veckors anställning åt gången, men jag fick på en gång över en månad! Helt underbart. Vi har även kommit till vårt nya boende, i ett kollektiv en liten bit från centrum, det är super mysigt! kan laga klok mat och vi bor med super härliga människor! Ikväll blir de tacosöndag tillsammans med två svenskar, ska bli mysigt.
De andra jobbet jag har är som reseledare åt ett företag som heter Harryklubben, jag åker med bussresor till Sverige för att handla mat, kanske skulle bli en tur till Ullared också ifall jag tycket att det är roligt och om jag känner att jag klarar de :)
Var även på en arbetsintervju idag som deltidsanställed som Pizzabud, vilket var najs, eftersom jag jobbar måndag till fredag på dagarna så har jag kvällar och helger lediga eftersom bussjobbet bar någon lördag ibland, men de blir nog bra hoppas jag! 
 
 
Kram Cecilia<3
 

Födelsedag!

Idag fyller min fina och underbara mamma år! Hon är just nu i USA med min pappa, bror och min brors flikvän. Hoppas de gör något riktigt speiellt för henne idag! 

Jag älskar dig mamma! Hoppas du får en fin dag! 
 

Hej!

Hur gick de nu på Cristiania då... fick de inte eftersom jag bara är 19, man måste vara 20 för att servera alkohol i Norge, och chefen hade inte riktigt förstått att jag bara var 19, men men. Nu hoppas vi på att Lydia får de. Vad har hänt sen sist då, jo, vi har varit en sväng hemma, vilket var behövligt, bara få komma hem och landa lite, tänka och reflektera om vad vi gör, samla ny energi och bara bli ompysslad! Så vi kom tillbaka till Oslo med lite intervjuer, jag börjar på tisdag och har en till intervju imorgon som försäljare. Och går det som vi vill så har vi även fått nytt boende, vilket vi verkligen hoppas! 
Så det är väl så långt vi kommit nu, imorgon har vi varit här exakt en månad! två kvar!
 
Kram Cecilia<3

I got the power!

Gick superbra igår på Crisitiania! Så bra att jag fick komma tillbaka idag, och tillochmed imorgon! Sen är provotiden klar, så imorgon får jag veta om jag får fast jobb eller inte. Men det kändes super och stället är fantastiskt! Så ja, jag har nog jobb nu, alltså kommer nu all enerigi gå till att skaffa ett till Lydia! 
Fick även veta av Nathalie idag att hon kommer följa med på HELA sydamerika resan vilket kommer bli super de också! Det går bra nu ! 
 

Min fina tjej <3

Viktoria ringde nyss, min fina tjej! Saknar dig vännen! :)
 
 

Norge?

Ja, så här var de på mina jobb och intervjuer idag, intervjun gick super! Och jag skulle få jobbet, kan kollade dessvärre mer på mina bröst en i mina ögon, och kom därför inte ihåg att fråga hur länge jag skulle stanna i Norge, när han efter intervjun kom på det och frågade började han svära eftersom "Vi vill verkligen ha dig jobbandes här Cecilia, men vi måste följa våra regler om att vi inte anställer någon om de stannar mindre än ett år..." Fan.. men lika bra var nog de. Jag åkte sedan med min kompis Sofie hem för att fördriva tiden innan jag skulle börja jobba kl 5, kl 4 ringer de och säger att det blivit ändring och att jag inte behövde komma ikväll, så dom skulle höra av sig imorgon. Men i och med det så fick jag hjälp av tjejen som Sofie bor hos att skriva in mig på en sida, och det kändes super! Sen har jag ju fortfarande mitt provjobb kvar imorgon på Cristiania! Det går bra nu!
 
Men jag är inte bitter! Med ett leende tar jag mig ann även detta! 
 
Kram Cecilia<3

RSS 2.0