Distansförhållande?!

Det är värdelöst... Det funkar, men det har ju verkligen inte varit enkelt... Det är fortfarande inte lätt och kommer heller aldrig att bli lätt tyvärr... 
Hade tjej middag här i torsdagkväll med några gamla klasskompisar, det var super mysigt, vi lagade mat, badade jacuzzi och pratade typ. Men på alla tjejmiddagar kommer man alltid in på killar och förhållanden, båda har turen att ha pojkvänner som bor här på ön, de går till och med i samma klass som dem, trodde det skulle vara jobbigt, men tydligen inte. 
De pratade om hur ofta de träffades, hur bra och lätt allt va på de sättet, saknade man varandra var det bara att åka till varndra när som helst. På kvällen sedan kom min bror hem med sin nya flickvän, men de skulle åka fort igen eftersom de skulle hem till honom och se en film, mamma o pappa gick och lade sig och mina vänner blev hämtade av sina pojkvänner.
Igår, fredag, så ringde jag till en kompis och ville hitta på något, men hon kunde inte, hon skulle vara med sin pojkvän, frågade en annan hur hennes födelsedag var, den var bra, hon hade just ätit lunch med sin pojkvän. 
Fick en sådan enorm längtan så packade ihop mina saker och åkte in till båten, kom dit i tid, men väl där kunde jag inte förmå mig att gå ur bilen... Jag är där väldigt ofta, vilket gör att jag missar mycket som händer här hemma, mina vänner gör saker, min familj hittar alltid på saker osv. O just den här helgen hade jag också massa planerat, men jag ville bara hålla om honom...
Men kunde som sagt inte gå ur bilen så jag åkte hem igen... På ett sätt var det väl tur eftersom när jag kom inför dörren så ringde en av mina bröder och ville bjuda på middag och efter det så åkte jag och min mamma på konsert med Takida. 
Ville bara träffa honom, men ville inte resa... Men det var nog bra att jag inte åkte för han har pratat mycket om hur mycket han ska göra hit och dit med sin nya rallybil vilket gjorde att han inte kunde komma hit heller. Men visst känns det jobbigt när båda har långledigt men inte tar tiden till varandra för att träffas... Distansförhållande är som sagt värdelöst. Funkar kanske för vissa, men inte för mig.
 
Jag och mamma på Konsert på Wisbystrand <3
 
Kram Cecilia<3

Påsk cupecakes!

Hejsan!
Här kommer mitt första biddrag till OnsdagsLyx, PåskCupeCakes:
 
"Påskägg är en självklar dek av påskfirandet. Här vilar små chokladägg i ett bo ovanpå bakverket. Det perfekta påskgodiset!"
 
12 muffins
155g flytande margarin
115g strösocker
2 ägg
85g vetemjöl
25g kakao
Garnering:
85g rumsvarmt smör
175g florsocker
1msk mjölk
2-3 droppar vaniljarom
36st små chokladägg
 
*Värm ugnen till 180 grader. placera 12 muffinsformar på en plåt.
*Rör margarin och socker lätt och fluffigt i en skål. Tillsätt äggen under kraftig omrörning. Häll i mjöl och kakao och blanda väl! Fördela i formarna.
*Grädda muffinsen i ugnen 15-20min. Flytta dem sedan till ett galler och låt dem svalna.
*Glasyr: Rör smöret i en skål tills det blivit fluffigt. Häll i florsockret och rör tills det blandats väl. Blanda därefter ner mjölk och vaniljarom.
*Häll glasyren i en spritspåse och pritsa uppå muffinsen så det liknar ett litet bo, placera sedan tre ägg i varje bo.
Lycka till!
 
Kram Cecilia <3

Ny toppic

Jag tänkte börja med ett typ tema, något som hände varje vecka, som jag kommer döpa till "OnsdagsLyx".
Detta kommer innehålla en bakelse av något slag, en bild, personligt omdömme och recept. Detta kanske inte kommer komma varje onsdag, men varje vecka! Denna grejj har ja nu hållit på med i två veckor redan, och tänkte därför göra det till en sak jag kan blogga om!
 
Håll ögonen öppna för mina OnsdagsLyx
 
Kram Cecilia <3

Jag borde skämmas....

Jag har inte bloggat sen i januari! Skäms på mig! Vi har just varit på sportlov, och jag fick äran att åka till Vemdalen och åka skidor med världens bästa gäng, varit underbart! Träffat massor av nya människor och haft en super bra resa, kunde inte blivit bättre, eller ja, kunde ju ha fått vara frisk hela resan, men man kan inte få allt, plus att jag ändå kunde åka! :) Kram Cecilia <3

Små delar av mitt 2012

Januari
 
 
Februari
 
Chao Suecia! Hola Chile!
 
Mars
 
April
 
Maj
 
Juni
Nos vemos pronto Chile <3
Körkort!
 
Juli
 
Augusti
'
 
September
 
Oktober
 
November
 
December
 
 

Ni som följt mig på bloggen vet att det finns så mycket mer! Men detta är vad jag har att komma med den här gången! :)
 
Kram Cecilia<3
 
 


 

RSS 2.0