Jaja jag vet!

De va ett tag sen nu, men va ska man säga? Jag har sommarlov, blir inte så mycket här då, och jag hade faktiskt glömt bort de! Ber om ursäkt. Men man känner sig allt lite dum när grabben här hemma och vännen säger åt en att blogga mer... Så det är väl bara att göra de!
Varit ledig nu i två dagar, SÅ skönt, bara några veckor av jobb kvar o sen blir det nog en resa till Greklad också, eller de e så planerna ser ut i alla fall, sen får vi väl se var vi kommer. Igår blev det ett plötsligt telefonsamtal till Lydia och vi trog till Åmmine och badade med hästarna, i början trodde vi inte att vi skulle få i dem, men efter ett tag gick det alldeles utmärkt, med ledning av Kida dåra (A) Så vi kom en bit ut innan de började bli mörkt och vi åkte hem. Idag har det varit strååålande väder och jag begav mig då till stranden med min mor, det var så skönt, första doppet i havet i år, även första brännan, man ska vara blind för att inte se ränderna jag fått... liksom en polkagris, rött där jag haft badkläder och rött där jag inte haft de, den är märkbar, utan tvekan!
'

Kram Cecilia<3

Fotografia

Siempre cuando estoy mirando esa fotografia empezo pensar en ti!

Te extraño

Jag vill tillbaka, sitter nu hemma på min lediga dag, ska ut i solen och ha det bra, men vad sitter jag och tänker på, vad står jag och funderar över när jag inte har något att göra på jobbet, hela tiden, jag vill tillbaka till Chile, jag saknar allt! Till och med vädret på något konstigt vis, de va på ett sätt rätt mysigt, tycker om när det regnar jätte mycket! Men de gör typ aldrig de i Sverige, o när de gör de så är det natt. Men regnade de väl i Chile så var det så man knappt såg något. Och på ett sätt gillade jag de. Mysigt att gå i och bara ligga och lyssna på.
Vill tillbaka och jag ska tillbaka, spanska va ett sådant skönt språk att prata!
Quiero volver! Solamente esperame un año y medio! Te extraño y te quiero ayer, hoy, mañana y todos los dias despues!



Kram Cecilia<3

Hellu

Det är verkligen svårt att blogga nu under sommaren, mycket svårare än jag trodde, hinner liksom inte riktigt med allt. Eller, de blir inte så mycket sittande vid datorn eftersom Fredrik är här. Men han åker hem över helgen, så ska ut imorrn med Jenny som just blivit 18 :) sen får vi se vad som mer väntar, jobbar i alla fall hela helgen. Sen kommer grabben tillbaka på söndag. Annars finns det inte så mycket att säga. Inte hänt så mycket faktiskt.
Jag trivs bra på jobbet, de är helt underbart, fått jätte fina arbetskamrater och allt flyter på som det ska.
Kram Cecilia<3

RSS 2.0