Håller tummarna!

Kommer jag kunna somna ikväll? Har ont i magen eftersom jag har en arbetsintervju imorgon på ett ställe jag gärna skulle vilja jobba på! Har efter de en upplärning på ett annat ställe, och har ännu en provanställning på onsdag, de går bra nu! Så nu ska jag krypa ner i sängen och försöka få mig lite sömn! imorgon gäller de!

Kram Cecilia<3

Never again!

Haha, vilket skämt, varför skulle jag vilja hitta en sån som dig?! 
All for you!

Hejsan!

Jag var på min första arbetsintervju idag! Fick jobbet, ska på upplärning på tisdag kl 17, men, det är inte ett jobb jag vill ha vilket gjorde att jag fortsatte att söka, så ska på arbetsintervju på tisdag kl 12 på en restaurang! Helt fantastiskt!
Jag trivs, folk ler åt en och ser inte ut som om de vill slå en så fort man nuddar dem vid bussen, verkligen ett upplyft! Så nu har ni en happy Cecilia! 
Pratade även med en av mina tjejkompisar, Nattis, som var med mig i Chile förra året, och hon kommer nu att åka med oss till Sydamerika!! :D SUPER ROLIGT! visserligen bara till Brasilen sen åker hon hem, men det är åndå det, fantastiskt roligt!
 
Kram från en GLAD Cecilia<3
 

Letar på!

Våra dagar går ut på att vakna, äta, söka jobb, åka hem, vänta på Calle, äta, kolla på datorn och sen sova! Idag är nog försda dagen den kommer se annorlunda ut eftersom jag idag tänker att jag sk askriva mitt personligabrev och sedan gå till några bemanningsföretag som vi blivit rekomenderade om, samt så ska jag ringa till en restaurang som tydligen letar personal, så detta ska bli en intressant dag, skulle även ner till hamnet och lämna ett cv idag, men tar nog det imorgon för då har jag ett bättre personligt brev, så det känns mer värt.
Annars så har vi det bra, vi trivs, Calle har bestämt att vi ska till IKEA om någon vecka för för att köpa lite saker för att göra det lite mer hemtrevligt. 
 
Hjälper Calle att raka sig! :)
 
Kram Cecilia<3
 

Fantastiska stad!

Jag och Lydia har precis kommit överens om att vi tjänar penagr till en gemensam reskassa, så att det inte blir så att jag tjänar massor och hon inget, vi tjänar tillsammans, bara att komma överens om detta gjorde allt lite lättare! Vi har sökt en massa jobb idag också, och börjar faktiskt känna igen oss, vilket känns super, vi hittar inte så bra, men vi känner igen oss! Samt så är ju norskarna underbara! Dom är inte som oss svenskar och går på gatan och tittar ner i marken utan går med huvudet högt och hälsar på folk! Underbart! Så får vi jobb och trivs så kommer vi garanterat komma tillbaka när vi kommer hem från sydamerika! Och Oslo är verkligen en fin stad!
 
 
Kram Cecilia<3
 

Oslo!

Andra dagen i Norge har passerat, resan hit igår va låång, men det var det värt! Vår fantastiska hyresvärd Calle kom och mötte oss på stationen och vi fick hem, där vi stannade hela eftermiddagen, blev att packa upp och umgås med de två tjejerna som bodde här innan vi kom, och för att fira att vi va här och tacka av tjejerna som bodde här så blev vi bjudna på pizza! Pizzorna i Sverige är godare, och billigare! 
Efter tjejerna hade gått så bestämde vi oss för att gå upp till utkiksplatsen för att se vart vi skulle börja att söka jobb imorgon, var en jobbig promenad uppför berget, helt klart! Men den gjorde gott, vi har bestämt oss för att vandra den med jämna mellanrum, träning träning träning! 
 
Idag har vi alltså sökt en massa jobb, vi hittade själva in till centrum, eller sentrum som de står över allt här. Är faktiskt förvånad att det inte fanns så många "vanliga" restauranger, det är antingen max eller restauranger med 50 olika sorters viner, alldeles för formellt för min smak, men det ska nog gå bra det med!

Ikväll har vi varit och ätit på T.G.I Friday's, min nya arbetsplats! Eller, jag SKA jobba där, vill verkligen, och för att utgå från mitt motto, vill jag, kan jag! Vår servitör sa att det var praktiskt omöjligt att få jobb där om man kom med CV, och att det inte var någon ide, men, vill jag kan jag, så jag träffade på en kille i personalen som kunde spanska, så började prata med honom, visade sig att han var manager på restaurangen så frågade honom om jobb! Killen som hade sagt att jag nog inte kunde få jobb skrattade bara åt mig efter och sa det att mina chanser hade nu stigit till toppen! Men att jag skulle vara väldigt kreativ med mitt personligabrev, alltså! FRIDAY'S HERE I COME!
 
 
 
Kram Cecilia<3

Men oj!

Då va de klart, biljetterna till Sydamerika var så bokade och betalda! Gud så konstigt de känns, eller egentligen inte, det enda som märktes var att det blev mindre pengar på kontot, men det är så det ska vara antar jag! 
Men nu åker vi i alla fall, Lydia och jag, 8 januari 2014!
 
 
Kram Cecilia <3
 

MAT!

Som de flesta av er kanske vet så är det otroligt dyrt att leva i Norge, allt är dyrt! Vi har haft turen att hitta ett super boende, men vad mer behöver man, som också kostar hur mycket som helst, jo mat, så idag mina vänner så har jag och Lydia varit på ÖoB och shoppat loss på deras konserver och pulvermat! Blev ett helt lass med både nudlar och pulvermos, samt nyponsoppa och köttbullar! Så nu hoppas vi inerligt att vi ska klara oss på detta tills vi fått ett jobb och så, men det känns helt okej, nerverna börjar förstås att spöka en del eftersom det är något heelt knasigt som ska hända, satt till exempel idag och bara stirrade in i väggen för att försöka att få lite perspektiv på det hela, utan framgång för visso, men jag börjar inse mer och mer att det verkligen händer nu! 
Imorgon ska vi även boka Sydamerika resan, denna gång utan återvändo! Men det ska bli skönt, då kan man släppa allt de där med resandet och bara fokusera på att jobba! 
 
 
 
Kram Cecilia <3
 

Uppdatera, vad är de? :O

Hejsan! För er som inte vet så har jag tagit studenten! WOHO! Eller, de va Woho för idag exakt 99 dagar sedan. Men så är det i alla fall, bott i Stockholm i sommar hos Fredrik, vilket blev vår sista sommar tillsammans som ett par eftersom jag gjort slut. Samt så åker jag till Norge på söndag för att jobba så jag kan tjäna pengar eftersom jag samt åker till Sydamerika i Januari och ska vara borta i nästan 4 månader. Det ska bli helt fantastiskt! Och Lydia har även äran att åka med! :) Så tänkte att jag skulle börja skriva om de precis som jag gjorde om Chile när ja skulle dit, lite om planering, upplägg samt tankar och funderingar om både Norge och Sydamerika. Det vart som sagt lite mycket på en gång!
 
Det känns kan jag verkligen berätta, att hantera allt detta på samma gång är myckat att göra från att inte ha något att fundera över men det fixar jag! Har Lydia med mig och en fantastisk hyresvärd i Norge samt otroligt stöd och support från Kilroy resebyrå som hjälper oss att planera Sydamerika! 
 
 
 
 
 
Håll utkik efter mera!
Kram Cecilia<3

RSS 2.0