Love is in the air!

Japp, det har hänt! Jag tror nog att jag är lite kär!!!
 

Nathalie måste få va me♡

 
 

Midsommar♡

 
Jag hade hoppats på att min dator skulle funka nu så jag kunde blogga från den, men den ville inte nu heller. Tydligen, enligt min duktiga it-teckniker så är nätverkskortet trasigt, så kan kunde laga den först på måndag, me bättre sent än aldrig. Annars får jag skaffa ny.
Men midsommar då, de var riktigt trevligt, men när klockan va 10 var ja såå trött, hade varit en lång dag, det är lustigt hur man förbereder sig så mycket för en kväll och när väl kvällen är där så är man trött, men va spelade de för roll, gosa ner sig i filten i soffan och lyssna på allas tokigheter! Så det var en riktigt lyckad kväll, och jag måste få skryta lite, jag gjorde en supergod potatissallad! Och en väldigt fina desserter, en cheesecake och en paj, blev riktigt bra! Var även en bra gäst som lagade pannkakor till de som sov över. 
Annars idag tar jag det lugnt, inte jobbat mycket denna vecka, men har varit fulltupp ändå, så nu tar jag det lugbt tills jag ska jobba ikväll kl 17.30!
 
 
Kram Cecilia♡

Grattis min fina!!!

Idag är det en alldeles speciell dag! Det är den fantastiska Louise födelsedag! Grattis min fina och underbara vän, hoppas vi ses snart och jag önskar dig en fin fin dag!
 
Kram Cecilia♡

Woop Woop!

Kom hem sent igår, och för första gången på länge var det nästan så att jag kunde somna direkt, blev en snutt på en disneyfilm, men sen var jag så trött så jag somnade! Fast samtidigt var kl efter 2 då, den tiden jag nu har som läggdags, så kanske inte var så konstigt.

Börjar inte förens kl 5 idag så hade hoppats på fint väder så jag kunde rida eller glassa i solen, men de sket sig, och på det så hade jag glömt att jag var bjuden på studentmiddag hos Konrad, snäll jag är. Men men, nu ska här möbleras om och måla lite! Ha de så gott!
 
Kram Cecilia<3
 

Lustigt!

Förstår ibland inte hur folk tänker... Jag anser att jag får prata och flörta med vem jag vill om jag är singel, att om någon gillar mig, jag gillar tillbaka, men inte på samma sätt, så spelar det ingen roll, jag har inga plikter till denna personen, men tydligen så får jag inte träffa andra eftersom denna människa är intresserad, men som sagt, allt har två sidor, jag är singel och bestämmer själv.

Hoppas!

Som de ser ut just nu så kommer mina Norgekompisar om två veckor! Visserligen är båda svenskar, men de va mina rumskompisar i Norge, va ett tag sedan jag träffade dem och nu ska de komma ner båda två, samma helg, så vår lilla trio blir enad igen, fantastiskt skönt!
 
 
Kram Cecilia<3

En annan solig dag!

Nu är jag officiellt medlem på ett gym, känns riktigt bra, första gången, och alltid när de kommer till "den första" av något så är en person alltid närvarande, han o jag hade många "första", va ett tag sedan vi pratade, och det är verkligen alltid roligt att prata med honom! En person jag hoppas kommer finnas i mitt liv länge!
 
Efter gymmet så träffade jag en tjejkompis, inte träffat henne sedan innan jag drog till Norge, och det är snart ett år sedan! Så vi lunchade, gick en sväng på stan innan vi åkte till hennes lägenhet, inte kollat på den innan, och hon har bott där i snart 3 år... Så ja, vi ses inte så ofta, men det roliga med riktigt bra vänner är att det kan gå väldigt lång tid mellan det att man ses och varje gång känns som om det var igår man sågs senast. Underbart, som allt annat idag, det har varit en bra dag idag.
 
Solen är uppe ett par timmar till, så ska ut o rida lite senare hade jag tänkt mig!
Ha en trevlig kväll!
 
 
Kram Cecilia<3

Lustigt!

 
Jag har tagit det första steget till att gå ner kilona jag gick upp under min resa, hade ett möte idag med itriim, tänkte att jag kanske också skulle prova det alla snackar om, men de kunde tyvärr inte hjälpa mig eftersom jag åker till Norge i höst och man va tvungen att vara där i minst ett år, tyvärr, men har ett nytt möte inbokat imorgon för att prata om träning istället samt hur man ska tänka runt mat, hur och vad man ska ändra på. Det kändes riktigt bra, känner på mig att detta kommer gå lika bra som för ett år sedan! 
 
Sen ringde min chilenska bror igår, det är lustigt hur någon som befinner sig tusentals mil ifrån mig kan få mig att må bättre än någon som är precis brevid. Men de var ett tag sedan jag pratade med honom så de var roligt!
 
 

Kul?

Ett år sedan idag, ett år sedan balen, en av de bästa dagarna i mitt liv, kände mig så vacker! Var där inne och kollade på årets bal, så otroligt fina alla var, fick lite nostalgi av att vilja gå igen! 
Men sen till de dåliga, vissa bilder och vissa vinklar borde inte existera inom fotovärlden, långklänning passar inte med svullen mage! Och de finns inte en chans i världen att den kameran missade de! Ser ut som ett svullo, inte den bästa bilden tagen på mig, men men, måste finnas dåliga så de ska kunna finnas bra!
Men hatade den bilden, shit! 
Så nu laddar ja upp en fin bild från förra året med min fantastiska baldejt Sebastian!
 
Kram Cecilia<3
 
 

RSS 2.0