Roligt med väder!

Vi var ute igår, inte de roligaste stället men personerna vi gick med gjorde det till en av de bästa utekvällarna någonsin! Så när klockan var 4 och klubben stängde vart vi riktigt förvånade , påväg hem sen så gick vi förbi ett ställe med deras typ av fyllemat, varmkorv, såg ut som en macka så hade dom delat korvarna på längden och lagt mellan två bröd med massa bacon majs sallad o sånt, riktigt gott! Blev 4tim sömn innan vi idag åkte till hostlet som vi ska bo på under karnivalen, och efter mycket om och men så kom vi till stranden, somnade i en timme och sen gick solen i moln, satt kvar i lite över en timme och pratade med en kompis innan vi gick hem. Nu har vi just duschat och ska sätta oss o ta en drink med några som ska åka i morgon... riktigt synd :( Det är fram och baksidan av att resa såhär, vi träffar så många människor som vi måste säga hej då till...
Och apråpå något annat, maten här i Brasilien är underbar! Hur god som helst, det bästa än så länge är deras svar på glass, men istället för grädde har dom en frukt som de mosar med is, första tuggan smakar banan, men det heter Açaí och är super, man äter det med frukt och müsli, så det är nyttigt också!

Kram Cecilia♥

Iguazu falls!

Internet suger här så kan inte ladda upp så många bilder.Men de från instagram går!
j
 
 

Brasilien, Florianopolis

Det är otroligt! Juat kommit hit men jag är redan kär! När jag kom till Argentina kändes det faktiskt lite fel, här känns det super, och det är ju bra eftersom vi ska vara här i ca 2 veckor, både nu innan och under karlenaveln, redan träffat en massa trevliga personer. Bussen hit var helt okej, skulle ta 14tim sa dem, det tog lite mer än 19, men de gick bra, vi sov den mesta av tiden ändå eftersom man aldrig kan få nog av sömn på en buss, för när man sover så blir de typ inte att man vilar, konstigt men sant. Tyvärr regnade de idag när vi kom och har en känsla av att de kommer vara dåligt väder ett par dagar. Men mbn, nu är vi här i alla fall! Så kan därför inteomma på vad vi ska göra imorgon. Men nu ska jag i alla fall ta en drink med lite människor från hostlet och sen sova en god natts sömn!

Godnatt och Kram Cecilia♥

Iguazu!

Det bästa stället sen Santiago, det är otroligt fint och mysigt här, varit ute på promenad ikväll, super, avslöt sedan med en BBQ och ska snart sova eftersom vi ska upp tidigt imorgon och ta oss till vattenfallen. Det är vid dessa tillfällen jag önskar att jag reste med en pojkvän, haft en hemsk bussresa och skulle gärna vilja krypa ner vid någon. Men jag är riktigt glad att jag reser med Nattis, men de hade varit mysigt! fMen jag är snart hemma igen. Om 6 dagar har vi varit borta halva tiden! Går otroligt fort. Bussresan som ja sa var inte den mysigaste, ö

Iguazu!

Det bästa stället sen Santiago, det är otroligt fint och mysigt här, varit ute på promenad ikväll, super, avslöt sedan med en BBQ och ska snart sova eftersom vi ska upp tidigt imorgon och ta oss till vattenfallen. Det är vid dessa tillfällen jag önskar att jag reste med en pojkvän, haft en hemsk bussresa och skulle gärna vilja krypa ner vid någon. Men jag är riktigt glad att jag reser med Nattis, men de hade varit mysigt! Men jag är snart hemma igen. Om 6 dagar har vi varit borta halva tiden! Går otroligt fort. Bussresan som ja sa var inte den mysigaste, ösregnade hela resan vilket gjorde att det droppade in i bussen också, självkart! Sen var det isklatt och filten var liten och man fick ingen kudde. Och eftersom det regnade som det gjorde så blev bussen en och en halv timme försenad, men nu är vi på plats och vi har haft en supermysig kväll och ska nu krypa ner i sängen och mysa och sova gott med härliga drömmar för imorgon väntar ett fantastiskt äventyr vid ett av världens största vattenfall! Och om några dagar är vi vid kusten. Underbart! Kram Cecilia <3

Perfekt tillfälle att vara trött!

Av självklara själet har ja inte kunnat sova så bra, men ikväll åker vi vidare till Iguazu, en bussresa på 18tim. Men det ska bli skönt! Ett steg närmare kusten, och det är dit jag vill just nu, ska bli så skönt!
Annara då, vi bor på ett super hostel, Ideal Social hostel, super! För någon dag sedan var vi på en stor marknad de har varje söndag, fanns riktigt mycket saker! Efter de gick vi till La Boca, kännt för sina färgglada hus! Riktigt fint! Sen i måndagskväll var vi på något som heter Boca de tiempo, en trumkonsert, as häftigt! Men min telefon blev stulen. Annars super! 
Nu ska vi fika lite sen ska vi göra oss iordning för att åka till bussen. Ska bli super att komma till Iguazu några dagar och sedan fortsätta till kusten i Brasilien. Vi ska även fira karnevalen som börjar den 28 februari i florianopolis, de flesta har sagt att det kommer att vara fantastiskt där! Kusten är tydligen superfin! Så det ska bli underbart! Vi behöver få lite färg igen! 
 
 
Vi hörs senare! 
 
Kram Cecilia<3

Jag lever i alla fall!

Det är verkligen synd att jag blev rånad, men jag far väl vara glad att jag nästan inte märkte det istället för att jag skulle fått en kniv mot strupen. Vi har i alla fall köpt ny telefon och köpt biljetter för att ta oss till Iguazu, känns super. Vi har även varit vid polisen idag och det ser ut som att vi kommer få tillbaka pengarna för telefonerna!
Så tips till alla, säkerhetskopiera alla bilder! 
 
Kram Cecilia♥

Plotsligt hander de

Telefonen blev stulen. Fuck my life. Den enda gangen jag hade med mig den, underbart. Naaajs. Fuck my life.

Buenos Aires

Hejsan, varit lite dålig på att uppdatera, men internetet på detta hostlet är inte de bästa tyvärr, därför det inte kommer några bilder.
Dessa dagar har varit lugna, varit ute på promenader och kollat på saker, en utekväll och lite så. Finns inte så mycket annat att göra här. Det är en superfin stad, väldigt smutsig dock, vilket gjorde mig väldigt förvånad. Trodde det skulle vara renare här än i Santiago, men detta liknar mer Valpariso, den skitigaste staden vi besökte i Chile. Folket här är inte heller lika kärleksfull som chilenare.Men jag tycker ändå om Argentina, lite svårt att förstå dem i mellanåt bara, dialekten är mycket annorlunda!
Den bästa dagen hitills har ändå varit alla ♥-dag! Jag och Nattis har varit väldigt nyttiga så vi bestämde oss för en frossardag! Blev lunch på ett italienskt ställe, sen fika på Tortoni, Buenos Aires älsta och mest kända café, inte alls så dyrt, frossade i chokladtårtor! Kvällen bjöd sedan på en cookingclass med både lokala viner och maträtter! Så nu har jag något att bjuda på där hemma! 
Spelade en omgång dam i parken med argentinska farbröder! :)
"Le, vi filmar"
Nå konstiga kängru/kanin/hare/gris liknande djur som gick lösa på zoo för att bli matade av turisterna!
 
Kram Cecilia♥
 
 

Jag ser det snöar!!

Fast nej de gör jag faktiskt inte... vädret är skönt, otroligt varmt och gosigt, blev en tripp till Buenos Aires zoo, rikigt fint, och dom hade väldigt mycket djur för att vara ett zoo mitt inne i centrum, men när.man va där inne va de ju verkligen i centrum, man kunde se folk på balkongerna till sina lägenheter och hagarna var riktigt små! 
Till kvällen blev det pubcrawl, de flesta hostlen samlas och går ut tillsammans, helt okej faktiskt! Idag har vi checkat ut och ska snart dra oss till det nya stället, stannar nog tre eller fyra nätter till här innan vi rör oss vidare, ser ut som om vi hoppar över Uruguay eftersom det står att vädret där inte ska vara det bästa de närmsta dagarna. 
 Så då stannar vi här, går lite tango kurser och bara njuter av värmen innan vi drar till iguazu och brasilien för att njuta av värmen där och stränderna!
 
Kram Cecilia♥

Ett regnigt välkomnande!

Buenos Aires bjuder på ett regnigt väder, men ett skönt regn dock! Vi checkade in på vårt hostel och blev dumförklarade för att vi tror att rummet är dubbelbokat, och de sa att de inte var det, men nu ikväll tror jag att vi insett att det faktiskt är de! Men som tur är så ska vi bara bo här i två nätter för sen flyttar vi till ett annat ställe som verkade vara super och för halva priset jämfört med detta! Så idag har vi mest vandrat, och insett att vi skulle sålt våra dollar i Mendoza eftersom det var bättre där än här. Nu är dom sålda i alla fall! Och får nog ändå säga att Argentina växer lite hela tiden, sakta men säkert. Vi planerar nu upp dagarna lite eftersom vi ska se ifall vi kan dra ett par dagar till Uruguay, sägs att de är fantastiska stränder, o vi saknar kusten en aning. Vi planerar även karnevalen i Brasilien, alla säger nämnligen olika, vi vill ju självklart till Rio, men det är otroligt dyrt, därför till Salvador, men de tar lång tid att resa dit. Så vi ska nog vara på ett annat ställe som dom säger är helt okej, men idag va de en som sa att det inte alls går att vara där eftersom det inte finns något alls att se?! Aja, vi får söka lite mera! Kram Cecilia♥

En besvikelse med fantastisk mat!

Vår fina och underbara bergsritt som vi längtat efter är nu över! Vi som skulle vara ute i ca 7tim och se solnedhången från berget och sedan rida tillbaka till den fina och lyxiga ranchen för att äta grillat! 
Det var typ mina förväntningar, verkligheten va att vi blev hämtade två timmar efter utsatt tid i en liten buss utan stötdämpare, ut till ett litet hus på landet som de kallade sin ranch, den lyxiga poolen saknade rening, jag fick en liten ponny som inte var större än mitt gamla gotlandsruss som gick som på räls, gjorde ingenting om ingen annan gjorde de innan, och det var en skritt tur på ca 90min. Berget vi skulle upp på var lika stor som Dalhemstippen... Men det var ett otroligt fint landskap, och aasadon, grillningen var super! Men nu måste ja sova! Bilder får ni imorgon :)
 
Kram Cecilia♥

Bilder från igår!

 
Godnatt! 
Kram Cecilia♥

Vin är gott!

Där har ni det! Vi blev tillsagda att inte lämna Mandoza utan att ha ridit i bergen och åkt på vinprovning, så en av dem har vi gjort idag. Vi ville inte betala extra för att åka på en hel tur så vi åkte till ett ställe som hyr ut cyklar, hyrde en cykel och cyklade runt själva bland de olika fälten, super mysigt! Vi tog även med oss en kille från England som vi träffade första kvällen och imorse vid frukosten, han hängde på och det vart super roligt! Han hade varit på flera vinprovningar och visste hur man fick det bäst, att faktiskt inte gå på dem, man sa bara att man ville testa vin, så för samma pris för billigaste vinerna fick vi de dyraste, en flaska ca 400kr. Och det var riktigt gott! Efter det åt vi den godaste måltiden på hela resan, en köttbit som smälte i munnen, för 70kr. Det har varit en fantastisk dag, men ack så varmt... De sa att det var lite över 35 grader men eftersom det var fuktigt skulle de kännas som ca 45, skönt med en cykeltur!! Vår kompis fick punka eftersom gummiringen smälte mot asvalten! 
Ikväll hade vi även svårt att komma på vad vi skulle äta, så vi bestämde oss för att gå o kolla i affären, på vägen mötte vi vår kompis och det blev att laga mat med honom och avsluta på terassen med ett glas vin! Nattis gick ut och jag går o lägger mig, kl är 4 på morgonen dock... satt kvar ute på terassen ett tag extra! Orsaken till varför va för att ett par glas vin, strålande sol, värme, cykling och för lite vatten inte var en bra kombo så.behöver sova lite.
 
 
Kram Cecilia♥

Varmt!

Dagen idag har varit som en del andra, lugna, men ändå har vi hunnit med massor! Och för att sammanfatta vädret, varmt! 
Tips till er som funderar på att åka till Argentina, ta med er dollar, massor av dollar och sälj på gatan, helst 100 dollars sedlar. Dom är otroligt kära i dollar här! Gör man det officielt får man ca 7-8pesos/dollar gör man de på gatan får man mellan 12-13 pesos/dollar! Blir en del.
Vi skulle sälja våra idag men ingen gav oss de priset vi ville ha och dom sa att det var mest lönsamt att göra det i Buenos Aires, så det är så vi gör.
Annars har dagen gått ut på att vandra runt en del, planerat lite, pratat och haft det mysigt, vi avslöt dagen med en flaska vin och en frukttallrik!
Imorgon ska vi hyra cykel och cykla längs vinodlingarna.
 
 
Funkar självklart inte att ladfa upp bilder...
Kram Cecilia♥

Argentina!

Då var vi på plats i Argentina då, första intryck av hostel, hmmmm.... då tänkte jag, men det blir säker super i längden hoppas vi! Saknar Chile lite, nog för att de var så enkelt där, man visste vad som va dyrt och hur det funkade, här vet vi inte de. 
Resan gick bra, häftigt att åka genom bergen, vi träffade två norrmän också, trevliga prickar! 
Annars har resan gått bra, Nattis har sovit mycket eftersom vi var ute igår, i Lydias ära eftersom vi lovade att ta en drink åt henne. Underbart eftersom vår receptionist också skulle ut, gratis transport, inträde och drinkar. Hem tidigt dock, men lika bra var nog de! 
Vi har precis ätit och nu aka vi väl sova antar ja! 
 
Tog inte så mycket kort eftersom jag glömde de medans jag satt o tittade och vart lyrisk av allt, vet inte om de är en bra eller dålig sak, nog bra för mig och dålig för er. 
 
Kram Cecilia♥

Här funkar det att ladda upp bilder!

Gammal bild från vinprovningen!
Här landar ja!
De varma källorna, mycket finare när de va mörkt^^ men lite svårt o ta bild då
 
Kram Cecilia♥

Så!

Hejsan! 
Vi befinner oss nu i Santiago, eller, sen i måndags, vi han knappt med bussen, kom dit med ett par sekunders marginal, vi var nämligen hemma hos guiden vi hade på dagen när vi klättrade ner för vattenfallen, han bjöd oss på grillat, en typisk chilensk asado, riktigt gott, och anledningen till att vi vart sena var då för att taxin kom försent. Men vi han med och hade alla saker med oss! Första dagen här så tog vi det lugnt, åt glass på ett ställe med massa konstiga smaker, så jag tog favoriten för två år sedan, ros, och nattis tog annanas tai, och lydia choklad peppar. Riktigt gott! Sen vart de hem o laga mat innan vi åkte till fantasilandia med två st från hostlet, även de mycket skratt! Fattar inte varför chilenare älskar att bli blöta! Över hälften av atraktionerna inkluderar vatten, och man blir inte fuktig, man blir dränkt! 
Igår blev det shopping, lite mycket shopping, men de va skojj, lydia fick med sig en heeel del, nattis med, själv blev det ett par nya underbara byxor och ett par floppisar. Och sen... sista kvällen för Lydia, hon fick bestämma, blev självklart utgåg, så ut med en av de från hostlet, det var ju inte så mycket folk och klubben/baren var hemsk, men roligt var det! 
Nu ska vi till centrum.eftersom det även idag är Lydia som bestämmer, sen hem och äta innan vi drar till flygplatsen! Imorgon bär det av till Argentina för min och Nattis del!
 
Förebild på fantasilandia, detta är inte ens en atraktion den där bron, utan bara en bro...
Ja... dom älskar vatten!
 
Kram Cecilia♥

Framme i Santiago!

Bättre uppdatering ikväll!

Kram Cecilia♥

Jag lever!

Även om jag kanske inte borde så lever jag!
Blev skydiving igår och vi han precis med att ta hydrospeeding också, man ligger på en liten skummgummiflytgrejj och simmar i forsen, super roligt!
Men först skydiving (fallskärmshopp) vi hoppade från 4000m, och frittfall på grönan är läskigare... Vi ville skydiva i första prio för att få en adrenalinkick, och det blev det inte faktiskt. Vi hoppade tandem och man kände sig så säker hela tiden, den enda gången jag var lite nervös var när killen jag hoppade med bad mig att sätta fötterna utanför flyget, sen när ja väl va ute ur planet så var det bara härligt att ramla, men de kändes liksom inte så mycket... Och det enda man hörde var vinden i öronen. Efter ca 30sec så drar dom i skärmen och hela värden stannar liksom upp och de blir knäpptyst! Sen glider man bara ner, hur härligt som helst!
Hydrospeeding däremot är en helt annan sak, du ligger med överkroppen på en flytgrejj och glider ner i forsen, det var så roligt! Mycket mer adrenalin o så än va det var i river raftingen. Men mellan själva fallen så gled man bara med strömmen, och Pucón ligger ju precis vid bergskedjan så utsiktet var ju otrolig, bara se hela landskapet, först från ovan och sedan från forsen. På kvällen, som ni förstår så var vi helt slut! Men en dusch och vi var på fötterna igen för att gå ut på stan!
 
Där är vulkanen som vi egentligen skulle klättra upp för idag, men vädret var inte tillräckligt bra... så idag blir de en promenad till floden sen bad i varma källor ikväll :)
 
Kram Cecilia♥