En Trött Cecilia....

Borde verkligen inte sitta här, jag borde ligga nerbäddad under täcket o sova! Men de gör ja inte ännu, härliga skola som har ett härligt upplägg, blev klar med allt vid kl 1, och nu ska ja sitta o vänta till halv 3 innan jag kan komma hem och sussa. Skulle till Fredrik, men så blev det tyvärr inte :( O istället för att sitta hemma o glo så tyckte min kära bror att jag skulle hänga med han och hans kompisar ut ikväll, de skulle in till Visby o äta på resturang o något mer. Så tänk vilken snäll bror jag har som vill ha med sig lillsyrran :)

Kram Odyws<3

Tjobre!

Min mamma är så fin<3 Hon jobbar på sjukhuset, och fick in ett larm att det varit en trafikolycka med mc i Visby, och att läget var allvarligt. Hon tittade på klockan och insåg att jag var påväg hem körandes en mc från Visby. Ni förstår då hur hon började se bilder av mig som skadad, så hon ringer mig på mobilen och jag svarar inte för att jag då kör. Så när jag kommer hem o ser att jag har ett missat samtal där ifrån så ringer jag upp och får prata med henne. Då vart hon jätteglad, eftersom då visste hon att det inte var jag :) <3

Men varför jag var i Visby nu på förmiddagen var för att jag sovit där inatt, var på Chile träff igår :) Vi åt mat och passade på att fira Natalia som fyller år idag. Efter de så gick jag hem till Nattis och sov vid henne :) Var hur härligt som helst där igår, skulle inte vilja byta bort kvällen mot något! Dom man inte pratar med så mycket pratade man mest med igår, berättade saker man annars aldrig skulle få för sig att berätta för att man inte står varandra så nära. Men igår gjorde vi de! Vi kommer ha det bäst i Chile! Nu längtar jag mer än någonsin!


Fick mms om bilden på mig från skolfoto grejjen... Jag är väl nöjd,
men varför ser man alltid så grå o tråkig ut? :O Ser även ut som en
liten nörd^^ Men en liten nörd är ja väl kanske :)

Kram Odyws<3

-Söndagsmys-

Goddag! Igår vart det tävling, som vanligt ute sent, kom på i fredagskväll att jag skulle vara med^^ Och tur va väl det! Jag gick felfri! :D Jag är så jäkla grym! Eller så är det bara min häst som är bäst, men de får vi aldrig veta (A) Vi utgår ifrån att vi båda är bäst, låter liksom bäst så :) Sen fick man stå o se när alla andra hoppade i väntan på att Lydia skulle bli klar så vi kunde åka hem :) Va bara hemma för att packa så jag kunde åka iväg på nytt, skulle vara barnvakt :)


Kida fick lite godis för hon var så duktig :)


Va på "Sen påtänkt inflyttningsfest" vid Jenny i Fredags :D Va bara där i typ en timme för sen skulle hon lära sig dansen till hennes nya aktivitet. Hon och en kompis har startat en dans för barn runt där dom bor :) Blev röda läppstiftet på, längesen de fick se dagens (kvällens) ljus :)

Kram Odyws<3


Hej :)

När jag kom hem idag stod det ett brev till mig på bordet, började ju såklart undra vem som nu skickar till mig eftersom det var ett handskrivet kuvert och det var rätt så litet, inte sånt man brukar få på posten :O
När jag öppnade de så såg de först ut som in inbjudan till något, men när jag sen läste vad det stod så var det något mycket finare!! Min kära och älskade pojkvän har någon gång lyssnat på allt mitt babbel och hört att jag tycker att kärleksbrev är jättegulligt! Så han sickade ett på posten till mig (A)




Jag älskar dig Fredrik, du är världens bästa pojkvän! <3<3<3

(Det ironiska är att han har finare handstil än mig...)

Kram Odyws<3

Några söta klipp!


Donner dagen, Viktoria och Linus dansade med en som stod där hela dagen^^




Någon (A) sa något roligt så hon inte kunde sluta skratta :P




Känner att de behövdes^^

Kram Odyws<3

Typ Tja.

Jag är tydligen mycket "poetisk" och "djup" i mina inlägg. Jag, Hanna och Jenny citerade varandras bloggar idag, och det visade sig att jag var mycket poetisk, inte för att jag riktigt fattar varför. Men man ska väl vara nöjd om man är lite poetisk? Vi kom fram till att Hanna enbart skriver om sina hästar, vad de gjort, vad hon vill köpa till dem och så vidare, och Jenny som skriver två rader om skolan eller om ett intressant apelsinskal, och uppdaterar ungefär 2 gånger i månaden. De tyckte även att jag skulle skriva mer om dem så min blogg blev mer intressant eller så :P
Så får väl göra det, Hanna har hästar, slut. Jenny dansar slut. Så, nu har jag varit en snäll vän och gjort som de bad mig om (A)
Men dom är snälla också!
.....

Idag har Lydia varit här och vi tog en långtur med hästarna innan vi gick in för att plugga, se, än en gång är jag snäll och hjälper en kär vän med läxorna :) Nu ska jag bara göra klart mina egna och sen sova.

Vi ses imorrn hörrni ;) Moahahaha!

Kram Odyws<3


Härligt med samtal!

Okej, jag kan ärligt säga att jag aldrig gillar telefonförsäljare, när dom ringer halv 10 en lördagkväll, eller halv 8 en söndagmorgon. Inte okej, o när dom inte kan fatta vad ordet nej betyder, oh, o ni vet när dom ringer om och om igen, fattar inte vad man säger för att man inte pratar som en stockhomare! Sånt gör mig galen. Men idag togs rekordet av hur störda dom kan va! Dom ringde o frågade om de kommit rätt, och efter en stund frågade de om de pratade med Tommy! Dom trodde att jag var min pappa!
Hur blåst får man va?! Tror att jag är min pappa? Jag låter inte som en kille när jag pratar! De skulle ju då förstås vara om min pappa lät som en tjej.
Hatar telefonförsäljare mer än någonsin.

Kram Odyws<3

Helgen gick fort!

Lika fort som han kom åkte han igen... Mitt rum luktar som om han vore här, men ändå gapar allt tomt och jag saknar honom... Fast allt går ju alltid mot sitt slut och de som jag väntat med kommer ifatt och ligger nu för sig att jag ska göra. Så för att föreviga helgen får ja istället uppleva den lite genom att skriva den istället :)

Lydia va ju så snäll och körde o hämtade honom i fredags, blev hem o bara vara i väntan på att min mamma skulle komma hem så vi kunde göra lite mat och annat skojj. Men klockan blev mer och mer och tillslut ringde vi till henne för att se när hon kom hem, hon jobbade såklart över. Vi tog det fina steget att då beställa pizza o njuta lite av ensamheten som då uppstod :) Lördag morgon var det upp o äta frukost innan jag skulle vara en snäll flickvän och åka med på folkrace, men de va inte lika mycket folk, eller bilar heller för den delen som sist. Ett par stycken som körde åt gången, var av typ hälften kom runt... Efter de blev det att åka in till stan och fika, han skulle även köpa hem några kakor, men som sorligt nog var slut för dagen, så det får jag ta med mig upp nästa gång :) På kvällen åkte vi bort till grannen som hade sin årliga grillfest, som han även då lägger i tid till sin födelsedag, där var det mycket folk och som vanligt mycket livat. Vi va väl omkring 50-60pers tror ja :) Efter de va de hem och bada lite innan jag somnade på soffan framför någon film han hade knäppt på :P Och idag har det inte blivit så mycket av något, kollat lite på tv och på datan. De märkliga är att den dagen man gör minst på är den som går fortast. Men men, de har ju som alltid varit en bra helg :)


Ny Dag Med Nya Möjligheter!

Jag vill inleda med att berätta för er alla att min fina och högt älskade vän Lydia, idag har tagit sitt körkort! ett GRATTIS till henne! Och förutom hennes pojkvän så va ja den den första somåkte med henne när hon hade fått de :D Stolt kompis helt klart!
Glupsk tjej med körkort ;) <3

Annars har dagen varit rätt dryg, vi kom till skolan, ingen lärare, fick jobba med ett papper, (alla vet ju att de aldrig funkar, att dom inte lär sig...) man blev klar me de på typ 40 min, sen blev det hang man, en riktigt lång lunch innan vi skulle på engelska och då få veta att vi inte hade någon lärare där heller... Så fick sluta halv 1 :) Blev en tripp till Visby med Lydia sen hem o byta om för att åka o träna få friskis&svettis med Angelica, för att sedan hem o rida och tillsist städa det sista så jag blev klar med de, och börja med nästa grej-plugga... Vi har även drivit lite me Hanna, alltid lika kul (A)

Men nu ska ja snart sova faktiskt...
God natt till er alla från oss alla, eller bara mig :O

Kram Odyws<3

Hej

Härligt med lite blåst! Får en att gå runt o sjunga Carolas "fångad av en stormvind"! 
Åkte till Johanna igår kväll för att vi denna gång skulle försöka att få ihop Chili Con Carne, och de fick vi, eller vi o vi, jag^^ Älskar att laga mat utan recept, blir mycket roligare och spännande då. Visst har jag också misslyckats, men man måste ju prova lite! Och denna gång blev det riktigt gott :) Sov ju över hos denna härliga prick, o va ska man säga? Förvånad över att huset stod kvar idag :P Inte sovit mycket för har vaknat var och varannan timme av blåsten, rätt säker på att de lät mer än va de va :P Kan ju även vara för att ja nästan blev knuffad ur sängen... I vanliga fall brukar de vara för att man delar säng med Fredrik eller något, men nej nej, nu va de hunden som promt skulle ha min plats, hon hade ingen lust att ligga på johannas sida av sängen, utan hon skulle ha halva min, men efter ett tag kom vi överens om att hon fick nedre delen av sängen o ja fick den övre, men de va rätt skönt att ligga trångt för va ju så kallt :O

Idag har jag varit i Visby och handlat lite nödvändiga saker som man ändå inte kan räkna till nödvändiga saker, men, jag behövde dom säkert (A)
Nu blir det att städa städa städa och plugga lite :) Ska bli skojj... Hörs gör vi väl senare :)

Sjukt va man kan göra med lite program :) Duktiga jag <3

Kram Odyws<3


Fint va!

Dagen jag väntat på i typ ett år har äntligen kommit! Jenny har visat mig hur man fixar med bloggen!! Så ett stort tack till dig! Och till Hanna också eftersom hon va stand in när Jenny inte visste va hon skulle göra^^ Men denna har jag gjort heeeelt själv, mixtrade lite när jag kom hem :) Men är nog inte klart ännu, vet inte hur jag vill att de ska vara än bara :P Men de ordnar sig ska ni se! Efter jag hade gjort den så fin så åkte jag och Angelica o tränade på friskis och svettis :P As kul! Fast blev lite trött, sen är de ju bad imorrn. När ja sen kom hem blev det att snabbt dra ut o rida, som jag även fick med mor min på, så vart inte ensam! Nu är de läxor o sen sussa...

I helgen har jag ju även varit vid Fredrik Bäst I Hela Världen!<3<3 (som han heter så fint på min mobil) Ni fick ju veta hur duktigt jag satt o plugga, sen kom han hem redan vid kvart över 1 eftersom han inte spelade andra matchen. Så blev att fira hans syster hela eftermiddan o på kvällen blev det bara mys innan vi somna^^ Härligt som vanligt att vara vid honom :) Men nu är de hans tur att komma hit, han kommer alltså nu på Fredag, inte varit här sen juli :P de e ett tag sen nu. Men nu så!


Bild från Grönan :) Kommer inte ihåg varför det blev jag som bar runt på honom istället för tvärt om ;) Men jag blev jättelång när jag tillslut slängde av honom (A)<3<3<3

Ha en trevlig kväll!
Kram Odyws<3

Tjenna :)

Att man va tvungen att åka till Stockholm för att plugga är ju lite lyxigt :P Men, va gör man inte för kärleken. När han är i Uppsala för att spela sitter jag kvar hemma vid honom och pluggar så duktigt, eller ja, jag ska plugga snart igen, när jag blivit klar med detta inlägg. Och notera även klockan, den är nu i detta ögonblick 10 över 9 och har suttit här i 40 min. Så halv nio började jag med läxan, halv nio på en lördag :P Rätt duktigt va ;)
Han kommer hem igen vid typ 2, då blir det att fira hans lillasyster som fyller 6 om några dagar. Så de är väl de som står på schemat antar ja :P

Ha en trevlig dag!
Kram Odyws<3

:)

Ja, nu finns det ingen återvändo... Både bra och nervöst. Jag pratar då om att jag ikväll har varit o skrivit kontrakt om Chile resan. Så om ja nu ångrar mig kostar de typ runt 10.000. Så de kändes lite pirrigt när man lämnade in lappen, men självklart hur bra som helst!

Har även varit i stan med Lydia o Nattis, vi fixade lite sen gick vi o åt, där tog min kusin över och gick med mig och höll med mig om att ja skulle köpa en tröja, så fick även med mig ett köp hem :P De blev en kort visit hemma innan jag skulle in till kära Visby igen för att spela piano. Där efter blev dcet då klinte o skriva kontrakt.


Visst va den fin :)

Ikväll har det blivit läxor, inte gjort så mycket som jag velat, men en del har det absolut blivit. Får fortsätta imorrn när jag ska hem till Lydia o hjälpa henne med lite. Sen bara hem o packa innan jag drar till min kära älskling på andra sidan pölen :) Vi firar förresten 4 månader imorrn. Känns som mycket längre, och samtidigt mycket kortare, så alltså är de väl rätt lagom då ;)
Men ändå, 4 månader, de är en tid de me, och längre blir den! Helt klart<3 Älskar dig Fredrik<3

Kram Odyws<3

Vid Lydia

Tjenna!
Idag har jag för första gången i mitt unga liv lastat ett föl, sprungit runt i en mega stor hage o letat efter fölet, och då gått igenom typ 1000 spindelnät :O Jag har alltså hjälpt min kära kusin Johanna att flyttat sina hästar till hennes nya ställe :)

Nu är jag vid Lydia för ska hjälpa henne med engelska läxan, ska sova här inatt o åka me henne till skolan imorrn :)
Fredrik har varit i Karlstad och spelat en cup, o hans lag åkte hem som segrare :D Så ett extra grattis till han :) Får själv ge honom en grattis kram om en vecka, längtar verkligen efter honom!


Kram Odyws<3

RSS 2.0