Long time no seen

Tja! Det har hänt så mycket så ja vet inte vart jag ska börja, tiden går rätt fort...
Men i alla fall, Diego va ju här, super roligt! Vi gick på stan, va ute och red, han lärade sig laga några svenska måltider... Det var super roligt!
Sen åkte mamma och pappa till turkiet och jag fick höstlov, alltså hade jag lite folk här en kväll för att umgås lite, var lärorikt och himla roligt. Annars gick mitt lov mer ut på att sova och plugga, kom en bra bit, men inte så mycket som jag ville ha gjort blev gjort, såklart. 
Var även vid Fredrik, helgen som var, åkte upp torsdagen och kom hem i söndags. Vi hitta på lite av varje, fikade, träffade lite kompisar, bio, födelsedagar... En hel del. 
Imorgon ska jag in till en studiemässa och informera om Donner. 
Kort och gott!
 
 
Kram Cecilia<3

Gör om gör rätt!

Måste ta tillbaka att Fredrik inte var så hjälpsam! I lördags var han helt underbar! Plockade undan, plockade fram, och ingen bad honom om något. Vilket gick hem mycket hos gästerna som frågade vad jag gjort för att få min pojkvän att hjälpa till. Men det var verkligen roligt!
Vi hämtade Diego igår också, killen som nu ska bo hos mig tills på torsdag, önskar faktiskt att han skulle bo vid mig längre för han är super snäll! Men men, får vara glad för hur länge han stannar i alla fall. :)

Kram Cecilia<3

Check!

Håller på att fixa inför kvällen, de ska kokas ägg, bäddas i sängar, tina räkor och plocka ur diskmaskinen. Men nu är jag klar med över hälften, fixa stallet och göra klart en av alla 100 läxor sen kan jag känna mig duktig! 
Fredrik kom igår kväll, hur underbart som helst, även om han idag enbart sitter och stirrar sig blind i sin telefon... Men han har varit lite duktig i alla fall, ibland. 
 
Men de ska bli riktigt roligt att visa bilder och berätta om min chile resa. Vill komma ihåg den hela tiden, och självklart dela med mig av mina upplevelser för de var helt underbart!
 
Kram Cecilia<3

Tjohej!

Det är faktiskt riktigt roligt att ha en chilenare här, han är super trevlig och social, och säger hur många gånger som helst hur duktig jag är på att prata, till och med en gång fått hört att jag är den bästa! Om de nu är så vet man ju aldrig, men det är verkligen super skönt att höra eftersom man blir så glad och alappnar av ännu mer när man pratar. Han ska bo här en natt till än vad de var tänkt från början eftersom dit han skulle åka nu fick förhinder och kunde inte ta emot. Och samma sak med en annan familj så får hit en annan chilenare på söndag, Diego, lika gammal som jag och älskar hästar. Man tycker ju själv att är lite konstigt att en kille tycker om hästar, men i Chile är ju hästar en killsport, nästan inga tjejer som rider. Men men, så får de väl vara. Så han kommer hit på söndag så får vi se om vi kan ut o rida kanske :) 
 
Imorrn kommer även min fina och underbara pojkvän till Gotland, en av orsakerna är att vi ska fira
min födelsedag på lördag så han kommer för att vara med på detta. Blev ju 18 i maj, men bättre sent än aldrig ;) Jag ska även visa lite bilder och berätta om min resa till Chile :)
 
Se va ja har på min vägg nu! Ego eller? 
 
Kram Cecilia<3

Läxor i överflöd!

Hejsan! läxor läxor läxor, drömmer om dom också... Men men, bara att bita ihop för de är bara ett år kvar! Skönt som tusan! Fast om ja tar efter min mor, mina bröder och typ alla jag känner som jobbar så kommer man sakna när man bara hade läxor att tänka på, även att man fick lov och lediga dagar osv. Men att ha dem i överflöd är inte roligt alls!
På onsdag kommer en chilenare hem till mig, Milton, han var min rektor på skolan jag studerade på i Chile. Så det blev att storstäda i rummet han ska sova i igår och vi fixade och ordnade! Fredrik kommer även till Gotland på Fredag, så ska vi fira min födelsedag och ha bildvisning om Chile på lördag. Så kommer folket från Indien till Sverige på Måndag! WOHO!

Kram Cecilia<3

Middag

Hejsan! vart bjuden på middag hos min kusin ikväll, blev fajitas, om de nu stavas så, men ni fattar, det var super gott! Sen är det ju alltid lika trevligt att bli hembjuden till Johanna, och vi får ju inte glömma Christoffer, hennes pojkvän, super snäll kille, verkligen! Blev ju en bra början när ja kom hem dit, Johanna tog de lugnt medans han städade! De ska även kolla på ny bil imorrn, och han sa ju att de inte kunde bli för tidigt eftersom de skulle ta ut hästarna och så. He's a keeper!

Annars har jag varit på hopptävling idag, tyvärr inte tävlat själv, men suttit med och tagit tiden på alla ekipage, får en att sakna hästeriet massor, har ju fortfarande kvar mina änglar. Håller tyvärr bara inte på lika mycket längre. Är ju fortfarande intresserad, men inte tillräckligt för att lägga ner den tid och energi som behövs längre.

Imorgon blir det att plugga, började faktiskt ikväll och det gick super bra! Helt otroligt, men de känns skönt, en början i alla fall. Detta blir nog super bra ska ni se! Viktioria ska nog äv
 
en komma hit snart för att måla min vägg hoppas ja, ska bara  olla först hur jag ska göra, kan ju vara bra liksom. Nu ska jag sova.

Känner att de kanske börjar bli bättre!


Godnatt kram Cecilia<3

Fredag, skitsnack!

Sitter ensam hemma när jag egentligen kunde sitta i Haninge med min pojkvän, problemet var bara att ja kom på de för sent så kan ju inte åka sen ska ja vara funktionär på en tävling. 
Och pluggandet idag gick ju som vanligt, inte alls... Asså jag kan inte koncertrera mig på något! Håller på att bli galen, en sekund ensam och jag vänder uppochner på mitt liv och är jag med någon är ja skit glad men lätt irriterad. Fattar inte vad som är fel! Och ju mer ja tänker på de ju mer irriterad blir ja, härlig cirkel jag kommit in i! 
 
Försökte att ta tag i något idag, prata med någon som betyder mycket men som är rätt dum i huvudet faktisk! Un bobo. Ville bara prata som så många gånger förut, men bara för att denna nu märker att jag bryr mig så blir det bara fel. Säger saker enbart för att få mig ledsen, idiot.
 
Är jag verkligen så annorlunda? Eller de förstås, jag märker de till viss del själv, jag är inte lika glad längre, känner mig liksom vissen, som om jag tappat något... 
 
 
Kram Cecilia<3

Godkväll, Godnatt eller God morgon...

Klockan är mycket och jag kan inte sova, ligger o lyssnar på hur regnet slår mot rutan, funderar faktiskt nästan på om jag vill ta en promenad. Gillar liksom regn lite sådär ibland. Men nej, jag måste sova, ska ju i skolan imorrn, visserligen börjar jag kl 1 och ska gå på ett museum. Men det är skola i alla fall, ska även gå upp i klok tid för att plugga, jag är helt värdelös på att göra det, blir liksom aldrig fullkomligt, öppnar böckerna, läser sen så är det kört...
Ligger och funderar på vad som stör mig eftersom jag inte kan sova, om det är något speciellt eller bara röriga tankar.
Det låter faktiskt mysigt när det regnar, har liksom en speciell charm, får en att tänka på romantiska scener i en film eller saga. Vill bara få bort alla dessa saker som distraherar mig hela tiden i allt jag gör, men det är lättare sagt än gjort när jag inte vet vad som är fel. En dag kanske, en dag kanske det uppenbarar sig, vi håller tummarna för de!
Nu ska en rörig Cecilia blunda och inte vakna förens en ny dag gryr!

Kram Cecilia<3

Cypern!

Det vart Cypern som blev vårt reesmål, fina pojke! 
Hälsning till Jenny
 
Kram Cecilia<3

RSS 2.0