Bilbloggar!

Sitter nu i bilden påväg till high chaparall med Nattis :) Detta ska bli härligt! Hon har sin data med sig :)


Kram Odyws<3

Hejsan alla sötnosar!

Första veckan på jobbet va nu avklarad! O nu är ja så utmattad så ja tar semester en vecka. Nej ja skojja, men ja åker ju till småland med Nattis imorrn :D Ska bli hur kul som helst! Kan knappt sitta still för jag är så förväntasnsfull! (alltså, ja...) Så det är väl snart dags att börja packa antar ja, är ju så duktig så har ju inte börjat me de än^^ Fast ja la faktiskt ner lite kläder som skulle tvättas för att de ska me, så lite hade ja iaf koll på (A)

Igår blev det en lååång dag, jobbade från 10-22, så 12 timmar, man va liite slut när man kom hem vid halv 12 och visste att man skulle upp kl 6 idag för att vara på jobbet kl 8, de va härligt! Men ja klarade de ändå helt fantastiskt! Idag har jag agerat städare, så moppat golv, räknat saker i lådor o skåp, plockat ur ett antal diskmaskiner och även lagat en toalett! De enda som saknades va det fina förklädet, en röd klänning och duken runt håret för att passa in i ett hem från 60talet :O Men de va skojj!


Måste även säga att jag hittat den finaste hingsten på planeten! Han är sååå fin och hur mysig som helst! Tyvärr inte så kramgo, men de får gå, älskar han ändå, fast vi har precis träffats. Men de ser lovande ut! Kommer tyvärr inte ihåg va han heter :O Han är iaf ett litet fux färgat gotlandsruss som bor hemma vid Lydia :D<3

Vi hörs om en vecka, ha de så bra vart ni nu än befinner er, för att jag vet att ja kommer att ha de toppen :D<3

Kram Odyws<3

dålig början...

Idag har ja haft en sån där konstig dag, började med att jag nästan försov mig, sedan att ja han en km med moppen innan den la av... Kul att de hände när ja va påväg till jobbet, men bra att ja inte kom längre. Så de va bara att vandra hem med den så pappa kunde köra mig.
Dagen idag har varit lugn, inte så mycket på jobbet, men ändå tillräckligt. Va mest att organisera en massa saker. Träffade även en ny jobbarkompis, Malin, vi pratade, aldrig sett henne förut. Men när vi skulle åka hem visade de sig att hon går på Donner, sam i 2an. Jag har ALDRIG sett henne, inte hon mig heller, och ändå borde vi ha sprungit på varandra typ 1000ggr :P

När ja kom hem blev de inte mycket gjort, sa hej till Anders alla kompisar sedan in en snabbis. Efter de kom Johanna och vi åt mat, fixade lite, pratade. Efter de hoppade vi i Jacuzzin me Thomas och Angelica ;) Och från ingen stans kom Emmie vandrande så hon fick självklart bada hon me :) De va riktigt mysigt!! Efter de firade vi sommaren med jordgubbar och glass :D


Nu ska ja sova, jobbar hela dagen imorrn. Söta drömmar
Kram Odyws<3

Bilder :)

Så, nu kommer lite bilder från den stora ön på andra sidan vattnet :) Kanske ska börja med att säga att jag aldrig varit på en djurpark förut, så har aldrig sett typ, älg, varg, sälar o sånna djur, som för vissa är vardagliga djur, men inte för mig, så de va jätte skojj! :D


Ja, bland de först djuren såg vi Bufflar, detta är en me kalv, men fanns en som va så mycket större, men fick ingen bra bild av den :P

Björnen sover, björnen sover....

De badade, lyckar att man stod o trängdes med massa folk i ett litet rum för att få se björnarna, och sedan går man ut och upptäcker att runt hörnet finns de jättemånga kikhål^^

Mammaälg :D visste att dom va stora, men hade ändå förväntat mig dom mindre :P

Och sedan pappaälg :P Trodde först att de alltid hade ulliga horn lite sött sådär som på bilden. Men tydligen inte, sen mot hösten skrapar de av huden som finns på dom och de blir heelt rena. (se va ja kan)

Sälar :D Och dessa djur hade ja trott att dom skulle vara mindre ;O 

Och vad är en djurpark om man inte har en påfågel! Denna snygging vandrade runt vid serveringen :P

Fredrik hjälper lillasyster att öppna sin dricka :P Snäll bror hon har :)

Efter de tyckte Fredrik att de va dags att lämna sin napp till mer behövande varelser, så när vi letade efter "mini-skansen" Så passade han på att lämna in sin napp ;)

Hon hade redan givit bort dem tror ja, men hon tyckte att Fredrik inte skulle skämmas så hon tog kort hon me ;)


Sovande Iller!! De hade iller show där, ja, va ska man säga, iller bowling är väl inte så roligt att se på :P

Och de va alla bilder, nu har ni fått bevittnat att ja sett lite olika djur, kanske inte de mest exotiska, men, jag har nu sett dom!

Kram Odyws<3


Funderare

Lyssnade på denna låt o tryckte vidare, gör såhär, Lyssna på denna låt, texten till den,


Sen ser ni denna video,



Och efter de lyssnar ni på början till låten igen, nu har man en helt annan tanke till låten<3

Kram Odyws<3

HEJ!

Ni spanar nu in en blogg till en superglad tjej!! finns många orsaker till denna lycka, så som underbara vänner, att ja åker till High Chaparall på måndag med en super bra vän! Har världens finaste pojkvän! Att jag är frisk och har hälsan i behåll osv.... Men framför allt är det två saker som gör denna dagen oslagbar och dessa är att jag klarade det skriftliga provet för MC idag! :D :D Inte för att ja trodde att ja skulle missa, men va ändå jättenervös, och ja klarade de!! Och det va me marginal! GU SÅ SKÖNT! Sedan när ja kom hem möttes jag av porlande vatten som gick ned i en rund sak, vi har fått hem vårat Jacuzzi! Så sitter nu och väntar på att den ska bli fylld så man kan få bada i sommarkvällen (fast de är en kall kväll faktisk...)
Men, skulle bara berätta detta för allmänheten^^ Ha en trevlig kväll, I know I'll ;)

 
Så ser förresten min mc ut^^

Kram Odyws<3

Hellu!

Första arbetsdagen idag, fanns inte så mycket att göra, men tillräckligt för att hålla sig sysselsatt i 4 timmar^^ Blev mest att gå runt o titta, kolla på de nya, de gamla, titta lite på anläggningen i de olika stugorna osv... Faktiskt rätt roligt. Kassan va ännu inte klar så fick stå lite i disken, putsa saker o stå o se snäll ut :P Nu ska ja snart åka till sommarstugan o grilla med släkten :) Trevligt trevligt ska de bli!

I helgen var jag ju även med Fredrik, eller Freddan kanske man ska säga :P Lydia den fina var även hon med, skojj, skojj :) Vi åkte pendeln tillsammans men gick sedan olika vägar i livet ;) Fredrik kom o hämtade mig på stationen och när vi kom hem så hade hans mamma o Lasse lagat mat :)
Och vet ni va! Ja har nu varit på skansen, sett björnar, älgar och massa olika djur :D Även varit på en üper mysig grillkväll hemma vid hans pappa, det var Louise födelsedag :) Verkligen jättetrevligt!
Sen på söndagen blev de att se på en film, "Den är inte läskig, den är bara spännande!" Jo visst, dagens skämt!^^ Men den va bra ändå faktiskt :D

Lägger upp bilder imorrn, för nu måste ja ut i stallet så vi kan åka sen^^
Kram Odyws<3

Är man grym så är man, de är genetiskt ;)

Hejsan, jag skulle gärna berätta om hur jag en dag skulle göra något historiskt, som att åka till Afrika och lära barn läsa och skriva, och att det sedan skulle stå i mitt cv när jag blev president i usa och kort där efter tog över hela världen(ont skratt) och sedan gjorde månen mindre så jag kunde ha den i mitt rum, precis som i den där filmen :) Jag skulle även berätta hur roligt det var att skriva denna text som inte handlade om något alls faktiskt, men snäll som du är läser du den, även om du tycker de är meningslöst, och ännu läser du den fast jag upprepar mig, hahaha söt du är som fortfarande gör de! Och kanske ler du lite, o när du läser de så ler du lite mer av tanken på att ja skrev de, och kanske skrattar du lite, du vet så där sött som jag gillar (A)
Och kanske missade du den lilla siffran som jag gömde i texten, och så tittade du efter, men hittade ingen och de va för att ja inte skrivit någon :O Luring ;)

Va bara tvungen att lägga ut denna fina fina text här för att föreviga min fina fantasi (eller kanske brist på ett liv) då jag skrev denna fantastiska text till eran stora förvåning direkt ur tanken till Fredrik :D<3 Och tack för att ja fick en minut ur era liv oxå då ni läste denna meningslösa text ni med :D
Skriver imorrn om helgen (ja har sett en bjön, en älg o ännu mer....!!)

Kram Odyws<3


SOMMARLOV!

Nu är det äntligen sommarlov! Härligt som as säger ja bara! :D Kommer självklart sakna min underbara skola. Men de ska bli sååå skönt att sova, sola, bada, jobba, va me vänner och allt annat skojj som jag ska hitta på! Skolan kan ja ta en annan gång :P
Nu har ja fått ännu en uppenbarelse till hur underbart Donner är, för på den skolan går klassen SP10, och SP10 är den absolut bästa klassen på denna lilla planet! Fylld me de härligaste människorna, med de bästa humöret, humorn, och självklart allt annat! Älskar den :)
Igår va vi på Tofta strand o grilla me lite annat folk oxå, men framför allt min klass :o) Trevligt trevligt säger jag bara, finns inte många fler ord än fantastisk och underbar som kan beskriva kvällen, för den va utomordenklig! Så de blev de fler av i sommar räknar jag med :)

Imorrn vet ja ännu inte vad som händer, hoppas på fint väder, o sen har ja inga flev krav (A) Packa imorrn kväll då ja åker till Fredrik på fredag :) Lydia den fina ska även hon upp på den stora ön som vi kallar fastlandet. Så för första gången ska ja nu hitta med pendeltåg helt själv, Fredrik har berättat precis vart jag ska åka, hur ja fixar biljett med mobilen o allt de där :) Så de ska nog gå alldelses utmärkt! :D



Kram Odyws<3

Sur ja blir...

Nu är ja klar, bokat skrivning, men ja kommer troligtvis kanske inte få köra upp?! Är dom störda eller?!?!?! Hatar gotland.

Då va denna helgen över...

Den gick ovanligt fort faktiskt :) Har varit en bra helg, men den gick liite för fort :O O som vanligt kommer man inte i säng klokt heller så då är man trött också :P Najs!
Idag har jag spenderat dagen brevid banan istället för att delta i tävlingen, (som vi kom på va dumt, kunde ju varit med på Mazze?!) För första gången i mitt än så länge korta liv har jag sett Nattis rida, och sett hennes häst för den delen :P De va super kul! Såklart gick det även as bra för henne :) Felfri!



Finns inte så mycket att säga, på fredag kommer tydlingen brodern hem från fasta landet :) och sen så ska ja tydligen vara med i något, va de nu blir, blev bara informerad, men kommer inte ihåg va ja gick med på :S De låter ju bra...
Tisdag kväll ska min älskade klass och lite annat folk grilla på stranden, vi har pratat om att vi skulle göra något tillsammans, och nu blir det äntligen av :D Ska bli myyys! :) <3

Kram Odyws<3

Tjeenis!

Idag har vi en mycket glad och lycklig Cecilia här! Kan de bero på tävlingen idag, såklart beror de på de!! Sagt de förut och säger det igen -Jag har världens bästa häst!
Första klassen som va en Clear Round, vilket betyder för er som inte vet, att om man inte går felfri får man en till chans. Jag rev en bom i den klassen, så ja red en runda till och gick felfri! :D Hon tvekade inte en ända gång! de flöt as bra!! Sen va de LC o då peta ja en bom med. Men, de va 90! Sist ja red 90 så rev ja typ varje hinder för att ja brakat igenom ett framhoppningshinder innan. O nu peta ja en bom av ren slarv! Fatta va glad jag är! Hon tveka inte en gång! Inte de minsta! Inte dåligt presterat av en häst som stått hela våren ;)
För mej kunde det inte gått bättre idag! Jag är såååå nöjd, så nu jäklar ska ja tävla så de ryker! Så räkna mig på nästa tävling! DE VA SÅ KUL!!! Men attans va nervös jag va, men nu behöver ja inte vara de (A) min häst går som en klocka :) All kärlek till henne! <3<3

Hitta lite bilder på en sida på fb från tävlingen :) kommer fler imorrn när Issa lagt över bilderna på min data :)





För Lydia gick det super! Hon gick felfri i båda klasserna! :D Ett stort Grattis till henne och Carisma :)<3

Kram Odyws<3

Hellu :)

Tja tja, om man ska säga kort om förra helgen, Fredrik va här, han kom på lördaskvällen och åkte hem tisdags morgon. Mysigt som vanligt :) På söndagen var det bal, så vi åkte in till Visby för att kolla på när alla bilar kom nerkörandes i almedalen med alla finklädda studenter :) SÅ fina va dom! Min kära kusin Karro va ju även en av deltagarna, o hennes klänning va jätte fin :) Så de va roligt att se. Det var ju även fler som man kände, och att se alla bekanta så tillfixade är underbart :) Man längtar ännu lite mer tills man själv står där :D Men, de är bara två år kvar!
Mona-Lisa och Anna var även här en förmiddag och red, eller, jag och Anna va ute och red, verkligen mysigt, hon börjar bli jätteduktig! Hon kanske ska låna Kida på ett ridläger nu i början av sommaren, hoppas hoppas :) Skulle vara roligt för henne att komma med egen häst, och med Kida så skulle de förgylla hennes sommar något otroligt! Alltså kan bara gott komma ur det :) Annars då, inte mycket. Blev somsagt mycket förkyld där på måndagskvällen, och värre blev det på tisdagen. Men nu är det bättre! Mycket bättre.
Va på hopplektion i onsdags, det gick jättebra, skulle hoppa en bana på höjden ja ska tävla imorrn. Och va lärde jag mig, (ännu en gång!) Att ja ska stå upp och hålla käften! :P Jag tänker att ja ska berömma henne hela tiden och på så sätt få en lugn runda, men det jag gör är att försöka lugna ner mig själv, och då stressar ja henne så allt blir dumt :P Jag blir även så nervös så ja inte kan stå upp, och jag måste stå i sadeln när ja hoppar med henne :P Så alltså, Stå upp och hålla käften är metoden för en bra runda med Kida! De ska ja nog klara! Blir nervös inför imorrn när ja bara sitter här o skriver om de :O ;)








Kram Odyws<3

Lo que paso paso....

Ja, denna dagen är väl bra, inleder sommaren med en förkylning, så huvet dunkar och näsan rinner... myyyys! Och så kommer man till skolan och får reda på att man inte har några kloka lektioner idag heller... -.-' Så fick ha betygsamtal med min lärare, sen jobba på en uppsats som jag lika gärna skulle kunna göra hemma... Sen är vi klara med engelskan så vi har inga lektioner i eftermiddag... Tänker nog ta bussen till Visby så jag hinner med bussen hem vid kl 2. Hem o sussa så ja blir frisk!! Ikväll blir de att plugga på en massa, och efter de sova ännu mer :P Imorrn är jag ledig, såklart... Sen hopplektion på kvällen :) Träna lite inför tävlingen på lördag. Längtar! Nu ska ja gå o nysa i ett hörn... Skriver mer om helgen senare :)

Kram Odyws<3

Lite bilder på Nanook :)

Var ju o hälsade på min gamla häst för en vecka sen, nu när ja inte hade något att göra blev det att man kollade på lite bilder från tiden me honom. Hitta en del fina, någon från precis i början, och sedan blir de tillslut till sista hösten, och sista bilden här hemma :) Googlade även honom och hittade en annan blogg som hade lagt upp några inlägg om killen :D Han har det verkligen bra! Men jag saknar honom....<3 Aja, här kommer lite bilder.


Va på banan och hoppa, första gången, vi skulle se vad han gick för! Kommer ihåg att vi tog många kort för alla blev suddiga! :P


En hopplektion, sista hopplektionen innan jag fick byta till en bättre grupp! :D

En av tävlingarna jag var med på med honom :) i en gick jag felfri, och i en annan klass kom jag 3a :D

Hoppträning på banan :) Hade välldigt långa tyglar, men han hoppa de mesta så de spelade ingen större roll :P

Första dagen i hagen me mera gräs :)

Sista sommaren :)

:)

Sista hösten/vintern. Maskerad hoppning. Det var jag och Rebecka, våra hästar var verkligen jätte lika! :P Kom en dam fram till mig och klappa om honom o sa att "Hedda var verkligen fin, fast hon va väl inte så stor?" Hon tog alltså fel på häst :P

Sista bilden jag tog på honom innan han åkte till Ida :)<3

Kram Odyws<3

Godkväll!

Jag kan inte sova... Om det är för att de är något som saknas, något jag funderar över eller va de nu kan va har ja ingen aning om. Det är iaf något som håller mig vaken vid denna tid på dygnet. Så kom ja på att ja inte skrivit på några dagar så nu gör ja de :D

Dagen idag har varit rätt lugn, hovslagaren var här och sedan åkte jag in till Visby för att se på "kultur kväll" med körmusik dåra. De var jätte mysigt, fin musik. Sara ville åka o se på de, så jag och Emmie hängde på så snällt :) Efter denna fiina musik åkte vi hem till mig för att fika med min familj, min bror hade köpt semlor, (vi fick reda på att Sara inte viste va de va?!?!) Snäll bror man har :) Så blev det även en massa tv, vi såg om de va typ CSI eller något i den stilen, om killar som kidnappade unga tjejer och mörda/ sålde dem. Det resulterade till att jag inte vågade ta in hästarna :O Men, tappra jag undansåg min rädsla och gick ut ändå!! (med telefonkontakt)

Imorrn ska vi typ in till stan en snabbis, vet ännu inte vad vi ska göra, men det ordnar sig :) Skriver mer imorrn tror ja! Sov nu gott ni som har turen att sova...
Kram Odyws<3

RSS 2.0