Att Glädja Andra!

Viktoria va just här och fick sin julklapp, hon vart jätteglad (A) När hon va liten ville hon alltid ha så mycket pengar så hon kunde få använda de som papper, och hon önskade sig något roligt men oseriöst. Så Viktoria är nu en stolk ägare till 100dollar sedlar (servetter) och en godis Bh (A)


:D


Kram Odyws<3

Och så va de roliga över...!

Men de har varit sjukt kul! Var i Stockholm med Jenny, riktigt mysigt, vi bodde på hotell, handlade, va på bio o träffade en massa roligt folk!
Vi åkte upp med båten Tisdag morgon, när vi kommit fram och anlänt till hotellet drog vi en sväng på drottninggatan, de gick som de brukar, jag hittade inte ett dyft medans hon hittade lite av varje :P Efter några timmar på stan drog vi oss tillbaka till hotellet i väntan på att Fredrik och hans kompis Erik skulle komma. Vi åt, gick o strosade lite i affärer innan vi såg på bio. Efter de åkt hem gick vi tillbaka till hotellet o låg o pratade ett tag innan vi helt plötsligt blev väkta av klockan... Tydligen hade vi somnat :P De va bara att slå Jenny med kudden så ja skulle få upp henne så vi kunde äta frukost, HELT OTROLIGT! de va superfint inne i matsalen, en ombyggd innergård, och det fanns allt mellan himmel och jord, va som att äta bufé i utlandet, typ samma känsla.

Efter de gjorde vi oss iordning så vi kunde komma iväg till Kista. Jag va o lämnade tillbaka en elektrisk tändare vid teknik magazinet som inte fungerade, men dom vågade inte kolla efter i butiken ifall jag lurades :P Så fick stå o trycka på den själv, för dom vågade verkligen inte ta i den :P

Efter några timmar i gallerian åkte vi tillbaka till centrum för att kolla lite, det slutade med att vi satte oss på ett café i kulturhuset där vi blev sittande i typ 2tim i brist på annat att göra^^ Men Jenny han flörta med en afrikan i toalettkön, hälsa på en spanjor o få några uppmuntrande kommentarer efter sig när vi gick ut, bruden är farlig att ha med sig ju :O Sen mötte vi en kompis till mig som hon blev HELT förälskad i :P Hon stod bara o stirrade på honom och när vi gick där ifrån sen kunde hon inte sluta prata om hur snygg han va^^ Roligt att lyssna på :P

Efter de va de bara att gå till terminalen för att ta bussen till nynäs igen. Men dessa två dagar har verkligen varit super roliga! Skulle inte tacka nej till en gång till :)


Ena toffeln
Andra^^
Erik behövde en ny hjälm...
Och en ny mössa?



Och med de säger vi skål och tackar för en trevlig resa!

Kram Odyws<3

God Jul!

GOD JUL allesammans :)



Kram Odyws<3

Jul Imorrn!

Skäms nästan för inledningen på förra inlägget :O trodde aldrig att jag skulle sjunka så långt o skriva så, men för er som inte var med i vårat gruppsamtal ska veta att vi prata om de, enbart därför ja skrev så!

Kunde inte förmå mig att skriva igår, va o högg en gran med min pappa, sen va de hem och fixa lite innan jag åkte mot Visby för att ha min första körning på skola. Det gick faktiskt förvånadsvärt bra :) Riktigt nöjd! Men de va massor me folk två dagar innan julafton på eftermiddagen :O Har man inte annat för sig då? typ städa o göra fint. Eller lämnar alla sina julklappar till sista minuten? Hmm...

Senare på kvällen drog jag till Roma för att träffa min fina fina kusin för att baka julgodis, blev dom vanliga tre, kärleksmums, chokladbollar och nougatrullar och årets nya mozartkulor :) Dom blev jätte goda, lyckad bakning som alltid :)

Idag har vi tagit in julgranen! :D Va ska man säga? Hade varit mycket finare med en vanlig ljusslinga, men detta år köpte mor o far en LEDljusslinga som ska vara energisnål... De som då är haken är att den lyser svagt, så man ser typ inte granen käns de som... Så är inte riktigt nöjd tyvärr :( Men men, finns inte så mycket jag kan göra nu ändå :P Så det blir bara att bita ihop o va glad för de ja får!

Ses imorrn, God Jul tillsvidare!


Självklart fick Igor följa med i skogen (A)

Kram Odyws<3

Cha Cha Bloggen!

Sitter o pratar på skype med mina kära vänner och Erik Mårten och min fina pojkvän :) Riktigt trevligt, sitter och kommenterar varandras bloggar, pratar om allt möjligt :P

Idag va ja ute med båda Mazarin och Kida, skulle ta de lite lugnt me min flicka för hon har tappat en sko, och Mazarin var som en tickande bomb... Men de va mysigt, fint väder :) Ikväll har jag varit duktig och laga mat och städat lite :)
Imorrn är det övningskörning som gäller! Sen ska jag julbaka eller vara med Nattis :P


Godnatt<3

Hiss!

Jag vill hissa att prata minnen med folk, vare sig det är en vän man var bästis med förr, någon man träffa någon gång eller en gammal kärlek. Känslan man får när man pratar om något man en gång var jätteglad för! Det är något alla borde få uppleva!


Kram Odyws<3

Bara en flik lite fint.

Min klass är mange makers fans! Eller... Finns ju vissa som inte klarar sig utan dom... Lite tragiskt, men dom är rätt bra asså ändå!

KLICKA HÄR!

Kram Odyws<3

♥Jullov♥

Härligt med jullov! Får för att komma ihåg förra jullovet så började jag de med att berätta att Jenny redan saknade mig efter några timmar och bad mig blogga, fallet är inte samma i år, men tror hon ändå sitter och tänker på mig för hon vill veta vad jag gör (A) Så Jenny, jag ska vara lika duktig denna jul med att uppdatera, just for you!<3

Hur har julavslutningen varit då? Likt förra året var det super fint i kyrkan, två fina solon, två tal och några kör sånger, underbart! Älskar ljudet i kyrkan :) Julspexet va ju även de lite extra, kan man annat än ALSKA Donner! Falska sånger, fina sånger, roliga rim, härliga uppträdanden och såklart en kärleksförklaring, underbart!

Nu ska jag njuta av min första jullovsdag!



Kram Odyws<3

Hej Hej :)

Hur kommer de sig att jag alltid har blåmärken när jag kommer hem från fastlandet? :P Om jag inte sparkar in foten i väggen, snubblar på båten eller rullar ur sängen ramlar jag på isen... Min kära pojkvän fick mig att gå med på att åka skridskor i helgen, så tog med mig dom, vi åkte dit och jag var super duktig! Fast såklart var han bättre och jag skulle visa att jag var lika bra, men då ramla jag och slog i knät och armbågen i isen... Duktiga jag :O
Sen bytte vi även julklappar, jag fick ett efterlängtad bild av honom som tog plats på bordet breve sängen när jag kom hem, tjocka strumpor för att jag alltid fryser och ett par superfina örhängen :D Underbara pojkvän (A)

Vi var även barnvakter och han spelade match igår och vann! De va roligt! Härlig helg som vanligt, snart blir det stockholm igen, men då är det med Jenny och Hotell (A)

Idag har vi bytt julklappar bland vännerna, jag fick jättefina presenter av dem och de va nöjda med mina! En super jul!



Faktiskt riktigt roande att leka med detta^^ De va ett tag sen :P

Kram Odyws<3

Eke is the place to be!

Jadu, först 80min med buss, efter de en trevlig liten biltur hem till deras fina boning :) Vi har bokat hotell ikväll till våran vistelse i Stockholm om typ två veckor, ett hotell vi kom till svarade, men de hade typ på automatisk svarare för vi hörde allt dom sa, men dom hörde inte oss :O De va liite roande^^ Nu sitter vi och lyssnar på Jennys nya favvo låtar, från den extremt dåliga filmen vi såg igår i skolan. Verkligen sjukt dålig, här nedanför kan ni kolla på hennes favorit låt av dem alla....

KLICKA HÄR!
Kram Odyws<3

Godkväll :)

Rätt dryg dag idag... Vi kom till skolan, gjorde ett memory, svarade på frågor sen såg en film, den var så enormt dålig! Handlade om transvestiter, om en galning som gjorde en osv... de va dessutom en musikal -.-' den va sämst! Men vi hade även betygsnack, ja fick ett starkt VG i Engelska B :D super nöjd! Men sen drog jag och Nattis in till stan efter lunch eftersom vi inte bnehövde se filmen^^ Hittade lite julklappar så är super nöjd.
Ikväll va jag och mamma iväg på ridlektion, sista för året. De gick superfint :)

Imorrn blir det visby hela dagen, handla med mamma, sen fika med två kompisar, efter de spela piano innan jag ska sätta mig på bussen till ödemarken :P Eke, det bor typ 22st i Eke :O Men kommer man väl dit förvånas man över att de faktiskt bor hela 60st där! :D Hurra för Eke!
Nej men nu ska jag sova.



Kram Odyws<3

3 Advent!

God dag mitt herrskap! Julbord idag, de va helt okej, inte lika bra som alla andra år visserligen, men helt okej, kan ju bero på att de inte är samma ställe kanske, men ändå. Annars kan jag ju inte säga att de hänt mycket idag inte! Rackarns fint väder asså! Men kallt, så på vägen hem ville mamma helst inte att jag skulle köra fortare än 60^^

Igår var jag på kalas, två klasskompisar kom ifatt med åldern så dom va nog riktigt glada! :) Men de va jätte mysigt, mycket folk och prat, precis som de ska va. Fick åka med en kompis hem så jag var väl hemma runt halv 1 kanske, sen sova och vakna upp som en ny människa, sömn kan göra underverk :)




Kram Odyws<3

Heej!

Mamanda Fondell vann Idol, de hade jag inte väntat mig från början, men ikväll va hon bäst! Hade laddat upp med morötter och dipp och vindruvor. Men sen tog kissen plats på magen och jag var fast, så de blev kvar i kylen... Så nu får jag ha de imorrn istället^^

Kram Odyws<3

8 December = 7 Månader!

Börjar jag redan bli gammal så att jag tycker tiden går fort? Sagt de varje månad :P

Hejsan hoppsan!
jag hade turen att vara frisk och kry vid min pojkvän, men så fort man kommer hem så ska förkylningen sätta sina spår! Låg med feber och hals ont, ömmande lungor och ett dunkande huvud i 3 kvällar, kanske inte världens bästa inlärnings stadie :P Men de va ingen större fara, överlevde ju!
Igår va det möte med Chilegruppen, vi tog kort och skrev om oss i våran nya blogg som vi ska ha med i en bloggtävling för resande. Kommer snart att lägga upp länken här så ni kan få börja följa den redan nu med alla våra förberedelser och annat skojj :)
Sen var det iväg på ridlektion, kanske inte bästa valet när man är sjuk, men hellre upp på hästen en stund o tänka på annat än att ligga hemma o tycka synd om mig själv :P Och det var hur roligt som helst! Min supermysiga häst var super duktig :)

Sen har jag även min fina vän Jenny att tacka för att jag fattar något på skype, sa förut att "jag älskade skype, hatade att jag inte fatta." Men nu fick jenny mig att förså lite, de hjälpte verkligen att prata med någon där för då kunde man trycka lite hur som helst!



Kram Odyws<3

Måndag

Vi har kommit fram till en slutsats! Dom stänger av värmen i skolan på helgerna, det måste vara så, för varför sitter annars en hel klass med jackor, mössor och vantar på sig i klassrummet och fortfarande hackar tänderna? Och att komma till skolan med halsont och huvudvärk va ingen höjdare när vi fick veta dagens schema, läsa en bok hela förmiddagen och sedan se på något natur film i en och en halv timme... När jag kom hem var det bara att byta om till varmare kläder, ta en alvedon och en kopp te för att sedan krypa ner under en filt i soffan. Så nu kan jag faktiskt känna mina tår! :D

I helgen har jag varit vid Fredrik, mysigt som vanligt såklart, men de vart verkligen en bra start! Tänkte högt o sa till en kille att sluta stirra på Viktorias rumpa... När ja sagt de vart jag helt förvånad att jag sagt de! Men men, allt händer (A) i lördags hjälpte vi hans bror att flytta och kollade på hans lillasyster när hon hade uppvisning, de va supergulligt!
Söndag var jag med hans mamma några timmar och handlade julklappar medans han taggade för att åka på match, skulle ta bussar lite hit och dit för att åka och kolla, men de gick inge vidare, men efter många om och men så kom Viktoria och hämtade mig och vi åkte tillsammans och kollade, riktigt roligt att åka dit med henne :) Fast vi va ju såklart där till sista perioden och han spelade i första :O Men de va roligt ändå!


Nu ska jag byta till mitt vintertäcke sen sova!
Godnatt Kram Odyws<3

Det Är Sant!

Imorrn åker jag till Fredrik! Saknar honom hur mycket som helst! Har väl lite planer i alla fall, eller han, jag hänger med :P Vet att han ska hjälpa sin bror att flytta, hans lillasyster ska ha någon form av uppvisning sen har har han match på söndag :P Och jag vill gå lite i centrum, så de blir väl när han hjälper sin bror :)
Men åker till honom imorrn! känns som evigheter sen jag träffa honom, men de va de inte riktigt^^

Hade nationellaprov i engelska idag, första delen gick bra, andra va hemsk, men fick senare veta att typ alla tyckte att den va jättesvår! Men vi håller tummarna för att det gick bra ändå! :)

Nu ska jag packa! (Imorrn åker jag till Fredrik!)
Kram Odyws<3

RSS 2.0