Hej :)

Idag har det varit en fin dag faktiskt, de va finare igår, men de va fint idag me tyckte jag^^ Så idag har jag ridit båda hästarna, som verkligen var behövligt :P Så de va bra, sista jag hade svanskappa på Kida hade hon damp som ni kanske kommer ihåg, men idag brydde hon sig inte för femöre! Konstiga häst :P Hoppade ändå lite i skogen, tränade lite dressyr och galoppfattningar, men hon brydde sig verkligen inte :P Bra! Och även Mazarin skötte sig fint. Ibland är dom bara för underbara! Ikväll ska mamma och pappa bort, jag vill inte följa med så jag tänkte hyra en film faktiskt :D Tror de blir "Letters to juliet" Men har inte riktigt bestämt mig. Sen kanske min älskade kusin Emmie kommer hit, men vet ännu inte om det blir så. Det får vi se :)

Kram Odyws<3


God kväll!

Ja, jag har ju skrivit några inlägg, fast inget om vad jag gör! Mina föräldrar har ju kommit hem som ni vet! Verkligen HELT underbart! Saknade dem mer än va ja visste :P Jag va hemma från skolan för att åka med och hämta dem vid flyget som en överraskning, en mycket uppskattad en dessutom :P Mamma blev verkligen jätteglad! Kul att man uppskattas i alla fall :P Sen hade ju Louise hjälpt mej att baka en tårta till dem som ett slags "Välkommen hem fika" Och den blev också riktigt bra, fast den va ju inte bara för dem, utan även för Thomas och Angelica. Så de var jätte mysigt. Sen på kvällen lagade jag mat till dem allihopa! Även de blev bra :)
Jag skulle ju egentligen bort på kvällen och umgås med några vänner, men det var ingen som kunde köra mig dit (ironiskt). Så det var en hemmarsittar kväll med familjen, som inte blev så lång för alla somna typ efter halv 10 :O Så de var väl lika bra jag var hemma^^ Så många timmar jag sen sov den natten har jag inte gjort på nästan en månad! Sov faktiskt över 8 timmar :P blivit runt 6 de senaste veckorna^^ De hade såklart med sig saker hem till mig (A) De två bästa var av min mamma, de va en glaskub med 3D mönster av chichen itza i. Samlar på såna :) Och sedan mitt födelsedatum i maya skrift :) Fick även lite smycken och så :) Några tidningar på spanska och en liten väska^^

 
Chichen Itza                          3D kub

Så idag har vi suttit nere vid Thomas och tittat på bilder från allas resor, och vi tittade även på lite av det jag fortat när de varit borta :) Nu blir det att krypa ner i soffan med mor och far och se på tv :) 

Önskar en trevlig kväll!
Kram Odyws<3
 

Dag 15- Mina drömmar

Mina drömmar? Hu, ja har väl egentligen inga direkt drömmar, detta är väl en sån där fråga om sådant jag skulle önska tror jag. Något som kanske skulle betyda något. Vad jag VERKLIGEN vill!

För er som inte känner mig så ska ni veta att mina vänner är det bästa som finns i mitt liv, de enda jag kan tänka på när ja läser den rubriken är att jag drömmer om att aldrig förlora dem som betyder mest för mej! Och jag vet alldeles säkert att ni vet vilka ni är, för jag lyfter fram mina vänner så mycket som jag kan!
Så något jag verkligen drömmer om, förutom att få min jobbdröm i uppfyllelse är att få uppleva något stort med mina vänner! En film som jag då uppskattar är filmen "Sex and The City" och serien "Lipstik jungle". För dessa två tv debuter är något jag brinner för, jag brinner för mina närmaste vänner. Så det jag vill få ut är att jag en dag skulle få en riktig överraskning, såklart av dem jag uppskattar! När det händer något har jag alltid ett finger med i spelet. Visst, jag vill de. Men jag vill bara vara den som kommer en gång, till något någon fixar till mig. Och sen vill jag ut och resa med mina vänner. Fast det är nog de viktigaste för mig tror jag.
Jag vill ha en sån där stund med dem som vi kan bestämma över själva, så att få resa någonstans med mina vänner skulle vara det bästa som skulle kunna hända mig! Och jag har några speciella tjejer i tankarna såklart! Annars skulle det inte bli samma sak! Om ni läste förra inlägget, "min sista dag" så ville jag tågluffa genom Europa, det är en sak jag skulle vilja göra med dem, eller bara åka på en solsemester.

    
    VÄNNER  +  RESA 

Så alltså, min dröm är att göra något speciellt och minnesvärt med mina absolut bästa vänner!

Guys, now you know what i wish for!
Kram Odyws<3

Dag 14- Om de här vore min sista dag

Jag tror att tanken med den här rubriken är att jag ska spalta upp häftiga saker som jag vill uppleva min sista dag. Om vi stryker det faktum att det skulle vara min sista dag och istället ser det som sånt jag vill hinna med innan dess kan jag gärna rabbla upp lite.

Jag vill: Resa jorden runt, jobba med det jag verkligen vill, simma med delfiner, gifta mig, tågluffa i Europa, skriva en bok, resa med mina vänner, bo utomlands, köpa min drömlägenhet, vara vaken så länge jag kan, aldrig sluta lära mig, sova under bar himmel med någon jag tycker om, finnas blad stjärnorna, tatuera mig, göra något riktigt galet, lära mig dansa, få vara del av någon annans upplevelse, vara spontan lycklig och frisk och tillsist självklart få uppleva så mycket som det möjligen går!
Jag skulle kunna skriva upp 100 saker till som jag skulle vilja göra. Men de här får räcka! De e bland de viktigaste i alla fall. :)



Kram Odyws<3

Försöka att göra mej impad?

Jag har just varit med om det mest osexigaste som finns, såklart har de hänt förut, men nu va ja tvungen att ta upp de.

Jag är inte intresserad av hur lång kuk man har! Vafan, om de e de som räknas kan ja ju gå o köpa en dildo! Skulle fan va bra, inte gnäller den, har den när man själv vill. Den ligger tyst i lådan utan o säga "Oj, nu växte min 23cm'are" som om de va något att komma me! Finns de något värre? Om ja är intresserad frågar jag väl?! "Höhö, hur stor vill du ha? ;)" -Ja, jag vill ha en som är tyst, vibrerar, är lila och självklart glittrig. har du en sån? NEJ! JAG BRYR MEJ INTE!
Tur man har kära vänner som fixar en skitsida med killar som tror dom är något att ha, och va har dom att skryta me? En sak är om man kan sjunga, spela gitarr eller är allmänt snygg, eller egentligen vad som. Men storleken på din kuk är orelevant! Och sen kommer dom me massa komentarer om att man är snygg, sexig o allt möjligt. Och vafan vet du om de? De är en kass tagen bild med en mobilkamera.

Finns verkligen två saker jag hatar, och de är när man skryter om sin kropp, hos killar framför allt kuk och mage. Och sen när dom ber en o skicka bilder, och verkligen strycker under sexiga bilder. Visst, en del kanske gör de. Men inte jag! Kolla upp de först väl, o acceptera ett nej! Tack den som uppfann block systemet.



Kram Odyws<3

Torsdag!

Hej hej :)
Imorrn kommer mamma och pappa hem! Ska bli skönt faktiskt. Har verkligen saknat dem :) Men som sagt imorrn kommer dom!
Idag har det varit en vanlig dag i skolan, alltså PS, eller, har mest laddat upp bilder och rensat lite, men sedan PS. Jag fick även veta mitt betyg, vilket va MVG! :D "Sitter-och-dansar-lite-för-mig-själv" Men aja, kul va de i alla fall tyckte jag :)
Nu vet ja inte vad jag ska göra :P
Sen måste jag berätta att jag hittat min nya Idol Uldrik Munther! Någon som hörde honom på radion imorse? Ja gjorde de! Han är grym! Love han!
Kram Odyws<3

Bror är hemma :)

Tjenixen!

Igår va vi ju i Visby och fotade hela dagen så kunde inte skriva. Sen va Viktoria, Louise och Johanna här på kvällen :) Louise sov över! Riktigt najs! Vi sov inte så länge, eller vi och vi, hon sov inte länge så hon gjorde typ så jag vakna genom att skrämma mej :S sen kunde jag inte sova. Så låg vi ändå kvar i sängen i 40 min, för hon ville inte gå upp :O Gullig tjej^^

Men Idag har hon ändå varit snäll :P Hon hjälpte mej i stallet, red min häst och bakade och ALLT! Okej från början.
Det snöade jättemycket fram till ´typ 3, så vi satt och såg film hela eftermiddan typ.. Och på förmiddan bakade och städade vi^^ Jag bakade en tårta och hon en kladdkaka som vi skulle ha :P Gick jätte bra! Medan jag städade gosade hon med Igor. Och de va bra, för jag har kommit på nu under min ensamhet att han hatar mig. Jag ger han mat, men mer vill han inte ha av mig, och jag vet verkligen inte varför :O Men men så kan de va. Tuffe tycker däremot mycket om mig! :D
Men i alla fall. Sen skulle vi ut o rida. Fick hål på svanskappan till Kida som vi såklart satte på, Mazarin hade damp som alltid, som sagt- allt va som vanligt! Men när vi sen skulle rida iväg fick Kida damp och började hoppa iväg! Och de fanns verkligen INGET jag kunde göra utan att se på och hoppas att hon satt kvar, ärligt blev ja asrädd! Men hon red bättre än va ja visste! Så hon hängde bara me och fick stopp på henne och allt :) Men vi tog av svanskappan och red vidare sen :P Sen när vi red ner mot skogen på den smala vägen kom de en bil bakom som promt skulle köra så förbannat nära, så Mazze flippa ur o börja typ hoppa lite som han alltid gör när han inte får som han vill... Kida är alltid snäll, men idag när Mazze va me snappade hon upp hur han va så hon va också busig :P Men men, de är sånt man får ta! En händelserik ridtur var det i alla fall^^

                               

Och ikäll kom min bror hem :) har inte pratat me dom så mycket, får göra de imorrn. Men nu ska ja sova.

 
Kram Odyws<3

Konstigt?!

Jag sitternu i soffan och ser tv, på ett program jag aldrig trodde att jag skulle se på :P
Big Brother. Det är verkligen världens smästa såpa! Men de går inte att knäppa över! Helt sjukt kul, ikväll släpper dom ändå bara in alla deltagare. Och det är ingen klok ännu, och helt olika. Man kan bara se vilka avsnitt de kommer att bli^^



Men sen ska ja se Lipstik Jungle, de är världens bästa serie!!! Trevlig kväll!
Kram Odyws<3

Tjenna!

Idag har vi varit i Tofta och fotat på stranden. j*vligt kallt, men de hör väl till. Fick många fina bilder på allt möjligt, riktigt nöjd :) Nu vet ja inte riktigt va vi ska göra, blir väl att sitta med PS. Och ska föresten fota porträtt på Joel också :)
Ikväll kanske Nattis kommer hem till mig, hoppas de, länge sen ja va me henne. Och familjen kommer ju snart hem, Thomas och Angelica på onsdag och mamma och pappa på fredag :D Mamma ringde igår, hon sa hela tiden hur mycket hon saknade mig, och att hon bara ville höra min röst. Hon har varit borta i 2 veckor, hur ska de gå när jag är i Chile i 3 månader? :P Söt hon är<3<3
Men skriver sen :)
Kram Odyws<3

Dag 13- Mina bloggfavoriter

De är verkligen lätt! Jag läser inte så många bloggar, eller typ två utanför mina vänners. Men de finns ingen blogg jag följer lika mycket som Micahs.se. Det är om en ung mamma, hon födde sin Kelly i November förra året. Hon är jätte söt! Sen skriver hon om allt möjligt. Jag vet att ja la in ett inlägg om att jag är emot unga mammor, men det är de som redan har problem! Visst, jag hyllar inte henne för att hon är ung mamma. Men jag tycker det är starkt av henne att klara allt hon gör. Eftersom hon har en stor blogg får hon utstå en jävla massa skit som hon inte är värd!
Men de är nog den enda bloggen till någon jag inte känner som jag följer.


Kram Odyws<3

Dag 12- Dåliga vanor laster

Oj, dåliga vanor :P

-Jag är jättesur när jag är trött, eller inte sur. Men blir JÄTTE lätt irriterad, och är hur känslig som helst :P De e något jag märkt av nu starkare än någonsin^^
-Jag sitter mycket vid tv/data, även om ja inte hittar något att se så sitter ja där ändå...
-Jag Gör aldrig mina läxor klokt, eller jo, jag gör dom klokt, men aldrig i tid, sparar dom tills sista dagen typ, och då sitter jag uppe sent för att göra klart dom. Så självklart är jag as trött nästa morgon...
-Jag impulshandlar saker, och speciellt presenter till mina vänner...
-Jag pratar alldelses för fort och för mycket....
-Jag flirtar me allt och alla, inte för att jag gillar dom eller så, det bara är så^^

De var några dåliga saker om mig. Finns säkert fler, eller de finns fler. Men inga som är så utstickande som dessa^^

Kram Odyws<3

Dag 11- En vanlig dag hemma hos mig

Ja, då va vi på dag 11 :) Nu ska ni få veta en typisk dag^^

Jag vaknar vid 20 i 7, duschar och gör mej i ordning, äter frukost och sedan går jag till skolan, där har ja ju mina olika lektioner, sen är det dags att åka hem. Jag kommer hem vid halv 4 ungefär. Då fikar jag och umgås lite med mina föräldrar. Sen är det stallet som gäller. Rider om jag hinner och orkar, och såklart fixar resten som ska göras :) Efter de går jag in, då är klockan kanske 5- halv 6, då brukar ja se om jag behöver plugga något, annars sätter jag mej vid datan eller tvn. Där flyger ju alltid tiden iväg :P Hemskt men sant. Och efter en stund brukar ja hjälpa mamma med maten och så äter vi :)
Sen om ja har något att plugga gör ja de, annars blir de tv eller data för de mesta :P

De är väl en typisk dag ungefär. Alla ser ju såklart inte lika ut, men nästan :) Så! :)

Kram Odyws<3

Tjenna!

Ja, nu har dom åkt :) Cilla kom inte tyvärr.. Hon va verkligen jätte sjuk, så de va okej :P Men de va lyckat ändå.
Som sagt gjorde vi plankstek, de va JÄTTEGOTT! Vi är verkligen awsome på att laga mat! Fast riktiga mästare på att stöka ner oxå^^ Men de är ju så underbara och städar som as, så de blev oxå bra tillslut :P Sen såg vi film och lyssnade på musik som va sååå dålig så den blev as bra, knölade ner oss i sängen och prata i några timmar tills ingen visste om man sov eller va vaken :P
Idag har vi latat oss på soffan och sett på I rymden finns inga känslor. Den va jätte bra! Älskar den filmen!

Nu när allt är klart och fint så ska jag gå ut i stallet och rida, ska gå me Igor och göra massa andra små saker som måste göras :P Ha en trevlig dag så hörs vi sen!

Kram Odyws<3

Lördag, oh härliga lördag!

Hade sovmorgon imorse! SÅ skönt, fast hästarna tyckte inte om de lika mycket då de kom ut vid kvart över 9.. Men tyckte ändå inte att de va så sent.. Men Fick tänka lite på mej själv, va verkligen tvungen att sova ut lite :P
Vart bjuden på lunch ute vid min farbor idag, härliga grannar man har! Blir nästan rörd hur alla ställer upp för mig. Sen körde Gerd mig till affären så att jag fick handla lite, än en gång- Härliga grannar!
Nu ska jag snart ut i stallet och fixa det sista där så att jag efter det kan få göra mej iordning tills ikväll, mina små vänner kommer nog runt 5 halv 6 tror jag. Vi ska laga plankstek, låter kanske komplicerat, men de är jättelätt! Så det bjuds ikväll, sen ska ja även baka en plåt kärleksmums för att överaska Emmie, hon älskar dom^^ Och vi får se om Cilla blir frisk nog då hon ligger hemma och är hur förkyld som helst, verkligen typiskt :/ Men, hon får pallra sig ut hit till mig. Hon kan ligga o sova hela kvällen om hon så tycker de. :O


Detta är en bild från förra tjejmiddan. Tessan på bilden, hon kan ALDRIG vara seriös på kort :P Men hon är den skönaste människan på den här jorden! :P

Skriver sen, eller imorgon. Får se :P
Kram Odyws<3


:)

Tjennixen!

Oj, de va ett nytt ord att skriva :P Aja, nu har mina älskade morföräldrar åkt. Va jättemysigt att ha dom här! Vi åt, satt och pratade jättelänge^^ Sen satte vi oss vid tvn och kollade på Let's Dance. Följer ju inte de programmet så bra, men de va helt okej. Jag vill också kunna dansa :O Får ta upp de me Jenny, hon kan ju de där ;)

Men som ja sa så ska ja gå o lägga mej tidigt ikväll. Och "tidigt" har snart varit. Så de e bara att gå o lägga sej nu :P Sov gott

Kram Odyws<3

Ja :P

Skolan är väl rolig ibland. Inte gjort ett dugg på hela dagen typ... Fast på förmiddan va jag och Louise och fotade varandra med instrument som vi gillar. De va faktiskt riktigt roligt :D Sen efter de var de mat och sen satt vi med
ps hela eftermiddan, gjorde denna bilden på mej som Louise tagit. Blev faktiskt riktigt nöjd! Behöver kanske finslipas, men är nöjd ändå^^
 

Och eftersom planerna för kvällen gick upp i rök så bjöd ja hit mommo och moffa på mat, dom blev riktigt glada faktiskt :) Eller, jag visste att de skulle bli glada, men de är alltid en skillnad att tänka sig det och faktiskt höra de :) Så ska snart börja med maten.
Och ikväll ska ja gå och lägga mej TIDIGT! (Fast innerst inne vet jag att de inte kommer att bli så, men man kan väl tänka de?) Imorrn väntar inga stärre planer, fast på kvällen kommer några brudar hit och vi ska käka midda :) De ska bli as mysigt! Alla tre kommer sen att sova över här, så jag ser verkligen fram emot de! :) 

Men nu ska ja börja med maten. Skriver sen när de åkt. 
Kram Odyws<3

 

Ny dag, nya möjligheter!

Som jag sa igår kväll så trodde jag att de skulle bli bättre idag. Känner mig själv alldeles för väl! Idag är det bättre. Nu kan ja inte fatta varför jag reagerade så starkt! Jag behöver sova^^
Men men, inte mycket att göra åt nu så.
Idag ska vi fota något som symboliserar oss själva, kommer nog bli bra tror jag! Fast, jag är me Louise, såklart de kommer att bli bra! :P
Får se vad man hittar på ikväll, men något blir de i alla fall kan jag lova! Skriver sen.
Kram Odyws<3

Jaha, då va man tillbaka på ruta 1.

Det är konstigt hur man kan förvänta sig en sak, fast inte riktigt tro på den, för man vet innerst inne att de kommer att sluta som motsatsen till vad man hoppas på.

Jag visste ju att det skulle bli såhär. Men när någon går på en och verkligen övertyger en om det andra så blir det ju så att man börjar tro på det, hon pratade ju om det HELA tiden. Så det var ju vad jag gjorde, trodde på de menar jag. Jag började hoppas, jag började föreställa mig saker drömma mig bort lite och allt de där man gör... Började såklart även bli nervös för de som komma skulle.
Så kom de ju, den lilla texten på mobilen, den lilla runtan i konversationen som visade de små orden "Du Cecilia, jag måste verkligen prata me dej!" Ja.. och så blev de ju, han kunde inte, hade fått andra planer, hade fått något annat han skulle göra. Om ja inte hade varit så trött hade ja kanske inte brytt mej så mycket, fast nu va de ju de där om.. Så jag är trött, jag är lite nere och allmänt känslig. Såklart blev jag ledsen, men vem blir inte de? Hade ja bara fått tänka på mitt sätt hade de inte varit något problem... Men, finns inte så mycket jag kan göra. Det är som det är och det går inte att göra något åt de tyvärr. Hatar verkligen att se fram emot något och längta efter något, sen blir det bara inte av! Aja, får väl gå o lägga mig och se om det är bättre imorrn.

Kram Odyws<3

Fotat i Visby ikväll!

Skoldagen va jäkligt dryg! Kom dit, sen va de att visa två bilder och sen åka hem..
Min kusin kom och hämtade mej och Louise i stan, sen åkte vi för att äta, de blev att vi stannade till på Frasses. Helt okej, hade kanske väntat mmig lite mer, men de va gott :) Efter de bar det hem.. Jag började direkt att städa, köket fick sig en svängom i både skåp och hyllor. Sen va de dags för stallet och sist städade jag nere vid min bror :)  Tack Louise för hjälpen! :)
Efter det så kom Louise pappa och hämtade oss för att köra in oss, riktigt snällt av han :) Sen började fotograferingen.
De va jäkligt kallt! Men, de va vinterkläder på och dom största vantarna^^ Kände mej som en michelin gubbe i alla kläder! Men, fina kort blev de. Sen va de att gå upp till lokalen igen och mysa lite, och efter de så blev man hemkörd. ´Nu står vi o lagar mat jag och Jenny, sent, men bättre sent än aldrig.
Är as hungrig!
Imorrn är de vanlig skoldag såklart!




Men ha de bra
kram Odyws<3

Halloj!

Hoppas alla har en bra dag, och att ni är piggare än mej. Jag är as trött verkligen^^Blev sent igår. och SÅKLART tidigt idag. Men de va faktiskt riktigt bra att Jenny som vid mej. Blev riktigt bra, satt som sagt och såg på film igår kväll, sen när den va slut så var Jenny ännu så pigg så vi såg en stund till på  tv^^ Hon hjälpte mej verkligen me allt! Hade inte klarat mej utan henne. Jenny, du är underbar!!

Som jag sa igår så är denna dagen lite annorlunda.. Vi slutar vid kl 11 för vi ska ta nattfoto ikväll istället. Så det blir att ta bussen hem vid kl 11.10 och sen kommer min kusin och hämtar mej i stan och kör hem mej :)
Ska då hem och städa och göra lite fint hemma, fixa stallet och allt annat som jag har att göra just nu :P
Sen är det ju in till stan och fota, sen kör skolan hem mej, Louise och Jenny! Men som sagt, de e lite jobbigt att gå i skolan i Klinte när man slutar tidigt :O

Kram Odyws<3

Kväll igen :)

Idag har det varit en lång dag, nu är ja faktiskt jätte trött :O Vaknade som vanligt tidigt för att fixa mina älskade hästar, sen kunde ja inte somna om så de va lika bra att gå upp. Min kära kusin låg kvar i sängen ett tag till :P Sen när hon vaknade så såg vi på en film och åt frukost, sen va hon tvungen att åka hem. OCh när hon åkt så började jag städa, dammsugade alla rummen och damma även alla hyllor och ytor i mitt rum, vardagsrummet och mamma och pappas rum. Sen patade jag en stund med min mommo.
Efter de va de att skynda ut i stallet för att Johanna skulle hämta mej en timme senare. ikväll har jag varit och spelat piano sen träffade jag min klasskompis Jenny som åkte med mej hem för att sova här inatt :D
Vi lagade mat Köttfärssås och spaghetti. Blev jättegott :D Nu ska vi lata oss i soffan och se på scary movie 1 :D

Imorrn blir de en annurlunda skoldag, men kan skriva mer om den imorrn :)



Kram Odyws<3


Dag 10- 10 saker du inte vet om mig

Oj, de kommer faktiskt bli rätt svårt :O Jag är så öppen så alla vet de mesta om mej... Nu kommer de säkert komma något i listan som en del vet. Men Absolut inte alla^^ Men, jag ska försöka^^

Okej, here we go!

1. När jag skriver v ser det ut som om de är ett u.
2. Min absoluta favorit disney film är "Lilla sjöjungfrun"
3. Jag sjunger i duschen.
4. Jag älskar allt som har med kärlek att göra!
5. Mitt lyckotal är 2.
6. En stor hobby är massage.
7. När ja va liten ramlade jag ofta av min häst, och alltid ner i diken(?).
8. Fram till typ början av åttan var jag jättedålig på matte.
9. Jag använder ordet Fjant som verb, adjektiv och substantiv dagligen.
10. Jag klarar inte av att umgås me tysta personer... :S



Kram Odyws<3


Tjenna!

Såklart har dagen varit full av fotande, på förmiddagen var vi inne och fotade rörelse med olika lampor. De blev faktiskt riktigt fina bilder :) Sen på eftermiddan va vi vid Kovik och fotade lås på gamla stugor. Blev fina bilder :) Men de flesta tyckte det var så kallt så vi fick åka hem tidigare än va vi skulle... Men men, inte mycket att göra, vi får fota de vi skulle en annan dag.

Idag kommer min kära kusin och håller mej sällskap, ska bli riktigt mysigt. Hon lovade även att hjälpa mej o tvätta Kida, va en vecka sen nu. Så de e dags att göra de igen, så att hon kan bli bra snart!
Kram Odyws<3

Glad alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag! :) Hoppas alla har en bra dag, och att ni kommer göra massor av skojj ikväll med någon ni tycker om!

Själv ska ja umgås med min kära vän Cecilia. Så kvällen kommer bestå av god mat, trevligt sällskap, en riktig snyft film och mycket hjärtformat godis och levande ljus! Kan de bli bättre?
Sen så ska hon även sova över vid mej, najs va? ;)
Kram Odyws<3

VART ÄR VÄRLDEN PÅVÄG?!

Vart är världen påväg?! HELT SJUKT!
Idag vet man hur barn blir till, alla ungar vet allt om blommor och bin, man vet till och med hur man inte slipper de. Kan man inte bara köpa kondomer, eller varför inte gå till ungdomsmotagningen och du får dom gratis! Eller köp P-piller, vad som. MEN BLI INTE GRAVID NÄR DU ÄR UNDER 18! Visst, jag förstår om de är en olycka. Men försök iaf. Jag är 16, snart 17. Gickut nian förra året, och iaf 6-7 st tjejer som jag gick ut me i min lilla skola är me barn. Visst, vi bor på en ö och det kanske inte finns så många möjligheter för en som kommit fel, men vad hjälper det att skaffa en unge? De blir ju värre, blir ju synd om barnet, hur ska hon/han kunna växa upp till en bra tonåring ifall mamman och pappan fortfarande inte kan ta hand om sej själva?
Vi lever på 2000-talet, man måste inte skaffa barn så fort man fått sin mens.. Visst om man bor i ett annat land, men i Sverige? Kommer inte på en anledning..

Kram Odyws<3

Dag 9- Mina syskon

Jag har två bröder, Thomas som är född 1988 och jobbar som byggare, han är förlovad med Angelica sen 2007. Sen Anders som är född 1989pluggar nu i mjölby till Kyl och ventiliationstekniker.
Thomas är ju del äldsta, alltså även den som är "snällast" har väl alltid bråkat mer me Anders. Men älskar båda lika mycket ändå.
De finns alltid där för mej, oavsett vad!
Loooove them!
Anders                          Jag                        Thomas
Kram Odyws<3

Lördagkväll!

Dagen har gått riktigt långsam.. Sakarias o Madde har sovit här inatt, faktiskt riktigt najs! Va först där inne o åt, sen gick vi hem hit o såg tv o tjockade oss i soffan, hade flera omgångar me stirrleken. OCH jag vann typ heeela tiden! Eller kanske inte, men nästan :P
Va tvungen o gå upp tidigt idag eftersom Sakarias skulle vara hemma vid halv 9, han flyttade ju idag. Eller, skulle ju gå upp ändå vid den tiden, men blev liksom inte samma saknär de va en väckarklocka som man vaknade av :P När dom gått tog ja ut hästarna och tog det sedan lugnt. Va ju jätte fint väder, men jag orkade verkligen inte göra något, har varit as trött.. Men, när eftermiddan kom så va ja duktig och gick en sväng med Igor, städade lite, fixade stallet och nu sitter jag är och uppdaterar mej! Duktiga jag :D
Snart kommer mina kära kusiner och hämtar mej för vi ska hem till dom och fira min morbror som fyller år idag, Grattis till honom!
Så ha en trevlig lördagkväll!


Kram Odyws<3

Dag 8- Min tro eller livsfilosofi

Ja du, va tror ja på? Jag är väl allätare tror ja. Jag är döpt och har konfimerat mej, så igentligen är ja väl kristen. Men är inte så troende på allt om gud o jesus o allt de där..
Jag tror istället på att va man än gör betyder något och kommer vara en del i vad som händer här näst, alltså att inget bara försvinner. För allt behöver en grund. Och den bygger man upp själv, alltså finns de inget så som ödet eller så. Utan det är en addition av allt man gjort innan.
Men de e konstigt, för tror på de övernaturliga me, men inte på samma sätt, aja svårt att fatta kanske, men de e ingen fara, för inte ens ja kan få klarhet i de hela :P
Men thats it!

kram Odyws<3

:D

Va jätte roligt att fota idag :D Om två veckor får jag hem alla bilderna jag tagit på ett usb. Men idag har vi då fotat närbilder, trodde de va rätt lätt, men de va faktiskt riktigt knepigt :O Men, fick till några jag är nöjda med iaf, kommer längre ner.
Sen jobbade jag för första gången i PS, fan va finesser de finns :O Men kul som as, gjorde en ja e nöjd me, man ser ju att den är redigerad, men tycker de e bra för att vara första försöket!

Och SEN fick jag UNDERBARA nyheter från min kära mattelärare Vania, fick MVG i matte A kursen! :D och en av få som fick VG på nationella med 2 solar (mvg kriterier) man va tvungen att ha 5 för att få mvg. Men eftersom jag hade skrivit mvg-prov förut så fick jag MVG i betyg! :D AS GLAD!

Men nu ska ja byta om o så för ska in till grannen som bjöd mej på mat ikväll :) Tänk så snälla dom är, som tänker på lilla mej en sådan kväll. Sen kommer Madde och Sakarias och sover här, ska bli riktigt roligt :) Men skriver mer sen.






De va några bilder från dagen :) Va tycker ni?

Kram Odyws<3

Fota!

Fota hela dagen idag me såklart. Idag är temat närbilder, jätte svårt att få skärpa, men efter en stunds fumlande så går ju även de hem :) Kan lägga ut en nu som ja tagit på Viktoria. Men har fler, fast på en annan kamera :O




Hörs sen kram Odyws<3

Dag 7- Favoritsaker


Mina favoritsaker är rätt så lätt :) Såklart min nalle Tompa som jag fick i doppresent av mina föräldrar, sen mina tofflor jag fick av min farmor, sen två foton, ett på mina bröder när dom va små, sen mitt absoluta favoritkort på mej och min häst Tillan 2006 när vi vann en tävling :)



Kram Odyws<3

Såå :)

En stolt Cecilia :) Maten är klar, det är rengjort i stallet och hästarna är inne, diskat allt som stod på diskbänken, katterna har fått mat och det brinner ännu i pannan :D Tänk va man kan åstakomma när man är själv. Dagen blev riktigt bra tillslut!
Ikväll väntar det mys och välbehövd sömn :P
Nu kommer 3 bilder från dagen :)







Ha en trevlig kväll!
Kram Odyws<3

Tjenna!

Sitter nu i skolan på estetiskverksamhet! Faktiskt riktigt roligt, började trögt, men nu har det tagit fart :)
Vi har fotat en hel del, på en halvtimme lyckades Linda få fram 250st kort :P En del riktigt bra.
Så vi har skrivit ut några fina kort vi tagit, jag lyckades rätt bra! Blev riktigt super nöjd med en, eller ett par iaf. Dom kommer sen ikväll för datan och jag samarbetar inte riktigt just nu :)
Viktoria har ju sovit vid mej inatt, de va riktigt mysigt, länge sen hon och jag sov över! De blev ju sent eftersom hennes kära mobil plingade hela tiden, och den låg i andra ändan av rummet -.-` Men men, i längden va de okej (A) hihi, ikväll vet ja ännu inte hur de blir, men får säkert dit någon, o om inte kommer Viktoria i blänkade rustning :D
Nu ska vi gå o fota i ataljén så vi hörs ikväll.

KramOdyws<3

Dåså..

Ja, kom nyss hem från stan, till ett mycket tomt hus :P
Va trevligt i stan, träffade Amanda och vi gick o solade, sen va ja o fikade med Danjella och Jennie. Två underbara brudar jag jobbade med i sommras. Som alltid fanns de mycket att prata om. Länge sen sist liksom..
Nu ska ja snart börja med maten och så, sen kommer Viktoria den söta om typ en timme kanske :)
Imorrn börjar den estetiskaverksamheten i skolan två och en halv vecka, jag har valt foto som jag även fick! :) så nu blir det att fotá hela dagarna.



Men vi hörs imorrn.
Kram Odyws<3

Panik eller oro..

Nu börjar paniken, eller oron kanske.. Vilket det än är så börjar den iaf ta tag i mej, det är 4timmar kvar tills mina älskade föräldrar åker till Mexico och jag lämnas ensam i två veckor. Två veckor är inte så lång tid, men jag vill inte vara ensam, får panik av mörker och tystnad, och oro för om något ska hända eller bli fel...
Visst ska de bli skönt att få ta hand om sej själv, men ändå.. Har många runt omkring mej som kommer vara här och finnas till hands... En del som ska bo här o allt är så långt lugnt. Ikväll kommer Viktoria och bor här, tror ja kollat att de verkligen blir så 5 gånger minst, och dom har inte ens åkt än.. Sen ska min vän Jenny bo här några dagar, fick tillslut sluta med att fråga när, och om hon verkligen ville, för vill inte tvinga henne, men av att fråga så många gånger är väl som att tvinga någon omedvetet, eller?:P

Men som tur är känner dem mej och vet hur jag är... Men de blir jobbigt i längden för mej själv att oroa mej så mycket, istället för att bara va och ta dagen som den kommer och göra de bästa av den. För jag vet ju att de inte kommr lämna mej, så fattar inte varför jag oroar mej. Men men, så kan de va.

Nu när ja fått dubbelkolla allt så är det mycket bättre, när ja nu vet att hon kommer, och att någon hämtar mej vid bussen och alla såna småsaker.

Kram Odyws<3

Dag 6- Vänner

                                             Älskade vänner!
Jag har måga vänner, men såklart har jag några som jag umgås me mer än andra, även fast jag vet att alla skulle stå upp för mej i alla väder så är det några jag vill uppmärksamma.

 Cecilia
 Emmie
 Nattis, Hanna, Jenny, Lydia står runt hörnet, :P
 Viktoria
 Johanna

Det finns så många fler, så många fler som borde vara me på denna lilla fotolista. Men kan inte lägga ut bilder på alla :P
Jag skulle inte kunna klara mej utan någon av mina vänner. Vännskap är något man gör sej förtjänt av, inget man bara får eller köper. Man kan bråka me en pojkvän o de tar slut o man pratar aldrig mer, men en vän finns alltid där, de är liksom bara så de är. Vänner kommer och vänner går, men de är dom verkliga som består, och det gör dom hela livet.
Om ni inte visste de så är de mina vänner som får allt att gå runt.<3

Kram Odyws<3

Dag 5- Vad är Kärlek?

Kärlek, hmm... Något som alla letar efter, som en del får uppleva och en del bara höra om. Det närmsta vi har till magi.
Självklart behöver föremålet för sin kärlek inte vara en annan människa, det kan lika gärna vara en hund, en katt, fotboll, musik, eller någonting annat, men oftast tänker man sig kärlek med en partner.
Kärlek kan vara det du lever för, det viktigaste i ditt liv.
Man tror att kärleken kommer göra ens liv så mycket bättre.
Man känner sig som att inget i världen kan hindra en från någonting! Är det verkligen så? Man brukar ju säga “det blir vad man gör det till”, kanske stämmer det i detta fall också.
Alla VILL ha det, så är det bara.
För mej är kärlek då man tänker på någon hela tiden, när man ler så där jätte mycket när man ser någon och hjärtat börjar slå lite hårdare, när blodet blir varmare och man blir knäsvag. Men ändå, de e kärlek för mej. Kanske inte för andra. Kärlek är något personligt, men något man inte kan styra..

                                       

Kram Odyws<3


Jag som skulle va duktig..

Nu skulle jag vara jätte duktig o sätt amej o blogga massor, men min mor kom in så snällt och erbjöd sej att hjälpa mej o tvätta hästen, så de e vad som blir nu^^ Kanske skriver något sedan.

Kram Odyws<3

Dag 4- Vad bjuder jag på för mat?

Bra fråga, men, jag tror nog ja skulle göra något med kyckling. De eller köttfärs, men troligast kyckling.

Skulle då bli bacon lindad kycklingfilé med philadelphiaost, paprika smak och hasselbackspotatis sedan med någon sås och såklart sallad:)



Detta tycker jag är jättegott, och brukar bli bra att bjuda på om det är något. Men brukar även se vilka folk som kommer vad som passar in liksom^^ Men denna rätt brukar bli bra :) Mycket god och enkel :)

Kram Odyws<3

RSS 2.0