Och så va de roliga över...!

Men de har varit sjukt kul! Var i Stockholm med Jenny, riktigt mysigt, vi bodde på hotell, handlade, va på bio o träffade en massa roligt folk!
Vi åkte upp med båten Tisdag morgon, när vi kommit fram och anlänt till hotellet drog vi en sväng på drottninggatan, de gick som de brukar, jag hittade inte ett dyft medans hon hittade lite av varje :P Efter några timmar på stan drog vi oss tillbaka till hotellet i väntan på att Fredrik och hans kompis Erik skulle komma. Vi åt, gick o strosade lite i affärer innan vi såg på bio. Efter de åkt hem gick vi tillbaka till hotellet o låg o pratade ett tag innan vi helt plötsligt blev väkta av klockan... Tydligen hade vi somnat :P De va bara att slå Jenny med kudden så ja skulle få upp henne så vi kunde äta frukost, HELT OTROLIGT! de va superfint inne i matsalen, en ombyggd innergård, och det fanns allt mellan himmel och jord, va som att äta bufé i utlandet, typ samma känsla.

Efter de gjorde vi oss iordning så vi kunde komma iväg till Kista. Jag va o lämnade tillbaka en elektrisk tändare vid teknik magazinet som inte fungerade, men dom vågade inte kolla efter i butiken ifall jag lurades :P Så fick stå o trycka på den själv, för dom vågade verkligen inte ta i den :P

Efter några timmar i gallerian åkte vi tillbaka till centrum för att kolla lite, det slutade med att vi satte oss på ett café i kulturhuset där vi blev sittande i typ 2tim i brist på annat att göra^^ Men Jenny han flörta med en afrikan i toalettkön, hälsa på en spanjor o få några uppmuntrande kommentarer efter sig när vi gick ut, bruden är farlig att ha med sig ju :O Sen mötte vi en kompis till mig som hon blev HELT förälskad i :P Hon stod bara o stirrade på honom och när vi gick där ifrån sen kunde hon inte sluta prata om hur snygg han va^^ Roligt att lyssna på :P

Efter de va de bara att gå till terminalen för att ta bussen till nynäs igen. Men dessa två dagar har verkligen varit super roliga! Skulle inte tacka nej till en gång till :)


Ena toffeln
Andra^^
Erik behövde en ny hjälm...
Och en ny mössa?



Och med de säger vi skål och tackar för en trevlig resa!

Kram Odyws<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0