And so he was gone :O

Hemskt va en helg kan gå fort :O Känns som om han kom igår, men samtidigt inte, konstig känsla dedär^^ Ja, då ska vi ha en liten dagboksstund :)

Helgen har varit underbar! Helt fantastisk faktiskt! Fredagen gick fort, gjorde inte så mycket, ni kan nog lista ut resten :P Vi vakna riktigt tidigt igår, redan halv 9! vi hade väl kanske gått o lagt oss vid halv 3 typ, kanske :S kommer inte riktigt ihåg, titta på klockan sista gången då iaf :P Fram till typ lunch spenderade vi väl tiden i mitt rum, sen va de att göra sig iordning för att åka in till stan o se när Jenny dansa, HELT FANTASTISKT! Fan va kul de va o se, aldrig sett henne dansa "på riktigt" asså på uppvisning, eller, inte träning heller, bara lite halvdant i skolan med en kass imitation av låten hon dansar till. Så de va riktigt roligt! -Jenny, du är grym!
Efter de mötte jag o Lydia upp Fredrik igen o vi började våran vandring från almedalen mot strandpromenaden, (och vet ni va! Ja fick en ros, en röd en! :D En födelsedagspresent, är han inte söt!) vi gick in genom kärleksporten och sedan vidare en sväng genom butaniska trädgården för att visa så mycket som möjligt innan vi nådde vårat mål, väktartornet nere vid sjukhuset. Efter vi varit där så gick vi utanför muren upp mot öster o så :) Jag och Lydia hade historia lektion om muren för han, så nu kan han ALLT! Eller, ja o Lydia :P ja hade de för dem båda två^^ När vi kommit upp dit så åkte Lydia o vi körde hem :)
Vi kom hem o tog en powernap på soffan, haha, vi bara slockna, helt sjukt :P Men efter de så va de upp, vi va as hungriga, så vi åt o sen såg vi film :) Mamma o Pappa va i Fröjel så vi hade huset för oss själva. Mys! ;)

Idag har vi varit i Fröjel o hälsat på mor o far, vi gick upp på de nya hotellet och åt mat. De va bra, lite svårt att fatta va dom sa, men vi fick de vi beställt och de smakade bra, de viktigaste :) Efter de gick vi en sväng o kollade på anläggningen o ner till stugan. Vi stannade inte länge för vi skulle ut o gå en sväng :) blev en tur bort mot Djupvik, sen vände vi där o gick tillbaka samma väg. När vi kommit tillbaka hade mamma o pappa åkt, vi stanna en stund i stugan innan vi va tvungna att åka till Visby så han skulle hinna med båten :P (Tyvärr gjorde han de...)
När vi sagt hejdå så gick jag bort mot glassmagasinet och mötte upp min vän Jennie, vi tog en glass o pratade om allt möjligt, va ja prata om är ju inte så svårt att lista ut ;)

De va väl den helgen :P Nu sitter ja här o tänker igenom allt, lyssnar på Fredriks Spotify, han glömde att logga ut :P Så får göra de åt han (A) Hela mitt rum luktar som hans parfym :P Allt känns som en dröm ja just vaknat ur, de lät flummigt, men de e sant! Den grabben är iaf helt Underbar! <3



Jag hade lagt upp bilder om inte datan dampade så fult :O Så får göra de när de funkar igen :D För de kommer! Godnatt kram Odyws<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0