Here we go :)

Jadu, hur ska man börja detta inlägg? Att ja är glad? Fick tillbaka en kontakt, vet inte om de håller i sig, men kul att få en stund iaf! Har någon betytt så mycket för en som denna gjorde blir man glad av de lilla :) Vi kommer aldrig bli bästisar, men vänner kanske:)

Idag har jag varit ute o kört, gick as bra faktiskt :P Höll på att köra på en cyklist bara, men som min bror sa, de finns så många så de märks ingen skillnad om en försvinner! Nej men ja såg han inte, han kom från ingenstans och kunde inte svänga så han cykla rätt ut i vägen :P Han överlevde. Efter de så fick man springa o köpa en frukt till lunch eftersom matsalen hade stängt när ja sen kom tillbaka till skolan.
Fick den fina nyheten att vi ska skriva en vetenskaplig uppsats, IGEN! Hatar dom redan, så varför plågas av en till :O Men men, de kanske är för att ja inte fattar hur man gör :P Så halva ska typ va klar tills på torsdag. Men man får se de från den ljusa sidan, fast... De finns ingen :O ;)

Igår va ja inne i stan igen.... varit däre varje dag denna vecka, så drygt! Fast igår va de helt okej :) Träffa Rebecca, vi gick o kollade en stund i affärer, till min samling av saker kom nu ett solglasögonsfodral, ett nytt linne, eller tunika kanske man ska säga, en bok och typ ett halsband :P Efter våran lilla runda på stan drog vi oss ner mot hamnen o dela på en glassbåt, de är 10kulor, vi båda har alltid velat testa, och nu gjorde vi de :P Man ska nog vara 3 på en sån, o inte bara två XD Men de va as gott :D

 
Goott ;)

Kram Odyws<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0