OH YEA!

Mitt kära internet är äntligen tillbaka! Gotland har sina fördelar, men även sina nackdelar, som typ att internet kommer o går lite ibland. Men nu är de tillbaka :)

Fredrik åkte hem igår, varit med honom i en vecka. Hur härligt som helst :) De värsta va väl när jag va tvungen att gå till skolan på morgonen och han fick ligga kvar i sängen... Inte okej, men de va bara att gå.

Jag älskar att dagdrömma! Eller, kvällsdrömma kanske de heter eftersom jag tänkte på de vid typ kl 7^^ Men i alla fall, jag tycker de är hur mysigt som helst att gå i Visby på kvällen med alla lampor och kall luft o hela köret, njöt även av de när ja va i Stockholm två veckor för några år sedan på hösten, då det var samma sak där fast mycket mer :O Tänk då att åka till Paris! Gå där på gatorna en sen höstkväll då det är lamporna som lyser upp staden! Helt underbart!

För att hålla de till verkligheten så hade jag matteprov idag, och de gick riktigt bra :) Och igår så bytte vi från halm till spån vid Kida för att vi i ett tappert försök ska få ner henne i vikt... Hon äter upp all halm som vi ger henne, så nu jäklar ska de bli ändring! Och imorrn är de ggn.

Kram Odyws<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0