Godkväll!

Hoppas allt är bra, här börjar de dra ihop sig för att åka hem, sorligt men skönt på ett sätt. Vi var på besök i Valparaiso häromdagen, det var super fint! Och det bästa av allt, SOL! Eller nej, de var verkligen inte det bästa, men det var super mysigt. Vi fick känna på havet, is kallt! och super stora vågor, vi åt på en svindyr resturang och tog massa kort, det var till och med människor som fråga om de fick ta kort på oss.
Efter denna fantastiska dag så blev det att gå ut en sväng, tror det var bland det tråkigaste jag gjort, eller nej, men de va ingen bra musik och medelåldern va 30+ Vi gick dit för att det var gratis och vi skulle ingte vara borta så länge.
Annars har det varit mest att shoppa saker, hittat massa fint! riktigt nöjd. Men de blir dyrt med alla små saker man vill ha :P
Och vi har även fått manligt sällskap i vårat rum, Titin, Nattas chilenska pojkvän från Castro har kommit hit, tillsammans med de andra flickornas pojkvänner. Men han bor tillsammans med oss i alla fall, stackarn, de är inte lätt att äta den maten vi äter när man inte är van. Kommer själv ihåg hur det var att komma till min chilenska familj först. Och ändå är vi svenskar vana med annorlunda mat, men de är ju inte han :P
Idag har det varit underbart väder. Jag och Nattis har varit ute och solat en stund, tyvärr är ju solen rätt farlig här så vi fick bara sola ett tag för att inte bränna sönder oss. Men saknat solen!
Kram Cecilia<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0