Castro

Nu är vi på plats i Castro, Chiloé där vi nu ska befinna oss i 3 månader! Resan va helt okej, sov mest på flyget så blev rätt behagligt, sen fanns de typ 100 filmer att bläddra mellan och 70 av dom va bra. Alltså klara jag mig rätt bra :) Men de har varit ett mycket högt tempo med allt! När vi kom till Santiago blev det kö till duschen och elurtagen så man kunde ringa hem en snabbis innan vi skulle ut o äta o kolla runt.
Igår blev det in till stan för att besöka ambassaden och shoppa! Så vi gick på stan i stekande värme i typ 5-6 timmar :P Blev att göra bort sig mycket för att försöka beställa mat, fråga efter vissa affärer och storlekar på kläder osv. Men de var det värt! Roligt var det iaf :)

Nu sitter vi på hotellet i Castro där vi kommer stanna en vecka, efter en buss tur på 14 timmar är man rätt mör i kroppen, så blev att duscha här med och sedan ut o äta något litet för att sedan sätta sig tillrätta i sängen o skriva på datorn! Vädret här är behagligt, tyvärr mulet och har börjat regna lite nu, och blåser gör de med.
Men såklart har min kamera laddat ur så kan inte få in bilderna på datorn, men fick in någon :)




Fler bilder som ni förstår, kommer inom kort!

Kram Cecilia<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0