Tjena!

På brandstationen var det helt okej, det var inte så mycket, det var en cermoni och inget mer typ, vi fick vara med på den och efter de så var det ost på en pinne till mat! Snacka om annorluna ifrån Catro! Nej men vi gick och åt tillsammans efter också. Blev en pizza med Luis och hans familj, första pizzan sen Sverige!
Jag delar rum med Natalia och Nathalie, och igår var det upp tidigt för att ut och kolla runt lite, blev till en park, heeelt underbar! Vi trodde den var super liten, men den tog aldrig slut! Så det blev en lång promenad, och när vi sen hittade ut så var vi någon helt annan stans och hittade en marknad som vi spanade lite på innan vi letade oss hem. Sen var det dags att gymma, men det blev inte så mycket av det heller, eftersom, de inte fanns några saker att gymma med, så vi hittade på lite gympa istället, efter det var det dags att simma, men det var typ 2 grader så de blev att slänga sig i för att gå upp så fort som möjligt. På kvällen sen hände inte så mycket. Vi tod de lugnt!
Idag var det samma sak, vi tog en promenad till centntrum och kollade runt. Ikväll lagade vi mat i lägenheten, blev pasta med pestosås och så hade vi köpt en grillad kyckling. Jag stod för matlagningen och de stod för ätandet! Men det blev riktigt gott! Nu ska vi sova en stund innan vi ska träffa de andra :)
Sa hej då i Castro
Promenad i Parken

Kvällsfotade med THOMAS lilla kamera!

Jag kan vara rätt uppfinnings rik ibland!




Kram Cecilia<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0