Så!

Hejsan! 
Vi befinner oss nu i Santiago, eller, sen i måndags, vi han knappt med bussen, kom dit med ett par sekunders marginal, vi var nämligen hemma hos guiden vi hade på dagen när vi klättrade ner för vattenfallen, han bjöd oss på grillat, en typisk chilensk asado, riktigt gott, och anledningen till att vi vart sena var då för att taxin kom försent. Men vi han med och hade alla saker med oss! Första dagen här så tog vi det lugnt, åt glass på ett ställe med massa konstiga smaker, så jag tog favoriten för två år sedan, ros, och nattis tog annanas tai, och lydia choklad peppar. Riktigt gott! Sen vart de hem o laga mat innan vi åkte till fantasilandia med två st från hostlet, även de mycket skratt! Fattar inte varför chilenare älskar att bli blöta! Över hälften av atraktionerna inkluderar vatten, och man blir inte fuktig, man blir dränkt! 
Igår blev det shopping, lite mycket shopping, men de va skojj, lydia fick med sig en heeel del, nattis med, själv blev det ett par nya underbara byxor och ett par floppisar. Och sen... sista kvällen för Lydia, hon fick bestämma, blev självklart utgåg, så ut med en av de från hostlet, det var ju inte så mycket folk och klubben/baren var hemsk, men roligt var det! 
Nu ska vi till centrum.eftersom det även idag är Lydia som bestämmer, sen hem och äta innan vi drar till flygplatsen! Imorgon bär det av till Argentina för min och Nattis del!
 
Förebild på fantasilandia, detta är inte ens en atraktion den där bron, utan bara en bro...
Ja... dom älskar vatten!
 
Kram Cecilia♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0