Hola!

För oss går det fortfarande bra, "peppar peppar" vi har nu kommit fram till Viña del Mar och kommit till vårt hostel, Blest Gana, super mysigt, väldigt centralt och billigt! 402:- för tre personer med frukost! Och det ligger nära båda ställerna vi vill åka till nu dom här dagarna, så kansle blir att vi lägger till någon dag här! 
Idag har vi i alla fall varit ute och vandrat i Valparaiso innan vi tog bussen till Viña, kom faktiskt till några ställen jag och Nattis varit på förut! Men denna gåmg är det lite annorlunda dock. När vi kom fram hit, hittat vårt boende efter mycket om och men så skyndade vi oss ner till den stora klockan som är gjord utav blommor för att träffa upp två svenskar som är här, så vi gick till ett ställe de tyckte om och tog en öl, eller, provade något chilenskt, fanta med öl! Smakade nästan som gotlandsdricke! Så de va helt okej. Nu ska vi väl snart se ifall vi ska gå o äta något,kanske gå ner till klockan och fota eller om vi gör det imorgon, vi har ett par dagar att göra på! 
Två trötta tjejer efter vi packat, latinoamericana hostel hette de! Helt okej, billigt och frukost och personalen var hur fantastiskt som helst!
Övervåningen på detta hus låg de!
Vi gick förbi en trädgård där de stod en gammal gammal man som bjöd i  oss att ta kort från hans balkong! Cariñosos!
 
Kram Cecilia♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0